Şimdi Ara

VW Multivan 2023 Tanıtım Fiyat ve Beklenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir iki aydır Takip ettiğim multivan araç ile ilgili Sizlerin de desteğiyle bu konuyu açmak istedim.

Bugün Bayi ile görüşmemde yılın ikinci çeyreğinde aracın Türkiye'ye gelebileceğini belirttiler.

Fiyat 50.000 EUR bahsedilmiş.

Homeoffice çalıştığım için evin 2.aracını satıp beklemeye karar verdim.

VW Multivan 2023 Tanıtım Fiyat ve Beklenti

VW Multivan 2023 Tanıtım Fiyat ve Beklentiyoutube
    2022 vw Multivan Tansporter Türkçe inceleme ve fiyat detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Abone olursanız seviniriz.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8akF19z3sws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 4 Ocak 2023; 21:25:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Multivan 2023: Tanıtım, Fiyat ve Beklentiler

Volkswagen Multivan 2023, uzun zamandır beklenen yeni nesliyle karşınızda. Bu yeni model, çok yönlülük ve ferahlıkla konfor ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

Volkswagen Multivan 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen Multivan 2023'ün Türkiye'deki fiyat listesi henüz açıklanmadı. Ancak Avrupa'daki fiyatlara göre, fiyatların 45.000 Euro'dan (yaklaşık 800.000 TL) başladığı tahmin ediliyor.

VW Multivan'ın Özellikleri

VW Multivan, yedi koltuğa kadar geniş bir iç mekana sahip. Modüler koltuk sistemi, yolcular için maksimum esneklik ve konfor sunuyor. Ayrıca, açılır tavan ve panoramik cam tavan gibi özellikler, araç içinde ferah bir ortam yaratıyor.

VW Multivan 2023'ün Teknolojik Özellikleri

VW Multivan 2023, son teknoloji özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında dijital gösterge paneli, 10 inçlik dokunmatik ekran ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu yer alıyor. Ayrıca, sürücü asistan sistemleri paketi, adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi özellikleri içerir.

Multivan 2023 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Volkswagen Multivan 2023'ün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak bazı kaynaklar, aracın 2023 yılının ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunulabileceğini iddia ediyor.

Multivan ile İlgili Beklentiler

Volkswagen Multivan 2023, çok yönlülüğü, konforu ve teknolojik özellikleriyle büyük beklentiler uyandırıyor. Volkswagen'in başarılı Multivan serisinin yeni nesli, aileler, işletmeler ve maceraperestler için ideal bir araç olması bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elektriklisi gelecek bunun
  • İnşallah uygun fiyatlı olur . Çok tatlı bir araç çünkü .
  • Elektrik benzin ve dizel seçenekleri belirtilmiş ama lansmanı uygun fiyatlı olur umarım.
  • Çok tatlı, çok güzel tasarım, işlevsel bir tasarım, estetik bir tasarım ve yine her şekilde her kesime hitap edecek bir autowagen.

Volkswagen Transporter bir öncü ve bir ekoldür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.