Şimdi Ara

vw-mobilyacı arsındaki ilişki(tok kapı sesi içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golfün ya da bi e200 ardından accentin kapısını kapatın mobilyacının ne demek istediğini anlayacaksınız
  • Tok kapı sesi muğlak bir kavram değildir. Ciddiye almayıp dalga geçsekte piyasada otomobil seçiminde önem verilen bir detaydır. Masa tenisi topu ile golf topunu aynı anda elimize aldığımızda hissetiğimiz fark gibidir. Biri masif, sağlam, ağır öteki boş ve hafiftir. İnsanoğlu gündelik yaşamında edindiği ampirik bilgi ile masif ve ağır olanın sağlam olduğuna yönelik haklı bir inanç geliştirmiştir. Bir otomobilin kapısının, menteşesinin, kaportasının dış etkenlere dirençli sağlam bir bütün olduğunu ve o bütünlüğü uzun seneler sürdürebileceğinin yansımasıdır o ses.
  • Valla acıyorum artık şu insanlara bir bitmedi gitti şu sorunlular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Tok kapı sesi muğlak bir kavram değildir. Ciddiye almayıp dalga geçsekte piyasada otomobil seçiminde önem verilen bir detaydır. Masa tenisi topu ile golf topunu aynı anda elimize aldığımızda hissetiğimiz fark gibidir. Biri masif, sağlam, ağır öteki boş ve hafiftir. İnsanoğlu gündelik yaşamında edindiği ampirik bilgi ile masif ve ağır olanın sağlam olduğuna yönelik haklı bir inanç geliştirmiştir. Bir otomobilin kapısının, menteşesinin, kaportasının dış etkenlere dirençli sağlam bir bütün olduğunu ve o bütünlüğü uzun seneler sürdürebileceğinin yansımasıdır o ses.

hayır 5tl lik yalıtımdan ibarettir keçe meges, bitüm, dynamat alelade saca tutturlmuş bir parça zift pestil..
  • Ya arkadaş bunun sağlamlıkla gram alakası yok o ses kapı kenarındaki jontalardan ve kilitten kaynaklanıyor.Güzel oturtmuşlar sorunsuz çalışıyo biyere çarpmıyo o yüzden TOK ses veriyo. Bizim albea nın kapısı hiç hoşuma gitmeyen bi şekilde kapanıyo ama arkadaşın taksi çıkması albeası var başka bi arabanın kapı jontalarını takmış aynen passat kapısı gibi kapanıyo.Ve taksi çıkması oludğundan kapı kilidi iyice aşınmış gayet güzel kapanıyo.
  • sizin o mobilyacı ya işin ehli değil yada siz yanlış anlamışsınız. vosvogen kapı diye bi kavram vardır. bu bir sürgülü kapıdır , diğer sürgülü kapıların aksine kapandığında ana çerçeveyle aynı hizada olur. Transporter kapısı gibidir yani. Tok ses filan ya mobilyacının hayranlığıdır , yada sizin yanlış anlamanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

sizin o mobilyacı ya işin ehli değil yada siz yanlış anlamışsınız. vosvogen kapı diye bi kavram vardır. bu bir sürgülü kapıdır , diğer sürgülü kapıların aksine kapandığında ana çerçeveyle aynı hizada olur. Transporter kapısı gibidir yani. Tok ses filan ya mobilyacının hayranlığıdır , yada sizin yanlış anlamanızdır.

kapıcının vw hayranlığıydı bahsettiğiniz kapıyı biliyorum. sadece tok sesi belirtmek istedi.
  • vayy benim konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.