Şimdi Ara

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
11.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

bende dsg li araç oldugunu nerden biliyorsunuz seneye gidelim benim 2006 9n3 kasa polo senin arabadan daha az değer kaybetmiştir varmısın 94binde baskı balatası ve trigeri yeni değişti. 2. el aldıgım için değiştirdim onlarıda kafam rahat olsun diye benim 8 binde bir 200 tl bakım dısında giderimde olmaz sen dert etme 2012 arabalarınızı 30 bine zor satacaksınız :D

Sen arkadaşa gidelim aynı sınıf 2 araç alalım yazmışsın, dikkatini çekerim. Senin 2006 polo ile benim 2011 cerato hem aynı sınıf değil, hem aynı model değil.

Sen bizim kaybımız için üzülme, biz o kayıpları "başka" yerlerden zaten çıkarıyoruz, mesela sorunsuzluktan. Ben aracımı zaten 35.000 e almıştım, 35.500 e çok rahat satıyorum, teklif edenler var.

Sen hiç dert edip üzülme bizim için.

1. arkadasın avukatlıgı sana düşmez
    2. sene 2020de senin arabana ne kadar verirler merak ediyorum ben bugun satsam 23 000 çok rahat satarım. sürekli iş yerinde satmıyor musun diyen bi sürü alıcı var.
    3. ben senin arabana ailemi bindiripte uzun yola çıkmam güvenemem en basından.
    bu muhabbet çok uzadı ya biz gelip kia hyundai şu kötü bu kötü diye konu açıyor muyuz? istesek açar mıyız açarız ama ne gerek varatın artık şu kedi ciğer mevzusunu bakımdan korkuyorsan binmiceksin
    bu arabamı satayım alacağım araba BMW yada Audi olacak. hiç bir zamanda gidip şu marka kötü diye konu açmam ne ya öyle çocuk gibisiniz.
    kolay gelsin

1. Mesleğim avukatlık değil, kimsenin avukatlığına soyunmadım. Kendi fikrimi belirttim.
    2. Sene 2020 değil, arabamı en fazla 2015 yılında satarım. Bugün ben de satsam 35.500 teklif ediyorlar dedim zaten. Sana da iyi satışlar.
    3. Ben ailemi alıp, uzun yola da çıkıyorum, şehir içinde de geziyorum. Güvenlik konusunda kafamda hiçbir soru işareti yok. Ben aracımın güvenliğini gördüm, ona göre aldım zaten. Ancak bir vw ile ailemi bindirip güvenemem. Kimbilir neresinden çaldılar. ESP den mi, yan hava yastıklarından mı? Size aracınızla iyi yolculuklar dilerim, güvenebiliyorsanız...

Bu konu uzadı evet.... Dikkat ederseniz, konu sahibi ben değilim. Şu kötü bu kötü meselesi değil zaten, olayı bu konuma getiren, araçlarına toz konduramayan sizlersiniz. Konu başlığı USB. Araç almaktan, 1 sene sonra satmaktan, araçla aile taşımaktan bahseden sizlersiniz. Yani konuyu her zaman dağıtmak, vw sahiplerine has bir olay oluyor...vw savunacaz diye.

kedi ciğer mevzusuyla ilgisi yok olayın. Kusura bakmayın, sizin Jetta, benim aracın fiyatından ucuz. Bu durumda kedi siz oluyorsunuz.

Jetta 1.4 TSI 122 PS comfortline 49.200 TL.
    Kia Cerato 1.6 CVVT 128 PS Comfort M/T 50.000 TL.

Bu arabayı satarsam, büyük ihtimal alacağım araç Ceed olacaktır. Asla BMW, Audi, Mercedes gibi araçlara para vermem. Size şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

Valla ben sorduğumda,bunlarda neden usb yok diye adam şu cevabı verdi , abi usb eskide kaldı artık artık aux var dedi.Sustum kaldım yani

"Komik bir satış elemanı" tiplemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Tok kapı sesi diye dalga dümen ettiniz. Forumda güncel bir başka konuda sıfır araçta kapı kapanmama sorunları ile uğraşıyorlar. (her marka araç sahibine saygım olduğundan markayı telaffuz etmeyeceğim)

Yani tok kapı sesini alaya alanları dinlesek şimdi kapısı olmayan araba ile uğraşıyorduk. Hepinize cümleten iyi geceler

hocam buraya yazmıyorsan dahi pm at hangi fransız o kesin fransızdır.
  • Orijinalden alıntı: geogenior
    1.6 dizel manuel highline golfü maks. 60-62 bine satarlarsa koşa koşa alırım

koşa koşa gitmenize gerek yok hocam nasıl olsa altı ay sonra verirler aracı hiç acele etmeyin (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta
    Nolur cevap ver ? Sen çoğu zaman cevap verdiğini zannediyorsun ama içi boş cümlelerle Türkçe katliamı yapıyorsun.

