Merhaba Bir iki aydır Takip ettiğim multivan araç ile ilgili Sizlerin de desteğiyle bu konuyu açmak istedim. Bugün Bayi ile görüşmemde yılın ikinci çeyreğinde aracın Türkiye'ye gelebileceğini belirttiler. Fiyat 50.000 EUR bahsedilmiş. Homeoffice çalıştığım için evin 2.aracını satıp beklemeye karar verdim. youtube 2022 vw Multivan Tansporter Türkçe inceleme ve fiyat detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Abone olursanız seviniriz. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8akF19z3sws< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 4 Ocak 2023; 21:25:51 > |
Volkswagen Multivan 2023: Tanıtım, Fiyat ve Beklentiler
Volkswagen Multivan 2023, uzun zamandır beklenen yeni nesliyle karşınızda. Bu yeni model, çok yönlülük ve ferahlıkla konfor ve teknolojiyi bir araya getiriyor.
Volkswagen Multivan 2023 Fiyat Listesi
Volkswagen Multivan 2023'ün Türkiye'deki fiyat listesi henüz açıklanmadı. Ancak Avrupa'daki fiyatlara göre, fiyatların 45.000 Euro'dan (yaklaşık 800.000 TL) başladığı tahmin ediliyor.
VW Multivan'ın Özellikleri
VW Multivan, yedi koltuğa kadar geniş bir iç mekana sahip. Modüler koltuk sistemi, yolcular için maksimum esneklik ve konfor sunuyor. Ayrıca, açılır tavan ve panoramik cam tavan gibi özellikler, araç içinde ferah bir ortam yaratıyor.
VW Multivan 2023'ün Teknolojik Özellikleri
VW Multivan 2023, son teknoloji özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında dijital gösterge paneli, 10 inçlik dokunmatik ekran ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu yer alıyor. Ayrıca, sürücü asistan sistemleri paketi, adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi özellikleri içerir.
Multivan 2023 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?
Volkswagen Multivan 2023'ün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak bazı kaynaklar, aracın 2023 yılının ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunulabileceğini iddia ediyor.
Multivan ile İlgili Beklentiler
Volkswagen Multivan 2023, çok yönlülüğü, konforu ve teknolojik özellikleriyle büyük beklentiler uyandırıyor. Volkswagen'in başarılı Multivan serisinin yeni nesli, aileler, işletmeler ve maceraperestler için ideal bir araç olması bekleniyor.