Şimdi Ara

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
11.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geogenior
    1.6 dizel manuel highline golfü maks. 60-62 bine satarlarsa koşa koşa alırım

koşa koşa gitmenize gerek yok hocam nasıl olsa altı ay sonra verirler aracı hiç acele etmeyin (:

Haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Bir baslik acmistim Topgear da hyundai İ30 yilin otomobili ve hatcback i secildi diye... Simdi hak veriyorum.Hyundai 5 sene once ekledi usb ve aux u.Bu bizim insanimizin aractan cok, aman insanlar ne der biz marka alalim zihniyetinden ve abilerinden dedelerinden duyduklari sehir efsaneleri ile butun paralarini yari fiyat edecek arabalara veriyorlar.Sen arabayi satmak icin mi aliyorsun kullanmak icin mi ??? Kaliteden f/p den ne zaman anlayacaksiniz.Almanlar cocuklarina ogrensin diye vw veriyor ogrenince de hyundai elentra -ix20 -i30 aliyor.Ha eski nesil almanlar hala audi ve mercedesci :) Hayir savunulcak bir yani yok kendini rezil etme buralarda.Caktirmadan disardan oku ve derdine yan :)

çok güzel bir yazı teşekkür ederim.. türk insanı biraz gözünü açsa neler değişecekteeeee memlekette

/>

• vw alanlarda dikkat ediyorum hep bir kendini teselli etme durumu var.

arıza riski yüksek ,sorunlu araba olduğunu gayet iyi biliyorlar hatta ek garanti bile onlar için opsiyon donanım haline gelmiş tesellisi :

ikinci eli iyi satarız (daha alır almaz kafalarında satmak var)

vw nin bu kalitesizlikleri yaygınlaştıkça siz o ikinci el fiyatları düşmeyecek mi sanıyorsunuz. mesela jetta denen aracın ne üstünlüğü var da bu fiyatlara gidip alıyorsunuz

cevap : kedi ulaşamadığı ciğere mundar der

bir tane teknik üstünlük sayamazlar çünkü yok . vw nin bütün arabaları sıradan.

doğuş donanımdan yer tesellisi : clio da da yok usb mi kullanıyorsunuz.

işlerine gelince alman arabası işlerine gelmeyince reno da da yok o donanım gereksiz

birtanesine highline golfte katlanır ayna olmalıydı dedim. tesellisi katlanır ayna bozulabilir manuel olması daha iyi.

bence bu komik tesellileri geçin ve hyundai-kia gerçeğini kabul edin.

vw, bu baskı balata sorunları ,dsg patlamaları ile nam salmaya devam ederse 5 sene sonra şuan ensesindeki hyundai ye geçilir.

ozaman da doğuş ne güzel donanımlar koyar arabalara var ya anahtarsız çalıştırma bile standart olur golf arabasında

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Jetta 1.4 TSI 122 PS comfortline 49.200 TL.
    Kia Cerato 1.6 CVVT 128 PS Comfort M/T 50.000 TL.

Benzinli, manuel C-sınıfı Kia 50.000TL olmuş. Yok daha neler.

Neyi var anlayamadım ? İkisi de benzer fiyat , cerato'nun kalite olarak bi eksiği mi var jetta'dan ?

Ben almam. Alana da mani olmayayım. Rakipleri ile aynı fiyata alacaksın, bir de yakınların "Kia mı?" dedikçe sinirlerin bozulacak. Neden alayım? Satarken niye zorlanayım, bir de ucuza satayım? Bu araç zevk aracı falan değildir. Sıradan C-sınıfı bir araçtır. İkinci eline de, parça bulunurluğuna ve ucuzluğuna da bakarım. Civic Premium ve Jetta 1.2 Tsi Highline fiyatına satılan Cerato Comfort almam. Aynı fiyata satılan Kia çok daha fazla şey sunmalı ki insanlar almayı düşünebilsin.

Maaşallah Çarpışma testleri de pek güzel.

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

E herşey standart olursa Hyundai nasıl ekmek yiyecek?

quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

USB girisi dediginiz baglantiyi sadece kablo ve soket olarka dusunmeyin. Genelde arka tarafinda ayri vir cihaz/kutu ile muzik sistemine baglaniyorlar. Tanesine 50-60 euro deseniz, araba sayisi arttikca fiyat da yukseliyor.

50-60 €'ya android pc bile takarlar otomobillere, maliyeti düşündüğünüzün çok çok ama çok altında olan bir donanım bu.