Her marka'nın herşeyden kıstıgını bizde söylüyoruz.

Arada ki fark ne biliyormusun ?

Ben usb olmadığı için honda'ya sövüyorum , sen usb olmadığını savunmak için başka markaları öne sürüyorsun.

Senin sözlerinin hiç bi önemi yok , hepsi bomboş cümleler.

Anladığım kadarı ile "durumun özeti" olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

Yeni Clio dan bahsediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_70068433/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70068433
  • bidaha aklımda bulunsun, çok tutulan bir konu açmak istediğimde sadece 'VW' yazacam.. nasılsa her türlü gideri var

şaka bi yana vw ye vurmayın yahu valla üzülüyorum adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

Yeni Clio dan bahsediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_70068433/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70068433

O başlık da abartı. Sadece diğer araçların kapısının kapanması için uygulamamız gereken minimum şiddetten 1 tık daha fazla şiddet uygulamak gerekiyor. Bu kadar.

• Konu yerinde, ama burada suçlu distribütör değil mi??

Kaldı ki, kendi konumda da belirtmiş idim, 2013 model Polo'larda bile hala ESP'nin opsiyonel olması, yan ve perde havayastıklarının parayla bile satın alınamaması bence daha büyük bir ayıp, şimdi bana fanatik diyeceksiniz ama USB gerçekten umrumda değil, jant-sis farı bilmemneden önce güvenlik kalemlerinin standart hale gelmesi lazım.

Chevrolet bu konuda güzel bir adım attı Aveo ile. Umarım diğerleri de takip eder bunu.

Ama, bir forum klasiği olaraktan en çok yerin dibine sokulan marka/modeller en büyük satış hacmine ulaşıyor... (Renault Symbol, Fiat Linea, Vw'nin tüm ürün gamı, Honda Civic Sedan gibi). Forumun fanatiği olduğu pek çok model de yerlerde geziyor...O yüzden, Doğuş'un mentalitesinin pek değişceğini malesef sanmıyorum.

Kendim 2 sene içerisinde yeni araba alabilirim, yada annemin aracını üzerime alıp ona yeni B segmenti araç bakabiliriz, MEVCUT KOŞULLARDA POLO LİSTEME DAHİ GİRMEYECEKTİR. Anti-VW'ciler bu mesajımın SS'ini alın

• Bir baslik acmistim Topgear da hyundai İ30 yilin otomobili ve hatcback i secildi diye... Simdi hak veriyorum.Hyundai 5 sene once ekledi usb ve aux u.Bu bizim insanimizin aractan cok, aman insanlar ne der biz marka alalim zihniyetinden ve abilerinden dedelerinden duyduklari sehir efsaneleri ile butun paralarini yari fiyat edecek arabalara veriyorlar.Sen arabayi satmak icin mi aliyorsun kullanmak icin mi ??? Kaliteden f/p den ne zaman anlayacaksiniz.Almanlar cocuklarina ogrensin diye vw veriyor ogrenince de hyundai elentra -ix20 -i30 aliyor.Ha eski nesil almanlar hala audi ve mercedesci :) Hayir savunulcak bir yani yok kendini rezil etme buralarda.Caktirmadan disardan oku ve derdine yan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 tane vw'ci toplanmış benim arabam senin arabanı döver muhabbeti..

Görmemişlikten başka bişey değil otomobil bölümüne bakıyorumda marka vermeden hemen hemen hepsinde bolca görmemiş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Tüm müzik sistemleri mp3 çalabiliyorken ne işinize yarayacak bu usb ?

Sizin işinize yaramıyor diye diğer insanların da işine yaramayacak diye bir şey mi var?

