Şimdi Ara

VW NEW BEETLE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
9
Favori
37.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmone

Herkese Merhaba,

Kısa süre önce New Beetle sahibi oldum.
    Anadolu yakasında özel servis kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarından çok memnun olurum.

Teşekkürler
    Merhaba, hayırlı olsun. Aracınız kaç model? Zorunlu olmadıkça özel servis kullanmıyorum. Aracın garantisi olmasa bile iyi niyet garantisinden faydalanabiliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldığım son teklif

Volkswagen Beetle 1.4 tsi

Denim mavi

Bej deri döşeme

Fender ses sistemi

17 rotor jant

182 bin lira. Ne sunroof ne xenon ne de 18 jant var. Bayilerde saçma politika izliyor neredeyse tüm bayilerle görüştüm çalıştığımız için haliyle her yere gitme imkanımız yok. Bana en çok opsiyonu içeren aracı yollayın bu üç donanım mutlaka olsun diyorum bir bayi bu donanımı yolluyor diğeri başka donanımlı araç gönderiyor. Sonuçta stok listesini tüm bayiler görüyor ama gönderdikleri araçlar farklı 10 tane araç kaldıysa mutlaka en dolu olan bir tanedir nasıl iş anlamadım zaten fiyatlarda arttı bu bayiler yüzünden araç alma hevesi kaçıyor insanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Aldığım son teklif

Volkswagen Beetle 1.4 tsi

Denim mavi

Bej deri döşeme

Fender ses sistemi

17 rotor jant

182 bin lira. Ne sunroof ne xenon ne de 18 jant var. Bayilerde saçma politika izliyor neredeyse tüm bayilerle görüştüm çalıştığımız için haliyle her yere gitme imkanımız yok. Bana en çok opsiyonu içeren aracı yollayın bu üç donanım mutlaka olsun diyorum bir bayi bu donanımı yolluyor diğeri başka donanımlı araç gönderiyor. Sonuçta stok listesini tüm bayiler görüyor ama gönderdikleri araçlar farklı 10 tane araç kaldıysa mutlaka en dolu olan bir tanedir nasıl iş anlamadım zaten fiyatlarda arttı bu bayiler yüzünden araç alma hevesi kaçıyor insanın
    Opsiyonsuz araç için fiyat çok fazla. Üretimi de durdu iyice zam yaptılar fakat anlamadıkları bir şey var bu aracın zaten piyasası yok çok satılan bir araç değil. Böyle yaparak satışların daha da azalmasına neden oluyorlar.

Bende sıfır 1.4 bakıyorum da bu fiyata değmez mutlaka indirim yapmaları gerek.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın özel mesaja cevap yazamadım. Fiyatlar aşırı yükseldi ellerinde az araç kalmıştır yıl sonuna kadar satmaları lazım şahsen beetle da sunroof xenon olması gerek bence diğer opsiyonlar sonra gelir. Şahsen fender varken bunların olmaması tuhaf bana kalsa hepsi olsun isterim malum araç üretimi bitti 2020 ye doğru elektriklisinin üretilme ihtimali var ama yaygınlaşması zaman alır. Şahsen yarısını nakit verip kalanı aracımı takas ya da krediyle alacaktım ama bu fiyatlarla imkansız oldu kısmet değilmiş

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Teşekkürler. 2013 araç. Araç bakarken satıcı arkadaşların hemen hemen hepsi özel servis kullandıklarını ve kendi servisleriyle aralarındaki fahiş fiyat farkını dile getirmişlerdi. Açıkçası bu yüzden en azından fiyat karşılaştırmak için bile New Beetle araçlardan iyi anlayan anadolu yakasında bir özel servis önerisine ihtiyacım var. Özellikle de şu sıra. Çünkü aracın kliması açıkken zaman zaman kaputtan çok yoğun bir uğultu sesi geliyor ve bunun normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
  • Mynet ve teknolojioku sitesinin haberine göre beetle üretimi 2019 temmuzunda bitecekmiş yani hala devam ediyor öyleyse bize yeni araçlar neden gelmiyor satmadığı için özel siparişe mi döndüler

• Özel servis konusunda bilgi verecek kimse yok sanırım :(
  • İyi akşamlar.2013 model 1.4 tsi new beetle alalı henüz 2 gün oldu fakat halojen farları ve uzunları yetersiz geliyor.Bilen varsa far ölçülerini ve kullandığı ampulleri söyleyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Merrdoo

İyi akşamlar.2013 model 1.4 tsi new beetle alalı henüz 2 gün oldu fakat halojen farları ve uzunları yetersiz geliyor.Bilen varsa far ölçülerini ve kullandığı ampulleri söyleyebilir mi?
    Öncelikle hayırlı olsun. İstanbul da iseniz grubumuza katılabilirsiniz. Far ayarı yaptırın diyeceğim ama çözüm değil. Bize de yetersiz geliyordu komple LED far yaptırdık.

• Arkadaşlar merhabalar,
    1.2 tsi style paket gri beetle sahibiyim. Bildiğiniz üzere aracın style paketi epey yetersiz kalıyor. Çok fazla donanım bekleyen bir insan olmamamla birlikte hoşuma giden bazı detayların bu pakette olmaması canımı sıkıyor.

