Şimdi Ara

VW'ninizin amörtisör veya süspansiyonlarından memnun musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz polomla istanbuldan bir sahil kasabasına tatil yapmaya gittim, malum gittiğim belde de yollar bozuk,çok kasisli....
    ve kasislerden her geçişimde arabının içersinde hopluyorum,nerdeyse kafam tavana çarpıcak,
    1 aylık tatilimin ardından servise girmiştim,sol ön kısmım gevşemiş çıktı, amortisör için mi gevşek demişlerdi süspansiyon için mi hatırlamıyorum? Sanırım tekli değiştirmiyorlar,gevşemişse ön 2 sini birden değiştiriyorsun

Aynı tatil beldesine bir arkadaşım daha geldi, peugeot araba almış,sıfır, arkadaş geldi tatil yapmaya ama 2.haftanın sonunda sıfır arabanın kelebek camları titremeye başlamıştı,düşünün yani yollar o kadar dandik

VW asfalt ve kaymak yolda çok konforlu bir sürüş sunuyor, içinizden benim gibi bozuk yollarda gezip de süspansiyon,amörtisör sorunu yaşıyan,ya da alt takım,salıncak problemi yaşıyan var mı?

• bende pek memnun değilim vwnin amörtisör veya süspansiyonlarından. bilmediğiniz yollarda hızlı kullanmayın araçı, ben ankarada gittiğim yollarda nerde çukur var ezberimde tutuyorum, sonra oralara geldiğimde yavaşlayıp geçiyorum. ama çok çukur fln öle bi yer gellirse geri vites ne güne duruyor.. :D

Her zaman söylüyorum Türkiye şartlarında arazi tipi araç kullanacaksın yada rally tipi araça bineceksin...
  • Vw'nin süspansiyon sistemleri sert olarak ayarlanmış keşke yumuşak olsaydı dedirtiyor bazen o yüzden monroe marka güzel amortisörler var ama tabi bizim araçlarımıza uyumlumu bilmiyorum.
  • benim astraya 3,5cm lik spor yay taktıktan sonra babamın passata biniyorum bazen bazen de golfe. o zaman anlıyosun bi araba nası zıplarmıs. benm astranın tamam yol tutus biraz arttı da her tümsekte kafam tavana yaklasıyo. Bence amortisörler cok iyi deil ama iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 24 Mart 2008; 23:51:36 >
  • Vw bana süper geldi opelden sonra. Ben gayet memnunum. Opelin en baba arabası bile hoplatıyor adamı. Taş gibi sanki teker değilde biz düşüyoruz çukura opeldeyken. :)))
  • bnde memnunum
  • VW' in en konforlu aracı Passat' tır. Jetta ve Golf' te bu konforu yaşayamazsınız. Basit bir açıklamayla sınıf farkı diyebilirim. Konfor isteyen Passat, Mondeo vb. araçlara bakmalı.
  • Tek kelimeyle memnunum. Ülkemizin küncülü simit yollarına göre ayarlanmış, Alman Helga'nın pembe yanaklarına göre değil!

Fesüphanallah.. Fesüphanallah...!!!
  • tabiki passat çok konforlu bir araç, zaten D segmenti bir arabanın içinde kasislerden geçilirken bir hoplama ya da rahatsızlık duyulacağını düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaRocquee -- 26 Mart 2008; 2:59:54 >
  • amortisörler yol tutuşu iyi olsun diye sert ayarlamış vw de buda gayet normal yumşak amortisör istiyorsa reno tofaş alacaksın ama yüksek süratde sert amartisörler her zaman iyidir bozuk yollar daki sarsıntı cabası naparsın işte ikisinden birini tercih etmek gerekiyor
  • Dostlarım, Allah nazardan saklasın, ama 1,5 tonluk VW Passat'ım 215'lik lastikler ve McPherson ön helezon/amortisör grubu ile arka çift bağımsız lades (wishbone) helezon/amortisörler ile asfalta resmen bir

KAYA

gibi oturuyor.

• Sinopa giderken araçta sürücünün dısında yan koltukta bi kişi ve arkada da 3 yetişkin wardı, bagaj ise full+full doluydu ve arabada kaydadedeger hiç bi çökme-alcalma olmadı resmenn .... bravo VW ....
  • bizim CADDY arka makaslı ama ben yinede memnunum..yukarda bi arkadas demiş VW düzgün asfalt yollar için sürüş konforu sunuyo diye..gerçekten'de böle..sıfır asfaltta yağ gibi akıp gidiyo ama malüm stabze yollarda aşırı derecede bi sallama yok benim aracı makaslı olmasında ragmen o kadar sallama yok.
  • TSI motorlu araçlarda bir farklılık var mı bilemiyorum süspansiyon sisteminde fakat biraz sert olduğunu söyleyebilirim.
  • Çift bağımsız lades (wishbone) helezon/amortisörler:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.