Şimdi Ara

VW ninizin hangi fabrikada üretildiğini merak ediyormusunuz... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: plantamax

yaw biz bunu geçeli kaç ay oldu konu olarak taaa benim %100 alman takıntım olduğu dönemden kalma konu aynısı vw başlığı altında war

evet bunu verdiler

• WOLFSBURG
  • MERABA VW DOSTLARIM

PASSAT SEDANLARIN BİR KISMI VE PASSAT VARIANT'LARIN TÜMÜ EMDEN'DE
    PASSAT SEDANLARIN BİR KISMI VE GOLF'LERİN BİR KISMI ZWICKAU (MOSEL)

BENİM PASSAT "THE SILVER SHADOW" TSI MOTOR FABRİKASININ DA YAKININDA OLDUĞU ZWICKAU (MOSEL) ÜRETİMİ.

TANER GÖDE
  • wolfsburg
  • (P) ZWICKAU (MOSEL)
  • P Mosel, Germany
  • bariz kalite farkını biraz açarmısın nesinde hissettin...şu anda 2006 tdi veya sıfır 1.4 arasında tercihdeyim...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: teet

2006 2.0 tdi passatımız vardı.. onu satıp 2008 1.4 tsi 122 passat aldık.. aracı ilk aldığımızda bariz kalite farkını hissettik babamla.. tsi malzeme kalitesi daha iyiydi (her ikisi de comfortline).. bu başlık çok işime taradı.. tsi passat mosel de (P) üretilmiş..(Keşke diğer aracı bulabilsem de baksam nerde üretildiğine ...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MKG24

bariz kalite farkını biraz açarmısın nesinde hissettin...şu anda 2006 tdi veya sıfır 1.4 arasında tercihdeyim...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    quote:

2006 2.0 tdi passatımız vardı.. onu satıp 2008 1.4 tsi 122 passat aldık.. aracı ilk aldığımızda bariz kalite farkını hissettik babamla.. tsi malzeme kalitesi daha iyiydi (her ikisi de comfortline).. bu başlık çok işime taradı.. tsi passat mosel de (P) üretilmiş..(Keşke diğer aracı bulabilsem de baksam nerde üretildiğine ...)

Sayın teet,

Sizi HAYDİ PASSAT SEVERLER TOPLANALIM forumuna şiddetle bekliyoruz. Ben dahil 1.4 TSI 122 HP ve diğer motorlara ve donanım seviyelerine sahip VOLKSWAGEN PASSAT satın alanlar ve bu harika otomobile hasta olanlar hepimiz oradayız. Kesinlikle bekleriz (araç rengi ve aldığınız yer-tarih belirtmeyi unutmayın, resim de ekleyin lütfen). (Not: aracınıza karter koruması taktırdınız mı?)

Saygılarımla,

Taner Göde

• X Poznan, Poland
  • quote:

bariz kalite farkını biraz açarmısın nesinde hissettin...şu anda 2006 tdi veya sıfır 1.4 arasında tercihdeyim...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    quote:

Bence sıfır TSİ 122hp. al kardeş,dizel ile benzin arasında fark kalmadı zaten.Hem boşuna yüksek vergi de ödemezsin,hem de sıfır araca binersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

Bence sıfır TSİ 122hp. al kardeş,dizel ile benzin arasında fark kalmadı zaten.Hem boşuna yüksek vergi de ödemezsin,hem de sıfır araca binersin.

Böle bi olayda sıfır daha mantıklı.Eğer sıfır tdı alabiliyosan bu sefer olay değişirdi kararsız kalınırdı ama şimdi tsı passat+sıfır olması daha mantıklı

• jettacı ve polocu arkadaşlar yazmamışlar araçlarının nerede yapıldığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

jettacı ve polocu arkadaşlar yazmamışlar araçlarının nerede yapıldığını

Jetta'ların meksika'da üretildiğini duymuştum,poloların üretim yerini bilmiyorum. Bilen varmı?
  • POLO Artık ALMANYA'da üretilmiyor. İspanya veya Slovakya'da VW Kalitesine ve VW Standardlarına uygun üretiliyor.
    En son liste burada.

http://www.motor-talk.de/forum/wo-werden-die-neuen-polos-fuer-die-schweiz-gebaut-t359533.html

In Deutschland wird kein Polo mehr hergestellt. Auch die Schweiz bekommt ihre Polos entweder aus Spanien oder der Slowakei.

Anhand der Fahrgestellnummer.

Die 11. Stelle gibt den Produktionsort an.

