Şimdi Ara

VW NEW BEETLE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
10
Favori
37.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beetle alacak arkaşlarada bi kaç öneride bulunacak olursam,hiç bir arabamda ses sistemi tribine girmiş birisi değilim,öyle bangır bangır müzik dinlemişliğimde yoktur,yalnız tesadüfem benim vosvosta fender ses sistemi çıktı,inanılmaz keyifli müzik dinliyorum,şu an tek derdim araçı değiştireceğim zaman aynı kalitede ses sistemli başka bir araç bulabilir miyim ?
  • Nasipse haftaya beyaz böcüğümle araniza katilicam..

VW NEW BEETLE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar daha önce hiç aracım olmadı acemiliğimi atmak için bu model sizce uygun mu? bütçem fazla yok ikinci el iyi bi araç zorlayacağım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Merhabalar daha önce hiç aracım olmadı acemiliğimi atmak için bu model sizce uygun mu? bütçem fazla yok ikinci el iyi bi araç zorlayacağım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Teşekkürler.

Bu araçların En ucuzu 60 binden başlıyor hocam. 1.2 TSI Manuel işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Disc jant satan bir yer yada satmayı düşünen var mı?

Malum sitede ilanı vardı da satıldı mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

quote:

5250 TL ye bir ilan mevcut. Mesaj attım, ilan sahibi o jantların serviste 10.000 TL olduğunu, fiyatta 1 kuruş dahi indirim yapmayacağını söyledi. Yani 5249 bile versem satmayacakmış. Benim de prensibim bu saatten sonra 2.000 TL dahi olsa ilgilenmem.

Benim araçta 17 orjinal jantlar mevcut. Henüz 25.000 km'de. Geçen gün bir yerde muhabbeti geçti söz konusu jantların. Bir tanıdığın arkadaşı 1250 Tl ye almış Jetta aracına. Beetle gruplarını takip et dedi fakat maalesef vakit bulamıyorum.

Sadece jantlara 3.500 TL verebilirim. Eğer satmayı düşünen varsa. Takas + para da düşünebilirim.

Bu jantı temin etmenin bir yolu yok mu?

Disk jantı zor bulursun. Alan satmaz satanda pahalı malum. Aynı jantı nasıl 1250 tl ye alıyor yanlışın olmasın. Bizim grubumuzda disk jant satan yok. Herkes senin gibi arıyor.

Biraz daha zorla bütçeni servisten fiyat al. Bu arada gruba alabilirim seni. İstanbul'da mısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5250 TL ye bir ilan mevcut. Mesaj attım, ilan sahibi o jantların serviste 10.000 TL olduğunu, fiyatta 1 kuruş dahi indirim yapmayacağını söyledi. Yani 5249 bile versem satmayacakmış. Benim de prensibim bu saatten sonra 2.000 TL dahi olsa ilgilenmem.

Benim araçta 17 orjinal jantlar mevcut. Henüz 25.000 km'de. Geçen gün bir yerde muhabbeti geçti söz konusu jantların. Bir tanıdığın arkadaşı 1250 Tl ye almış Jetta aracına. Beetle gruplarını takip et dedi fakat maalesef vakit bulamıyorum.

Sadece jantlara 3.500 TL verebilirim. Eğer satmayı düşünen varsa. Takas + para da düşünebilirim.

Disk jantı zor bulursun. Alan satmaz satanda pahalı malum. Aynı jantı nasıl 1250 tl ye alıyor yanlışın olmasın. Bizim grubumuzda disk jant satan yok. Herkes senin gibi arıyor.

Biraz daha zorla bütçeni servisten fiyat al. Bu arada gruba alabilirim seni. İstanbul'da mısın.

Genellikle İstanbul ve Muğla'dayım. Servisten de fiyat aldım. Yaklaşık 7700 TL.

Maşallah servis iyi fiyat vermiş. Twister istersen bulayım sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genellikle İstanbul ve Muğla'dayım. Servisten de fiyat aldım. Yaklaşık 7700 TL.

Maşallah servis iyi fiyat vermiş. Twister istersen bulayım sana

Zamanında 2000 TL ye buldum fakat almadım. Çok beğenmiyorum.