Hyundai , vw ni geçtiğinde mi USB standart olucak

hayırlısı ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

E herşey standart olursa Hyundai nasıl ekmek yiyecek?

quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

USB girisi dediginiz baglantiyi sadece kablo ve soket olarka dusunmeyin. Genelde arka tarafinda ayri vir cihaz/kutu ile muzik sistemine baglaniyorlar. Tanesine 50-60 euro deseniz, araba sayisi arttikca fiyat da yukseliyor.

50-60 €'ya android pc bile takarlar otomobillere, maliyeti düşündüğünüzün çok çok ama çok altında olan bir donanım bu.

hayırlısı ozaman

Alıntıları Göster

hayırlısı ozaman

+1

toplum olarak bencil olduğumuz ve hesap yapamadığımız için oluyor bunlar. toplum bilinci, protesto etse kimse almasa o zaman neler neler standart donanıma girer.

kişiler hak edildiği gibi yönetilir.

• quote:

quote:

quote:

Neyi var anlayamadım ? İkisi de benzer fiyat , cerato'nun kalite olarak bi eksiği mi var jetta'dan ?

Ben almam. Alana da mani olmayayım. Rakipleri ile aynı fiyata alacaksın, bir de yakınların "Kia mı?" dedikçe sinirlerin bozulacak. Neden alayım? Satarken niye zorlanayım, bir de ucuza satayım? Bu araç zevk aracı falan değildir. Sıradan C-sınıfı bir araçtır. İkinci eline de, parça bulunurluğuna ve ucuzluğuna da bakarım. Civic Premium ve Jetta 1.2 Tsi Highline fiyatına satılan Cerato Comfort almam. Aynı fiyata satılan Kia çok daha fazla şey sunmalı ki insanlar almayı düşünebilsin.

Aynı sonuca bakarak jetta'da zayıf kalıyor.

Konu bu değil , marka'ya karşı aşağılayıcı yaklaşım. Tercih edip etmemek senin ve bizim elimizde , bende tercih etmem ama arabam kia derken neden utanayım ki ?

Honda ve ya Vw derken böbürlene böbürlene söylememiz gerekiyor o zaman ?

Jetta , corolla , civic , focus bunlar da sıradan c segmenti araçları. Hiçbiri'nin ismine ve markasına yakışır kalitesi yok. Bunda hem fikiriz değil mi ?

• kia cerato, k3 ismi ile kasa değiştirdi

avrupa spec li olan henüz hazır değil. bize gelişi 2013 sonu gibi olur.

http://www.youtube.com/watch?v=N7E5j5gXJRU
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Tüm müzik sistemleri mp3 çalabiliyorken ne işinize yarayacak bu usb ?

İphone şarz ediyor

Usb den şarj+telefondan usb den video ve kuzik calma icin kullanilabiliyor araca gore .

Bluethooth daha onemli fakat bluethoot baglantisinda cok sarj yiyor ve kalite dusuyor. Ama genede muzigi 3.5 mm den baglayip dinlemeyi tercih ederim

• quote:

Konu bu değil , marka'ya karşı aşağılayıcı yaklaşım. Tercih edip etmemek senin ve bizim elimizde , bende tercih etmem ama arabam kia derken neden utanayım ki ?

Jetta , corolla , civic , focus bunlar da sıradan c segmenti araçları. Hiçbiri'nin ismine ve markasına yakışır kalitesi yok. Bunda hem fikiriz değil mi ?

Evet Jetta önden çarpmalarda daha zayıf. Mesele Kia derken utanmak değil. Ama aynı paraya aldıktan sonra, daha kaliteli bir araç da almadığına göre; kendi arkandan "Gidip Kia'ya 50.000TL vermiş." dedirtmeye ne gerek var? Kia grubu dizel Elite i30'u 49.500TL'ye satmış olan bir grup. Kıyaslama yaparsak, Cerato 1.6 benzinli Comfort manuel 40.000TL'yi geçmemeli.

Ben olaylara gerçekçi yaklaşırım. Bu şartlarda bu aracı alacak tanıdığım kimse yok. Bu forumda da yok. 3 sene önce 35.000TL'ye almış olan arkadaşlar da bugün eminim ki 50.000TL verip de bu aracı almaz.

Diğer C-sınıfı araçlar da tabiki mükemmel değil. Ama Cerato'dan da kesinlikle eksikleri yok. Aynı fiyata satılmalarına rağmen üstünlükleri var. Üstelik ikinci el, yedek parça, marka değeri gibi konuları daha hiç hesaba katmadık.

