Şimdi Ara

VW NEDEN ARKA KAPILARA HOPARLÖR KOYMUYOR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf mıdlıne donanımında yok ama comfortlıne da olması lazım,

ben dısrda taktırmıstım amfisi ile 4hopörler 1200 ytl tutmustu

bu arada arka kapılarda hopörler yeri var kablosu yok
  • zione kardeş aldığında biliyomuydun yoksa sonramı öğrendin
  • sormamıstım var biliyordum,1 sene sonra öğrendimki yokmus

aynısı bmw 1 kasasındada oldu bilmemme ne hopörler var dediler saydım 4 tane var ama dogus hiç olmazsa yalan söylemedi
  • her şeyin orjinali ama işte sonuçta pahaluı bi araba alıyosun ve hoparlör yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwgolf5

her şeyin orjinali ama işte sonuçta pahaluı bi araba alıyosun ve hoparlör yok

Peki baz golfte arka camlar otomatikmi ?
    En azından cd çaları varmı ?
    Küllük?
    Direksiyon yükseklik derinlik ayarı?
    Kapılardaki yan koruma çıtaları varmı?

Valla türkiyeden markalar en azından bunları getiriyor avrupada bunların hepsi opsiyonel
  • zamanında ben dediğimde millet bana fanatik diyip geçti;hoş aldırmadım ama...

ablamda 2004 bora pacific var ve o uyuz Volkswagen 2 hoparlörü koymuyor arka kapılara;gittim kendim taktırdım..
    bi de car car öterler arabayı satarken;araçlarımızda herşey var bilmem ne diye..
  • İlginç. Benim 99 palioda 6 hoparlörlü (4 hoparlör+2 tweeter) radyo-teyp var. Aracımı seviyorum Ama çok yakıyor orası ayrı
  • quote:

kesinlikle kablo yok bi arkadaşın arabasındada böyle oldu arka kapıları söktüler sadece yeri var hoparlörü koymuyo bari kablosunu koy be kardeşim

Di mi.. Madem hoparlör koymayacaktın kablolarını niye koymuyorsun. Kablolarını koyacaktın da hoparlör niye koymuyorsun..
    kaputu açmışlar birde aküyü çalmışlar.. kaputu açtınız madem aküyü çalmayın. aküyü çalmamış olsalar hani...
  • Harbiden sinir bozucu koy 2 hoparlörde oraya işte pololarda yok bu gıcık oluyorum 2 hoparlör takmayla vw ne kaybedecekse koskoca firma zaten.Ama TR ye getiren firmayıda düşünmek lazım belkide onlar istemiyordur.
  • ee ne de olsa Alman malı.
  • Benim 2008 Primeline GOLF V imde arka kapılarda da hoparlör var. GOLF IV lerde yoktu arka kapıda ama yenilerinde tüm donanım paketlerinde var diye biliyorum. POLO da varmı yokmu baz donanımda bilmiyorum. Ama POLO dan sonra en boş ve ucuz aracı VW in GOLF Primeline onda da arka kapıda hoparlöler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancoban -- 11 Haziran 2008; 19:13:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

her şeyin orjinali ama işte sonuçta pahaluı bi araba alıyosun ve hoparlör yok

Peki baz golfte arka camlar otomatikmi ?
    En azından cd çaları varmı ?
    Küllük?
    Direksiyon yükseklik derinlik ayarı?
    Kapılardaki yan koruma çıtaları varmı?

Valla türkiyeden markalar en azından bunları getiriyor avrupada bunların hepsi opsiyonel

Baz golfte 4 cam otomatik, aynalar elektrikli, sürücü tarafı ayna ısıtmalı.
    CD-MP3 player standart.
    Küllük tabiki var ama benim araba da anahtar saklama gözü olarak kullanılıyor.
    Direksiyon yükseklik-derinlik ayarı var.
    Kapılarda çıtalar var.
    6 havayastığı var.
    ABS+ EBD var.
    ASR var.

Benim ihtiyacım olan herşey var.

Bir de ESP olsa fena olmazdı ama, bu fiyata bu kadar.

• Almanyadaki Golfler premium olmak üzere cogu model marka araçlarda arka camlar bile elle cevirilirken 2 hopörleri cok görmeyin
  • wv mi bana uzak dursun özellikle şirokosu ...
  • bu donanim calmak firmalara zevk veriyor anlasiilan

bu gün bir b serisi gordum cant kapakli yuh ya en düsüğü 60.000 ytl olan araç satiyorlar jant kapakli
  • idare et artık
  • Kablo çekili değilse garanti dışı kalması normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

bu donanim calmak firmalara zevk veriyor anlasiilan

bu gün bir b serisi gordum cant kapakli yuh ya en düsüğü 60.000 ytl olan araç satiyorlar jant kapakli

yoksa mercedes b150 mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

bu donanim calmak firmalara zevk veriyor anlasiilan

yoksa mercedes b150 mi

yes
  • bizim meganlarda allahtan kabloyu koymuslar bir tek haporlör alıp takmak kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.