Disk jantı 2000 e bulup da almamak yani euro bile bu kadar değerlenmiyor

• Herkese merhabalar, çok uzun bir süreden sonra güncelleme olsun. Aracımı aralık 2012 de aldım o zamandan beri kullanıyorum (1.2 tsi manuel) suanda 110000 km de, açıkcası rutin servis dışında servise gitme ihtiyacım olmadı, aracın ilk aldığım zamandan beri tüketimi değişmedi (istanbul çok ağır trafikte 6,3lt civarı, normal trafikte 5,7lt civarı, şehir dışı 5,2lt civarı) bunun yanında iyi bir manuel araç kullanıcısı olduğumu düşünüyorum, araçta henüz fren disk yada balata değişimi yapılmadı, servis ihtiyaç duyulmadığını iletiyor. Debriyajda değişmedi o da fabrikadan çıktığı gibi. Sonuçta önerilen servis aralığında orjinal servise gitmek dışında özel birşey yapmıyorum. Ancak her servise gittiğimde önümde arkamda mutlaka bir otomatik şanzuman sorunu olan birisiyle karşılaşıyorum, iyi ki cazibesine kapılıp otomaitk almamışım. Sonuçta beetle güzel bir araba, bagajı yeterli, sadece arka koltuklar uzun seyahat için çok rahat değil ancak adamı öldürecek gibide değil. Küçük ailelere, gençlere rahatlıkla önerebilirim. Daha büyük bir araca geçme ihtiyacım olana kadar uzun seneler kullanmayı düşünüyorum. Keyifli sürüşler

• SolidCerberos S kullanıcısına yanıt
    DSG el bombası gibi. Çok sorun çıkartıyor. Bende manuel sevenlerdenim ama gel gör ki aracım otomatik. 1.4 160 lık var bende de. İstersen grubumuza alabilirim sizi. Bazı yerlerde özel indirimlerimiz var. Ayrıca buluşmalarımız oluyor katılırsınız.

•  VW NEW BEETLE

Konuyu canlı tutalım.. 17 inç yaklaşık 35 bin km yapmış lastiklerim satılıktır arkadaşlar..
    İlgilenen olursa uygun fiyattan yardımcı olurum.
  • arkadaşlar merhaba,

almış olduğum aracımın orjinal jant lastiklerini verip twister jant ile değiştirmek istiyorum.satablecek olan arkadaşlar irtibata geçebilirler mi?
  • fender ses sistemli 43K km'de 2013 model 1.4 TSI Design DSG beetle'ımı yurtdışına gideceğim için satıyorum. Beetledan anlayan keyifle kullanacak birine gitsin istiyorum. İlgilenen olursa mesaj atabilir...
  • Maalesef bir efsane sona erdi. Volkswagen satışları düşük olduğu gerekçesiyle scirocco dan sonra beetle üretimini de durdurdu volkswagenin bugünlere gelmesinde pay sahibi efsane model üretimi satmasa bile imaj açısından devam etmeliydi. Bir çok defa beetle alımı için bayiye gitsem de sipariş almadılar son iki yıldır ellerinde ne varsa onu satmakta ısrar ettiler istediğim opsiyonlarda 1.4 tsi alamadım defalarca şikayet ettim merkezi aradım nafile. Yıllardır vw grubu araç kullanmama rağmen hatta siparişle opsiyonlu araç almama rağmen beetle için sipariş alınmadı bir daha da vw grubuna bulaşmam eski ilgi yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Maalesef bir efsane sona erdi. Volkswagen satışları düşük olduğu gerekçesiyle scirocco dan sonra beetle üretimini de durdurdu volkswagenin bugünlere gelmesinde pay sahibi efsane model üretimi satmasa bile imaj açısından devam etmeliydi. Bir çok defa beetle alımı için bayiye gitsem de sipariş almadılar son iki yıldır ellerinde ne varsa onu satmakta ısrar ettiler istediğim opsiyonlarda 1.4 tsi alamadım defalarca şikayet ettim merkezi aradım nafile. Yıllardır vw grubu araç kullanmama rağmen hatta siparişle opsiyonlu araç almama rağmen beetle için sipariş alınmadı bir daha da vw grubuna bulaşmam eski ilgi yok maalesef

Çıktığı yıldan beri kullanıyorum. Tam bir beetle hastası olarak bu haber bizi çok üzdü.

