Şimdi Ara

VW NEW BEETLE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
10
Favori
37.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İcat çıkartmışlar resmen. İçi Gövde rengi olmazsa nerede kalır bunun Şekli şemali. Konuşmak Lazım kafamıza göre full bi araba yaparlar herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Zaten allstar hoşuma gitmezse 1.2 manuel design alabilirim birkaç saniyelik turbo boşluğuna katlanırız ani hızlanmalarda dikkat ederiz ne yapalım :) design donanımda hız sabitleyici klimatronik standart iken düz vites olanlarda doğuş parayla satıyordu opsiyon olarak bana saçma gelmişti şimdi nasıl bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurin Klement -- 17 Mart 2016; 16:24:31 >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    En iyisi Aslında 1.2 manuel. Hem vergi açısından hem de bol opsiyon alarak uygun fiyata geliyor. Tutturabildiğine satıyorlar.
    Önceden araştırma yapmak Lazım. Böceği alırsanız grubumuza mutlaka bekleriz haberiniz olsun.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kısmet hangisi olursa sosyal medya kullanmıyorum bu foruma birde Skoda forumuna üyeyim eğer bu forumdaysa katılırım tabi veya başka bir beetle forum varsa olabilir

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Hayırlısı olsun

• bendede 2012 1.2 design var a
  • 2012 1.2 design sahibiyim
  • 2012 ve üzeri 1.2 DSG araç bakınıyorum, Bursa - İstanbul olabilir.
  • 2 Aralık 2015 Asil VW Eskişehir'den 18" Disc Jant için fiyat aldım, 6.284 TL size 6.000 TL'ye bırakırız dediler.

Not: Teklif fiyatı lastik hariçtir.
  • aracı kullanan arkadaşlar yakıt performansları ile ilgili güncel bilgi verebilirmi?
    teşekkürler.
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Ankara içi test sürüşü 7 litrenin biraz üzeri 1.2 dsg. Üç günlük 1.4 TSİ dsg kullanımı 8 litre fakat hız sınırı neyse en üst o seviyede ve sabah akşam trafiği dahil

• beetle ım sattıldı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

beetle ım sattıldı arkadaşlar

hayırlı olsun, ne kadara sattınız acaba? anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YöbölöBö

quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

beetle ım sattıldı arkadaşlar

hayırlı olsun, ne kadara sattınız acaba? anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

87k gitti
  • Herkese selam.

Bu aralar ciddi ciddi New Beetle'a niyetlendim.

Son aracım Mercedes clc 160 idi yakında sattım.

Gönül yine mercedesten devam etmek istiyor ama bütçe sıkışık ve düşük model araç almak istemiyorum.

Günlük yaptığım yol da arttığı içim makul yakıt tüketimi onemli.

Her şeyden ite kupon araba kullanmak isterim öyle 4 kapılı sedan hatchback aile arabası falan bana uymaz.

Mini Cooper da çok küçük geldiği için New beetle cezbetmeye başladı.

Eski voscoscuyum zaten :)

Bir 65 bir de 70 model 1300 um vardı zamanında.

1.4 tsi 160 hp düşünüyorum.

Dsg korkum var.

Çevremde vw grubu kullanıp Dsg sıkıntısı yaşamayan olmadı.

Kaldı ki ikinci el alabilirim.

Xenon, panoramik tavan, arka spoiler olmazsa olmazım.

Bir de bazı fotolarda hoş bir jant gördüm kapalı bir model ismi nedir acaba?

37 yaşında bir adam olarak bana görsel olarak uyar mı emin değilim ama çok da takılmıyorum.

Tercihen siyah renk, orta bir lumar film,spoiler ve varsa güzel bir alcaltma kitiyle beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

1.4 tsi sanırım performans olarak da keser. Önceki arabam clc 129 hp ve 1500 kilo ile tam bir eşekti :)

Daha canlı bir karakteri okur bunun sanırım.

Bir de sahibinden fiyatları reel mıdır? Temiz az km ve garanti kapsamında bir 1.4 tsi aşağı yukarı ne rakama alınır.

Herkese kazasız sürüşler.

Emir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gajiin kullanıcısına yanıt
    Hocam araç görsel ve performans olarak güzel fakat 160 lık motorun bazılarında yağ yakma problemi yüzünden 150 lik motora geçildi. Araç makyajlandı Paris fuarında tanıtılacak ön tampon daha sporlaştı arka farlar led oldu iç kısımda gösterge paneli yenilendi birkaç donanım da değişebilir Almanya sitesinde yeni beetle diye geçiyor. Şu an allstar adlı bir paket var istediğiniz donanımlar bunda standart var. Jant olarak sorduğunuz ayna gibi kapak görünümlü olan jant disc modeli diye geçiyor. Aksesuar olarak alırsanız 6500 gibi fiyat isteniyor. Dsg konusunda sıkıntı 2013 e kadar mekatronik arızası daha fazlaydı şimdilerde eskisi kadar yok birde kavrama olayı var. Kavrama düz viteste de değişiyor ama bunda kilometre olarak daha erken sanırım. Vw tiguanda yeni 7 ileri dsg yi kuru kavramadan ıslak kavramaya çevirdi dsg de arızaların çoğu kuru kavramada oluyordu anlaşılan buna çözüm olacak. Yeni golfte de yeni dsg kullanılacak beetle için gelir mi gelmez mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Hocam araç görsel ve performans olarak güzel fakat 160 lık motorun bazılarında yağ yakma problemi yüzünden 150 lik motora geçildi. Araç makyajlandı Paris fuarında tanıtılacak ön tampon daha sporlaştı arka farlar led oldu iç kısımda gösterge paneli yenilendi birkaç donanım da değişebilir Almanya sitesinde yeni beetle diye geçiyor. Şu an allstar adlı bir paket var istediğiniz donanımlar bunda standart var. Jant olarak sorduğunuz ayna gibi kapak görünümlü olan jant disc modeli diye geçiyor. Aksesuar olarak alırsanız 6500 gibi fiyat isteniyor. Dsg konusunda sıkıntı 2013 e kadar mekatronik arızası daha fazlaydı şimdilerde eskisi kadar yok birde kavrama olayı var. Kavrama düz viteste de değişiyor ama bunda kilometre olarak daha erken sanırım. Vw tiguanda yeni 7 ileri dsg yi kuru kavramadan ıslak kavramaya çevirdi dsg de arızaların çoğu kuru kavramada oluyordu anlaşılan buna çözüm olacak. Yeni golfte de yeni dsg kullanılacak beetle için gelir mi gelmez mi bilmiyorum