Bir şarkı dinlediniz diyelim hoşunuza gitti, tek bir şarkı. Bunun için 1 cd mi yapacaksınız? Ayrıca yazın sıcaklarda, cd'yi ortaya bırakırsanız bozuluyor. Çizilmesini saymıyorum daha. Mevzu 30 kuruşluk 50 kuruşluk cd mevzusu değil.

Ayrıca farklı farklı usb'lere şarkılarda yapabilirsiniz. Her gün değiştirebilirsiniz dinleme tarzlarınızı. Cd'ye 500 şarkı atta, istediğini bul bulabilirsen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..

kesinlikle doğru bir cevap adamlar zorla satmıyor kardeşim btercih meselesi neyin kafasını yaşıyorsunuz yeter ya şu forumda biraz güzel şeylerin konusunu açında millet bilgilerinizden faydalansın

Aklın sıra her şeyi biliyorsun, şey'in ayrı yazılması gerektiğini bilmiyorsun.
    Bu basit "şey"i bile bilememen, sana otomobil konusunda notumu vermemi sağlıyor.
    Aferin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Konu yerinde, ama burada suçlu distribütör değil mi??

Kaldı ki, kendi konumda da belirtmiş idim, 2013 model Polo'larda bile hala ESP'nin opsiyonel olması, yan ve perde havayastıklarının parayla bile satın alınamaması bence daha büyük bir ayıp, şimdi bana fanatik diyeceksiniz ama USB gerçekten umrumda değil, jant-sis farı bilmemneden önce güvenlik kalemlerinin standart hale gelmesi lazım.

Chevrolet bu konuda güzel bir adım attı Aveo ile. Umarım diğerleri de takip eder bunu.

Ama, bir forum klasiği olaraktan en çok yerin dibine sokulan marka/modeller en büyük satış hacmine ulaşıyor... (Renault Symbol, Fiat Linea, Vw'nin tüm ürün gamı, Honda Civic Sedan gibi). Forumun fanatiği olduğu pek çok model de yerlerde geziyor...O yüzden, Doğuş'un mentalitesinin pek değişceğini malesef sanmıyorum.

Kendim 2 sene içerisinde yeni araba alabilirim, yada annemin aracını üzerime alıp ona yeni B segmenti araç bakabiliriz, MEVCUT KOŞULLARDA POLO LİSTEME DAHİ GİRMEYECEKTİR. Anti-VW'ciler bu mesajımın SS'ini alın

Alındı, arşive eklendi. Bundan sonra herhangi bir konuda "vw sahipleri bile bir daha vw almayı düşünmüyor, işte kanıt!" olarak ifşa edilmek üzere hazır bekliyor

• Bizim passatta USB degilde ipod İPHONE girişi olduğu icin şarkıları ordan dinleyebiliyoruz bu standartmi herkezde varmi ?

• Büyük konuşmayayım ama hayatımda sahibi olmayacağım iki araç markası varsa birisi VW diğeri Opeldir.

Niyesine gelince, konuyu baştan sona okuyunca anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Bizim passatta USB degilde ipod İPHONE girişi olduğu icin şarkıları ordan dinleyebiliyoruz bu standartmi herkezde varmi ?

Evet İ30 da 2007 den buyana var.Hem usb hem aux hem iphone vs ne ararsan var :))

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Bizim passatta USB degilde ipod İPHONE girişi olduğu icin şarkıları ordan dinleyebiliyoruz bu standartmi herkezde varmi ?

Benim araçta standart... da arabamda bugüne kadar kullanmadığım tek bölüm. Hayatta iphone almam, kullanmam da.

Kia ya mail bile attım, iphone kullanmıyorum, hissedarımısınız yoksa reklam mı yapıyorsunuz da iphone girişi var diye. Niye Samsung girişi yok, siz Koreli değil misiniz? Gelen cevap: Amerikada standartlık şartı varmış !?!

Not: İkinci parafgraftan sonrası şakadır. Lütfen ciddiye almayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 12 Ocak 2013; 9:43:02 >
  • Jetta 1.4 TSI 122 PS comfortline 49.200 TL.

Benzinli, manuel C-sınıfı Kia 50.000TL olmuş. Yok daha neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Jetta 1.4 TSI 122 PS comfortline 49.200 TL.

Benzinli, manuel C-sınıfı Kia 50.000TL olmuş. Yok daha neler.

Neyi var anlayamadım ? İkisi de benzer fiyat , cerato'nun kalite olarak bi eksiği mi var jetta'dan ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.