Böylelikle Coupe araç kalmadı. GTI ve R line golf ya da Polo ya yüzbinlerce lira kimse vermez. Kaldı ki bunlarda iki kapı çok nadir oluyor.

Dediğiniz gibi vw almak için bir sebep kalmadı. Elimdekini satarsam mini cooper a yöneleceğim.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Bizde ailecek hastalık alabilseydik ilerde yeniden çıkarsa yenisiyle değişirdim vw yöneticilerinin elektrikli beetle üretme planları var ama sistemin oturması ülkemizde 10 yılı bulabilir. Scirocco beetle gibi araçların çoğunda müşteri opsiyon istiyor. Benim için 1.4 xenon sunroof katlanır ayna ve 18 disc jant önemliydi lakin ülkemize 10 tane 1.4 getirdiklerini söylemişlerdi öyle bir saçma politika var ki satış temsilcisi de dert yandı aracın bir tanesine sadece fender ses sistemi ve katlanır ayna opsiyonu koymuşlar başka bir şey yok diğerinde sunroof var xenon yok ama 1.2 isterseniz sunroof xenon ikisi bir arada opsiyon vardı renk seçenekleri az stokta 3 tane turuncu birkaç tane sarı ve yeşil vardı. 1.4 için ise koyu mavi renk çoğunlukta haliyle seçenek az. Mart’ta gittim siparişler açılmadı dediler Nisanda gidince siparişler kapandı dediler ne hikmetse sadece beetle içindi bu durum iki yılda belki 7-8 defa uğradım farklı bayilerle görüştüm sipariş açılınca haber verim dedim ne arayan oldu ne soran kısmet değilmiş en büyük hayalimden vazgeçmek durumunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Bizde ailecek hastalık alabilseydik ilerde yeniden çıkarsa yenisiyle değişirdim vw yöneticilerinin elektrikli beetle üretme planları var ama sistemin oturması ülkemizde 10 yılı bulabilir. Scirocco beetle gibi araçların çoğunda müşteri opsiyon istiyor. Benim için 1.4 xenon sunroof katlanır ayna ve 18 disc jant önemliydi lakin ülkemize 10 tane 1.4 getirdiklerini söylemişlerdi öyle bir saçma politika var ki satış temsilcisi de dert yandı aracın bir tanesine sadece fender ses sistemi ve katlanır ayna opsiyonu koymuşlar başka bir şey yok diğerinde sunroof var xenon yok ama 1.2 isterseniz sunroof xenon ikisi bir arada opsiyon vardı renk seçenekleri az stokta 3 tane turuncu birkaç tane sarı ve yeşil vardı. 1.4 için ise koyu mavi renk çoğunlukta haliyle seçenek az. Mart’ta gittim siparişler açılmadı dediler Nisanda gidince siparişler kapandı dediler ne hikmetse sadece beetle içindi bu durum iki yılda belki 7-8 defa uğradım farklı bayilerle görüştüm sipariş açılınca haber verim dedim ne arayan oldu ne soran kısmet değilmiş en büyük hayalimden vazgeçmek durumunda kaldım

Siz hala almak istiyorsanız doğuş oto kartal ile görüşebilirim. Fakat aracın opsiyonları nedir ne değildir bilemem.
    Bütçeniz nedir? biz bu piyasayı 2012 yılından beri elimizde tutuyoruz. Grubumuz da var. Ar-Ge yapmadan araba bile yıkatmayız.

5 kere değiştirdim binmediğim renk kalmadı. Hala da biniyorum. Elimde olsa yine alırım.

Bana PM atın bi görüşelim size bulalım bir böcek :)

• Herkese merhaba. Yakın zamanda VW Beetle almaya niyetliyim. Dahil olup bilgilerinden yararlanabileceğim Beetle kullanıcı grubu var mı acaba? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmone

Herkese merhaba. Yakın zamanda VW Beetle almaya niyetliyim. Dahil olup bilgilerinden yararlanabileceğim Beetle kullanıcı grubu var mı acaba? Teşekkürler.
    Bizim grubumuz var 2012 model ve sonrası için. Beetle hakkında her şeyi konuşuyoruz. Aracı aldıysanız PM gönderin.

• Herkese Merhaba,

Kısa süre önce New Beetle sahibi oldum.
    Anadolu yakasında özel servis kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarından çok memnun olurum.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.