Bildirim
VW NEDEN ARKA KAPILARA HOPARLÖR KOYMUYOR!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
SENİN ARABANDA VAR MESELA
hangi modelyok yok biliomusun polo trendline modelınde
gerı kalan hepsınde var. -
bende tam bilmiyorum acaba donanımına göre farklııkmı gösteriyo ama iki hoparlörde donanımdan sayılıyorsa başka bir şey demiyorum yani -
haparlör takmayal garanti dışı kalmaz araç ;) -
farkını verip alırsınız nolucak.doğuş nasıl olsa herşey en uygun fiyata veren şirket...
canım doğuşum.
tenhada kıstırıyim doğuşu...
o kadar seviyorum... -
elektrik aksamı garanti dışı kalıyormuş servis dedi -
Seat Cordoba Signo modelinde de yok sözde en dolu model.Aracımı 2.el aldım geçen sene bi de ön hoparlörler patlak çıkınca 200ytl bayılıp dört tane hoparlör taktırdım. -
sadece vw değil çoğu için geçerli bu sadece en fullune koyarlar -
quote:
Orjinalden alıntı: efsanea_06
sadece vw değil çoğu için geçerli bu sadece en fullune koyarlar
Hyundai Getz baz donanımında standart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 11 Haziran 2008; 13:41:11 > -
quote:
Orjinalden alıntı: vwgolf5
elektrik aksamı garanti dışı kalıyormuş servis dedi
yaa sonuçta kapıların içine kadar kablolar jacklar felen filen herşeyi hazır sen taktırsan bile acaba arıza arka speakrlardanmı kaynaklanıyor diye bakmazlar bile, tipik servis laflarıdır, bizdede laguna vardı önd twiter mıdır nedir o küçük spakerlar yokdu gittim pionnerın aldım taktım.
sonuçta servisde para kazanıyor, ama komple elktirik sistemiyle oynarsın yeni devicler takarsın ozaman karanti dışı olur -
vw kablo bile koymuyor sadece kapıda yeri var onun içinede sünger koymuşlar -
acaba kablo süngerin arkasında olaiblirmi ?
eğer yoksa tesisat düzenlenmeli
bizim araçta herşey hazırdı tek speaker aldım ve taktım -
kesinlikle kablo yok bi arkadaşın arabasındada böyle oldu arka kapıları söktüler sadece yeri var hoparlörü koymuyo bari kablosunu koy be kardeşim -
zaten vosvosu sevmezdim şimdi iyice gözümden düşdü -
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
farkını verip alırsınız nolucak.doğuş nasıl olsa herşey en uygun fiyata veren şirket...
canım doğuşum.
tenhada kıstırıyim doğuşu...
o kadar seviyorum...
Benim yanan debriyajı da veriyim, yardımcı eleman olarak kullanırsın -
Poloda yok diye biliyorum ben sadece
İmzadaki senin araban ise ondada var -
quote:
Orjinalden alıntı: Whoppix
zaten vosvosu sevmezdim şimdi iyice gözümden düşdü
aynen -
3 ay önce arkadaş sıfır jetta aldı ondada yokmuş hoparlör zaten ilk aldığında söylemiyolar dikkat ettikçe arkadan ses gelmediğini anlıyorsun ve arka hoparlöler bozuldu zannediyosun servise gidince acı gerçeği öğreniyosun bi çok arakdaşa böyle oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: vwgolf5
3 ay önce arkadaş sıfır jetta aldı ondada yokmuş hoparlör zaten ilk aldığında söylemiyolar dikkat ettikçe arkadan ses gelmediğini anlıyorsun ve arka hoparlöler bozuldu zannediyosun servise gidince acı gerçeği öğreniyosun bi çok arakdaşa böyle oldu
Koltukların arkasında damı yokmuş.. -
koltukların arkasına hoparlör koymuyolar zaten
Benzer içerikler
- sigaradan sararmış tavan nasıl temizlenir
- focus 1.5 ti vct
- clio 4 triger kayışı kaç km"de değişir
- hacizli araç satılır mı
- fiat egea 1.3 yakıt tüketimi yorumları
- citroen c4x shine bold fiyat
- 2021 skoda superb
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- fiat pulse
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X