• quote:

quote:

Evet Jetta önden çarpmalarda daha zayıf. Mesele Kia derken utanmak değil. Ama aynı paraya aldıktan sonra, daha kaliteli bir araç da almadığına göre; kendi arkandan "Gidip Kia'ya 50.000TL vermiş." dedirtmeye ne gerek var? Kia grubu dizel Elite i30'u 49.500TL'ye satmış olan bir grup. Kıyaslama yaparsak, Cerato 1.6 benzinli Comfort manuel 40.000TL'yi geçmemeli.

Ben olaylara gerçekçi yaklaşırım. Bu şartlarda bu aracı alacak tanıdığım kimse yok. Bu forumda da yok. 3 sene önce 35.000TL'ye almış olan arkadaşlar da bugün eminim ki 50.000TL verip de bu aracı almaz.

Diğer C-sınıfı araçlar da tabiki mükemmel değil. Ama Cerato'dan da kesinlikle eksikleri yok. Aynı fiyata satılmalarına rağmen üstünlükleri var. Üstelik ikinci el, yedek parça, marka değeri gibi konuları daha hiç hesaba katmadık.

Yazdıklarında haklılık payı oldugun söyledim , ki bende tercih etmem yazdım.

Ama " kia'ya 50.000 vermiş" diyecekler eminim , 50.000 tl'ye kia ceed dizel otomatik'de alsan aynı şeyi söyler.

Benim anlatmaya çalıştığım , araç seçimin de , başkaları'nın ne diyeceği umrunda ve ya umrumuz da olmamalı.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım almayın, ben kesinlikle Kia araç tavsiye etmiyorum. Burada da bir karşılaştırma yaptım, kesinlikle tavsiye ettiğim anlaşılmasın. Kia bayisinin yanından geçmeyin. O ayrı bir konu. Ancak söyleyeceklerim de var.

Ben aracımı aldığımdan beri, kimse "Kia mı?" diye sormadı. "Bunun Ceed modelini biliyorum, güzel araba. Niye Ceed almadın, ama bu da yakışıklıymış yani..." dediler. Herkesin sorduğu dizel mi... Hayır, dizel sevmem... Şirket aracım dışında da (Vito) dizel kullanmadım, dizeli sevmem.

Satarken zorlanmak diye bir olayı, siz vw sahipleri veya vw severler uyduruyorsunuz, kusura bakmayın. Kimse aracını, doğru fiyat verdikten sonra satarken zorlanmaz. Benim aracım 35.000 TL ye 2011 yılında alınmış, bugün 35.500 veriyorlar, ancak satmayı düşünmüyorum. Çok sıkıştım, acil satmam lazım... 32.000 e aynı gün satarım. Edeceğim zarar 3.000 TL. Eh, 48.000 km kullanmışım, o kadar da olsun. şener bey gibi 20.000 TL lik arabaya 40.000 isterseniz, satamazsınız. vw i de satamazsınız. Aracımın ucuza satıldığı falan da yok. Önceki aracım Kia Rio idi. 14.000 TL ye 30.000 km de aldım. 11.500 TL ye 180.000 km de sattım. Yani kendinizi bu yolla teselli etmeye çalışmayın bir zahmet... vw satanları görüyoruz. İlanlar sürekli duruyor. Bu ilan sahipleri neden satarken zorlanıyorlar?

Aracın sıradan C sınıfı olduğu doğrudur. İkinci elde parçası da bol, parçasının fiyatı da ucuz. Bakınız, bakımlara giderken, diğer vw sahipleri motor yağını kucaklayıp gidiyorlar, sorabilirsiniz. Ben motor yağını da servisten alıyorum ve bakımı 250-300 TL tutuyor. (45.000 bakımı 180 TL tutmuştur. Keşke tarayıcıdan geçirseydim...)

Aynı fiyata satılan Cerato, sandığınızdan fazlasını sunuyor. Önce Kia bayisine gidip, aracı inceleyeceksiniz, sonra sunduklarının az olduğu konusunda buyrun gelin başlık açın. Neye dayanarak sunduklarının az olduğunu iddia ettiğinizi sorabilir miyim? En baz donanımında ESP standart olan bir araçtır. Ayrıca, vermiş olduğunuz resimde, Ceratonun vw den daha rezil olduğuna dair bir duruma rastlayamadım. Yan çarpışmada 1 yıldız az almış... Bu mu güvensiz tabir ettiğiniz araç? vw de Civicten daha kötü durumda. Madem güvenlik sizin için bu kadar önem arz ediyor, neden Civic tercih etmyorsunuz da vw aldınız? Arada yine 1 yıldız fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Tüm müzik sistemleri mp3 çalabiliyorken ne işinize yarayacak bu usb ?