1 - Györ, Ungarn (Macaristan)
    2 - Changcum, China (Çin)
    4 - Curitiba, Brasilien (Brezilya)
    A - Ingolstadt (Almanya)
    B - Brüssel (Bekçika)
    C - Taipeh, Taiwan (seit 1994) (1994'ten bu yana)
    D - Bratislava, CZ (seit 1995) (1995'ten bu yana)
    E - Emden (Almanya)
    F - Ipiranga, Brasilien (1996) (1996 Brezilya)
    G - "Steyer- Daimler" (bis 1995) (1995'e kadar)
    H - Hannover (Almanya)
    J - Jakarta, Indonesien (seit 1998) (1998'den bu yana Endonezya)
    K - Osnabrück (KARMANN) (Almanya, özel kasa üreticisi KARMANN)
    M - Puebla, Mexico (Meksika)
    N - Neckarsulm (Almanya)
    P - Mosel (Almanya) (benim Passat'ımın doğduğu yer)
    R - Martorell, Spanien (seit 1996) (1996'dan bu yana İspanya)
    S - Salzgitter (Almanya)
    T - Sarajevo (bis 1994, ab 2001) (1994'e kadar, 2001'dan bu yana)
    U - Südafrika (Güney Afrika)
    V - Pennsylvania, USA (1979 bis 1988) (ABD 1979'dan 1988'e kadar)
    V - Portugal (ab 1994) (1994'ten bu yana Portekiz)
    X - Poznan, Polen (seit 1995) (1995'ten bu yana Polonya)
    W - Wolfsburg (Almanya)
    Y - Navarra/Pamplona, Spanien (seit 1996) (İspanya, 1996'dan bu yana)
    Z - Zuffenhausen (Stuttgart, Almanya)

• http://www.motor-talk.de/forum/woran-kann-man-feststellen-wo-der-polo-gebaut-worden-ist-t536004.html

WVW (Herstellerzeichen) (Üretici Kodu)
    ZZZ (Füllzeichen) (Ara Kod)
    9N (Typ-Kurzbezeichnung) (Tip Kodu)
    Z (Füllzeichen) (Ara Kod)
    4 (Modelljahr 2004) (Model Yılı)
    Y (Produktionsstätte) (Üretim Yeri)
    000001 (Laufende Nummer - Jedes Modelljahr beginnt mit 000001) (Sıra Numarası - Her Model Yılı 000001 ile başlar)

Die Fahrgestellnummer sieht also so aus: (Araç Şasi Numarası Böylece Aşağıdaki Gibidir)

WVWZZZ9NZ4Y000001

Das Fahrzeug ist also ein Polo 9N, Modelljahr 2004, Produziert in Pamplona und das erste Fahrzeug im Modelljahr 2004.
    (Araç bir Polo 9N, Model Yılı 2004, Pamplona'da üretildi ve 2004 model yılının ilk aracı)

• Sevgili Taner Bey,

Sizin için

• Dostlarım,

VOLKSWAGEN'in nerede üretildiği hiç önemli değil. VOLKSWAGEN markasının bir KALİTE POLİTİKASI var ve bunu tüm fabrikalarında uygular. Fark eden tek şey işçilere ödenen ücretler, kanunen tanınması gereken haklar ve yerel yönetmeliklere uygun üretim yapmak için fabrikanın kendisinde yapılan düzenlemeler. Herkes VW aracının MADE IN GERMANY olmasını ister, bu duygusal bir yaklaşım (ve en başta ben bu duyguyu yoğun yaşıyorum) fakat üretilen araç sayısına ve bu araçların satıldığı ülkelere bakılırsa VOLKSWAGEN dünyanın her ülkesine satılan nadir otomobil markalardan birisidir. JETTA, POLO, GOLF, PASSAT kullanıcıları, LUPO, FOX, BORA kullanıcıları, TOURAN, TOUAREG, TIGUAN, TRANSPORTER kullanıcıları, ticari araç kullanıcıları bir VOLKSWAGEN satın aldıklarında arkalarında bir ALMAN değil bir DÜNYA şirketi bulunduğunu, Devlet içinde Devlet gibi bir yapıya sahip VOLKSWAGEN'in üretimin her aşamasında kaliteyi ön planda tutarken araçların "ulaşılabilir" ve "arzulanabilir" bir yapıya sahip olmasını da sağlamaktadır.

Saygılarımla,

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 24 Haziran 2008; 16:41:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: losing

Sevgili Taner Bey,

Sizin için

Sevgili Losing,

Çok teşekkür ederim. VW PASSAT'ımı satın aldığım günden itibaren üretim yerlerini, üretim bandını, işçileri, hammadde ve malzemeleri (THYSSEN KRUPP marka çelik kullanıyorlar) merak ederim, fabrikaya telefon bile ettim, telefona işçilerden birisini çağırtıp teşekkür etmek istemiştim ama sadece medya temsilcisi ile görüşebildim. Genelde böyle duygular zaman geçtikçe azalır ama ben neye el atsam onu zirveye çıkartana kadar devam ederim. Yolum daha uzun sanırım. Sizler varken hiç önemli değil. Buradayım.

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

Orjinalden alıntı: losing

quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

jettacı ve polocu arkadaşlar yazmamışlar araçlarının nerede yapıldığını

Jetta'ların meksika'da üretildiğini duymuştum,poloların üretim yerini bilmiyorum. Bilen varmı?

İspanya

• POLO = İspanyve veya Slovakya

Benim Passat'ın VIN = WVW ZZZ 3C 8 P XXX XXX (VOLKSWAGEN PASSAT 3C TİPİ 2008 MODEL VE ZWICKAU'DAKİ MOSEL FABRİKASINDA ÜRETİLMİŞ)

Yeah Baby!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 25 Haziran 2008; 18:07:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.