Şimdi Ara

vw-mobilyacı arsındaki ilişki(tok kapı sesi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ev için kapı bakıyorduk, kapıları yapan adam kapılarını anlatırken, ''abii, bu kapı volkswagen kapısı gibidir, asılınca pufff diye kapanır'' dedi.

• hmmmm
  • nereye doğru?
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Amcadaki 85 model passat'ın kapı sesi tok değil, demek ki her VW'in kapı sesi tok olmuyormuş. Ancak traktör sesi çıkartabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bugün ev için kapı bakıyorduk, kapıları yapan adam kapılarını anlatırken, ''abii, bu kapı volkswagen kapısı gibidir, asılınca pufff diye kapanır'' dedi.

hangi kapıcı dedi onu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

quote:

bugün ev için kapı bakıyorduk, kapıları yapan adam kapılarını anlatırken, ''abii, bu kapı volkswagen kapısı gibidir, asılınca pufff diye kapanır'' dedi.

hangi kapıcı dedi onu :D

bizim oralarda bi mobilyacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstüne çıkıp zıpladı mı
  • Bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Bi bitmediniz

sadece insanların gözünde vw algısını göstermek istemiştim. hiç alakasız bir yerde vw kapısının tok sesi örnek olabiliyor.

laf olsun diye açmadım konuyu
  • quote:

quote:

Bi bitmediniz

sadece insanların gözünde vw algısını göstermek istemiştim. hiç alakasız bir yerde vw kapısının tok sesi örnek olabiliyor.

Tok kapı sesi nedir ben anlam veremiyorum bu ses elde ediliyor eee elde edilirse ne oluyor yakıt mı azalıyor , kalite mi artıyor , güvenlik mi artıyor

Bırakın artık şu hayal mahsülü işleri , olgunlaşalım artık

Böyle bir olay yaşandığınada inanmıyorum ahşap nere otomobil nere

Edit: ayrıca böyle bir algı olduğunu düşünmüyorum , bu algı bu tarz konular ile insanların zihinlerine yerleştirilmeye çalışılıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narc0s3 -- 31 Mart 2013; 17:18:50 >

• quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz

Tok kapı sesi nedir ben anlam veremiyorum bu ses elde ediliyor eee elde edilirse ne oluyor yakıt mı azalıyor , kalite mi artıyor , güvenlik mi artıyor

Bırakın artık şu hayal mahsülü işleri , olgunlaşalım artık

Böyle bir olay yaşandığınada inanmıyorum ahşap nere otomobil nere

Edit: ayrıca böyle bir algı olduğunu düşünmüyorum , bu algı bu tarz konular ile insanların zihinlerine yerleştirilmeye çalışılıyor ...

inanmayabilirsiniz, sizin görüşünüz. böyle basit birşey içinde inandırma çabasına giremem.

ama bilin ki, insanların gözünde tok kapı sesi algısı var. belki sizin için önemli değil ama ben dahil birçok insan için kapı sesi dikkat edilecek bir unsur.

vw hayranı değilim, hiçbir markanın hayranı değilim ama tok kapı sesine bayılırım. illaki vw kapısı tok değils onuçta.

• Tok kapı sesi önemli.

Diyelim 100 binlik araba alıyorsunuz.Parkettiniz bi avm otoparkına.

O sırada da bi GOLF geldi.

Önce siz kapattınız tam tok ses gelmedi

Sonra GOLF kapattı ve o TOK ses

Rezil oldunuz o kadar para verip tok ses alamamak koyar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tok kapı sesi önemli.

Avm otoparkında seyircimi topluyorsunuz anlamadım hiç kimsenin dikkatini çekmeyecek bir detay bu vw reklamına kadar böyle bir tartışma konusu yoktu duymadık hiç tüketim toplumu...

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Tok kapı sesi önemli.

Avm otoparkında seyircimi topluyorsunuz anlamadım hiç kimsenin dikkatini çekmeyecek bir detay bu vw reklamına kadar böyle bir tartışma konusu yoktu duymadık hiç tüketim toplumu...

ya allah aşkına toplumda böyle bir dikkat, algı yoksa vw niye reklam çeksin?

vw reklam yapmadna önce de ben tok kapı sesine dikkat ederdim, çevremde birçok kişi de ederdi.

siz ve çevreniz dikkat etmiyor diye, başkaları da dikkat etmiyor sanmayın.

• Belli ki VW bu mobilyacıdan yardım alıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Tok kapı sesi önemli.

ya allah aşkına toplumda böyle bir dikkat, algı yoksa vw niye reklam çeksin?

vw reklam yapmadna önce de ben tok kapı sesine dikkat ederdim, çevremde birçok kişi de ederdi.

siz ve çevreniz dikkat etmiyor diye, başkaları da dikkat etmiyor sanmayın.

Kendi algılarını yaratmak için bunlar reklam denen Prosesin profesyonellerce yürütülmesinden bu yana var olan teknikler

Ayrıca daha evvel baktığın tartışma konusu değil sadece muayene unsuruydu bu ikisi ayrı kavramlar ayırt edemeyecek isen yorum yapmamanı tavsiye ederim.

Ben ve çevrem yaşadığımız toplumdan çevreden halktan ari kişiler değiliz halk ne düşünüyor ise biz, biz ne düşünüyorsak halk da onu düşünüyor...

• quote:

Bi bitmediniz

hıaaa
  • ''tok kapı sesi'' yerine daha uygun bir terim bulunmalı, bu çok muğlak kalıyor ve dalga mevzusu oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.