Sizin işinize yaramıyor diye diğer insanların da işine yaramayacak diye bir şey mi var?

Bir şarkı dinlediniz diyelim hoşunuza gitti, tek bir şarkı. Bunun için 1 cd mi yapacaksınız? Ayrıca yazın sıcaklarda, cd'yi ortaya bırakırsanız bozuluyor. Çizilmesini saymıyorum daha. Mevzu 30 kuruşluk 50 kuruşluk cd mevzusu değil.

Ayrıca farklı farklı usb'lere şarkılarda yapabilirsiniz. Her gün değiştirebilirsiniz dinleme tarzlarınızı. Cd'ye 500 şarkı atta, istediğini bul bulabilirsen.

Haklısınız hocam kaset dinleyende var. Ben kaset kullanmıyorum diye kasedi kötüleyemem. Fakat aux ve akıllı telefonların varliğı karşısında usb nin çok aranan, olmassa olmaz bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Vw cilerin çoğunun aracında columbus (rns510), zenec gibi sistemler var. Hard disc, hd video player, blutooth, navigasyon vs var zaten. Seat, skoda, audi, vw için ortak ürünler kullanıldığından sistem alternatifi ve uygun fiyat seçeneği çok fazla. (hepsi birbirine uyuyor) Yani usb , cd vs takmadan mobil cihazın arşivindeki müziği bile çalabiliyor. Burada tartışma ben gibi 3-4 mp3 cd si yeter diyenler ile sürüyor. Bende meraktan sormuştum "naapılıyor usb ile" varmış kullanan görmüş oldum. Fakat aracımda olsa varlığından haberim olmaz, zira işime yaramaz. İhtiyaç duyduğum dakka zaten aracın tüm sistemleri ile uyumlu zenec hd multimedia cihazı takar geçerim. Bir aracın usb si bilmem nesi olmaması onu kötü yapmaz, usb si var diye çok üstün kılmaz anlatmak istediğim buydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sen 50 bin verip de Kia alana "Kia mı?" diyorsun?

Arkadaş nasıl bir zekanız var sizin?

Yakınlar da otomobil gurusu ya bama.. Söyledikleri kural kabul ediliyor.

• Coşkun kardeşim sende Vw yi bulmuşsun kıllısını pardon USB'lisini istiyosun
  • Vw olsun da isterse 45'lik plak çalsın yeter diyenler BİRLEŞİN!

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..

kesinlikle doğru bir cevap adamlar zorla satmıyor kardeşim btercih meselesi neyin kafasını yaşıyorsunuz yeter ya şu forumda biraz güzel şeylerin konusunu açında millet bilgilerinizden faydalansın

Aklın sıra her şeyi biliyorsun, şey'in ayrı yazılması gerektiğini bilmiyorsun.
    Bu basit "şey"i bile bilememen, sana otomobil konusunda notumu vermemi sağlıyor.
    Aferin.

edebiyatçı değilim umrumda değil şey ayrı yazılmış imla hatası varmış anlatım bozukluğu varmış.devlete tasarı vermiyorum akademik makale yazmıyorum.alelade bir foruma mesaj atıyorum dikkat etmeme gerek yok böyle şeylere. mühendisim iş güvenliği uzmanıyım. söyleyecek laf bulamayınca böyle ufak şeylerden saldırıp haklı çıkmaya çalışmanı çok acınası ve çaresiz durumda olduğuna bağlıyorum. burdan sonrada laf yarıştırmam mahalle karıları gibi uzatmayalım mevzuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..
    edit: kardeşim senin arabanın şusu busu eksik onları şurdan ucuza şu yolla halledersin normal bir seviyeye çekersin , yada şunları yaparsın demek yerine herkes birbirini aptal yerine koyuyor kendinin aldıgı markadan almadıgı için.

+1000

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Vw olsun da isterse 45'lik plak çalsın yeter diyenler BİRLEŞİN!

Ne 45'liği Tok Kapı Sesi varken o Kapı Sesinden müzik bile üretebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Vw olsun da isterse 45'lik plak çalsın yeter diyenler BİRLEŞİN!

Hocam bir lafin varsa tezi curutecek burda soyle neden milleti cagirma geregi duyuyorsun.Kendin savunamiyormusun neyi savunacaksan.Anlat yaz tartisalim buyur...Biz sadece bir takim gercekleri gostermeye calisiyoruz.Ki bunu aldigi odullerle firmalar kanitliyor. Ozetle bom bos arabalara ederi fiyat verin.A yada B araci fark etmez.Yeterki kaziklanmayin artik.Ha paralar gani ise Allah daha cok versin ve herkesi zengin edin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.