Açıklama için teşekkür ederim.
    Acaba makyaj yakın zamanda olur mu ?
    2017 modeller makyajlı mı gelir ?'
    Zaten bir kaç ay içinde ancak araba bütçesini tamamlayabilirim. Bu zamanda makyajlı modeller satışa çıkarsa ikinci el fiyatlarında düşüş de olabilir diye umuyorum.
    160hp motorların yağ yakma sorunu olduğunu bir kaç kaynakta okudum. yeni nesil 150hp almaya da güç yetmeyebilir.
    Aslında 1.2 105hp alsam sağdan sağdan keyifle yol alsam da olabilir sanki :) Hem basmadıkça daha da az tüketir.

Bugün doğuşa gittim. all star donanım paketli bir siyah vardı. Twister jantlıydı. Döşeme de hoşuma gitti. Kapı içleri sgövde rengiydi dashboard ise fırçalanmış aliminyum. Görsel olarak hoşuma gitti.
    Fiyat etiketi ise korkunç. aşağı yukarı 100.000 TL idi. Hem de 1.2 litre tsi.
    Eşimde 2014 A180 var onu bile çok pahalı bulurdum ama VW de geri kalır değilmiş.
    2013'den beri araba almadığım için uzak kalmışım güncel kurdan ve fiyatlardan.

Disc jant 6.500 TL sıfır alımda mı sonradan ek olarak sipariş ettiğimizdeki fiyatı mıdır ?
    İkinci el ilanlarında zaten bu jantlı araba hiç görmedim. Gerçi arabayı alalım kısmetse de jant kolay:)

Sonuç olarak arabaya kanım ısında ve almaya karar verdim.
    İnşallah en kısa zamanda yeni tospağanın fotolarını buradan paylaşırım.

• gajiin kullanıcısına yanıt
    Hocam makyajlı araç fuarda tanıtılacak ama web'de fotoğrafları var hatta yurt dışı otomobil sitelerinin videolarında görebilirsiniz dediğim gibi çok abartı değişimler yok ufak dokunuşlar var ama iyileştirmeler olmuştur tabiki. Disc jantı opsiyon ekletirseniz daha ucuz eğer aksesuar olarak sonradan alırsanız 6500 liraya daha pahalı geliyor o yüzden opsiyon almak mantıklı. Benimde allstar hoşuma gitmedi design donanımdaki çoğu opsiyon standart bu yüzden rengi seçip direk aracı almak mantıklı sipariş beklemeden ama design donanımda kapılar konsol hepsi gövde rengiydi. Allstarda söylediğiniz gibi konsol fırçalanmış kapılar siyah renk bana hoş gelmedi tercih meselesi kişiden kişiye değişir. Geçen hafta önümde allstar bronz renk bir araç gördüm rengi baya güzel durmuş. Sanırım Muğla bayisine eylül 15?gibi hem beyaz hemde bronz 1.2 allstar gelecek fiyat olarakta 93 bin demişlerdi kuzenime

• Tekrar merhaba,
    sanırım Laurin Klement ve ben ve ben varız sadece konuda :)
    Olsun nasipse arabayı alayım hareketlendireceğim buraları.
    İkinci el ilanlarını inceliyorum bu aralar.
    2014 altına pek bakmıyorum olduğu kadar yüksek model olsun isteğindeyim.
    2014 model az km 1.4 160hp panaromik, xenon, disc jant ve orjinal deri, ısıtma, start stop tuşlu bir araba buldum. 87.000 TL istenmiş.
    Şöyle bi rakamlara baktğımda aradığım arac az km de almak istersem 80k gözden çıkarmam gerekiyor.
    Bu bütçeyi ayarlarım ama bu modelin reel değeri bu mudur ?
    Sonuçta fazla satış adedi olan bir model değil. Elbette ben de satmak için almıyorum ama ikinci el alırken reel piyasa değerinden almak isterim.
    Yakın zamanda alan satan var mıdır ?
    Objektif olarak ikinci el değerleri hakkında fikir verebilir misiniz ?
  • Makyajlı model fuarda tanıtıldı vw Facebook sayfasına fotoğraf koymuş bekleyin az kaldı diye Almanya sitesine baktım fotoğraf beetle a ait bugünde 3 ekimi bekleyin demişler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.