Öncelikle aracın farları çok yetersiz.Sis farı da yok. Ailemdeki diğer araç olan Mini'de etrafı gündüz gibi aydınlatan xenon farları varken benim sokak lambasından hallice halojen farlarım sadece yoldaki reflektörleri aydınlatıyor. Bu yüzden Xenon far yaptırmayı düşündüm ama doğuş oto'da aracın fabrika çıkışı far yıkaması olmadığı için yapamayacaklarını söylediler. (ayrıca uzatılmış garanti yaptırdık 2 yıl daha garantisi mevcut). Bir öneriniz var mıdır?

Bir diğer canımı sıkan durum spoiler yok. Ve modifiye sevmeyen birisi olmamama rağmen new beetle'a spoiler çok yakışıyor ve mutlaka yaptırmak istiyorum. Garantiyi bozmaz dediler, bu yüzden uygun fiyat ve iyi işçilik hizmeti verebilen bir yerde yaptırmak istiyorum bunu yaptıran oldu mu?

Aracın ekranı çok ufak, araç hakkında bilgi vermiyor. Apple CarPlay özelliği olan bir ekran taktırabiliyor muyuz? Garantiyi bozar mı? Fiyat aşağı yukarı ne kadar olur?

Son olarak araçta üst pakette olduğu gibi krom çıtalar yok. Krom çıta ve krom ayna kapağı yaptırmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir adres var mı? Fiyat tahmininiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nutellaspor

Arkadaşlar merhabalar,
    1.2 tsi style paket gri beetle sahibiyim. Bildiğiniz üzere aracın style paketi epey yetersiz kalıyor. Çok fazla donanım bekleyen bir insan olmamamla birlikte hoşuma giden bazı detayların bu pakette olmaması canımı sıkıyor.

Öncelikle aracın farları çok yetersiz.Sis farı da yok. Ailemdeki diğer araç olan Mini'de etrafı gündüz gibi aydınlatan xenon farları varken benim sokak lambasından hallice halojen farlarım sadece yoldaki reflektörleri aydınlatıyor. Bu yüzden Xenon far yaptırmayı düşündüm ama doğuş oto'da aracın fabrika çıkışı far yıkaması olmadığı için yapamayacaklarını söylediler. (ayrıca uzatılmış garanti yaptırdık 2 yıl daha garantisi mevcut). Bir öneriniz var mıdır?

Bir diğer canımı sıkan durum spoiler yok. Ve modifiye sevmeyen birisi olmamama rağmen new beetle'a spoiler çok yakışıyor ve mutlaka yaptırmak istiyorum. Garantiyi bozmaz dediler, bu yüzden uygun fiyat ve iyi işçilik hizmeti verebilen bir yerde yaptırmak istiyorum bunu yaptıran oldu mu?

Aracın ekranı çok ufak, araç hakkında bilgi vermiyor. Apple CarPlay özelliği olan bir ekran taktırabiliyor muyuz? Garantiyi bozar mı? Fiyat aşağı yukarı ne kadar olur?

Son olarak araçta üst pakette olduğu gibi krom çıtalar yok. Krom çıta ve krom ayna kapağı yaptırmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir adres var mı? Fiyat tahmininiz var mı?
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İstanbul'da iseniz grubumuza bekleriz.

1.2 sitil paketli bir aracımız daha var sizin gibi farlarından şikayetçiydi yaklaşık 8 bin liraya ön farlarını lede çevrildi. Otomatik far anahtarı eklendi. Spoiler uygulaması yapıldı. Bu işlemler garantiyi bozmaz.

Far yıkaması yok diye yapılamaz diye bir şey olamaz çünkü bu araçların led farları far yıkama sistemi gerektirecek kadar güçlü değil.

CarPlay özellikli teyp almanız gerekli. Bu özelliği aktifleştirmek de ayrıca ücretlidir. Krom çıtalar ve krom ayna kapağı serviste bulunabilir.

• Benim için beetle hayali bitti istediğim aracı bir türlü bulamadım fiyat listesinde beetle görünmüyor artık stoklar bitti herhalde. Almak isteyen arkadaşlar için 11.11 etkinliğinde 6 adet indirimli beetle görünüyor alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Benim için beetle hayali bitti istediğim aracı bir türlü bulamadım fiyat listesinde beetle görünmüyor artık stoklar bitti herhalde. Almak isteyen arkadaşlar için 11.11 etkinliğinde 6 adet indirimli beetle görünüyor alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun
    İlanlarda güzel konbinli araçlar mevcut fakat biraz pahalılar. Araçların sıfırı artık üretilmiyor maalesef ki. Bende aracımı satarsam daha beetle almayacağım.

• 2012 model ve sonrası VW The Beetle aracınız varsa grubumuza katılmak için PM atınız. Araç sorunları tartışmaları aksesuar, bakım ve bir çok etkinlik için grubumuza katılabilirsiniz.

• 2012 model ve üzeri vw The Beetle almak isteyen. Aracı merak eden yakıtı performansı kullanımı gibi konularda bilgi almak isteyenler PM mesajı gönderebilirler.

• TR şartlarına göre aşırı pahalı
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Türkiye şartlarına göre hangi araba aşırı pahalı değil ki?

• Günceldir.

2012 model ve üzeri vw The Beetle almak isteyen. Aracı merak eden yakıtı performansı kullanımı gibi konularda bilgi almak isteyenler PM mesajı gönderebilirler.

• 2020 günceli

2012 model ve üzeri vw The Beetle almak isteyen. Aracı merak eden yakıtı performansı kullanımı gibi konularda bilgi almak isteyenler PM mesajı gönderebilirler.

• merhaba tdi 2014 model beetle düşünüyorum. araç keyf için yada şehirler arası yol için kullanacağım. yakıt, bakım yada kronik sıkıntıları var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.