Şimdi Ara

VW ninizin hangi fabrikada üretildiğini merak ediyormusunuz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Belki daha evvel verilmiştir ama ben aradım bulamadım)

Aracınızın şasi numarasının soldan 11. karakteri size arabanızın hangi fabrikada üretildiğini belirtiyor.

W Wolfsburg, Germany
    A Ingolstadt, Germany
    B Brussels, Belgium
    C Taipei, Taiwan
    D Bratislava, Slovakia
    E Emden, Germany
    G Steyr/Graz, Austria
    H Hannover, Germany
    J Jakarta, Indonesia
    K Karmann, Osnabruck Germany
    M Puebla, Mexico
    N Neckarsulm, Germany
    P Mosel, Germany
    R Martorell, Barcelona, Spain
    S Stuttgart, Germany
    T Kvasiny, Czech Republic
    U Uitenhage, South Africa
    V Palmela, Portugal (previously Westmoreland, USA)
    X Poznan, Poland
    Y Pamplona, Spain

1 Gyor, Hungary
    2 Changchun, China
    4 Curitiba, Brazil

Benim GT Sport Mosel de üretilmiş.

• Soldan 11.harf ok dostum araç bakarken bunları not edip bakıcam
  • P Mosel. Germany.
  • W Wolfsburg, diyeceğim Murad abinin canı sıkılacak,
    ama gerçekleri yazmak zorundayız.
  • Meraklandım şimdi. Almanyanın herhangibir yerinde üretilmesinin ne farkı var.

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

W Wolfsburg, diyeceğim Murad abinin canı sıkılacak,

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Meraklandım şimdi. Almanyanın herhangibir yerinde üretilmesinin ne farkı var.

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

W Wolfsburg, diyeceğim Murad abinin canı sıkılacak,

Wolfsburg VW nin doğduğu yerdir. Arkadaş gıcık etmeye çalışıyor beni ama yemezler. İsterse uganda da üretilsin. Ben arabamdan memnunum.
  • Eskimiştir o fabrika. Gıcır gıcır mosel deki fabrikada üretilmişi varken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Eskimiştir o fabrika. Gıcır gıcır mosel deki fabrikada üretilmişi varken.

Dimi canım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

yaw biz bunu geçeli kaç ay oldu konu olarak taaa benim %100 alman takıntım olduğu dönemden kalma konu aynısı vw başlığı altında war

Bu daha kolay yolu ama
  • SANIRIM SEN VERMİŞTİN Bİ LİNK VARDI TOPİC DE TIKLAYINCA KARŞINA GELEN SİTEDE ŞASİ NUMARANI GİRDİĞİNDE HEMEN ÇIKIYODU KARŞINA NEREDE ÜRETİLDİĞİ ARACIN
  • Benimki
    W Wolfsburg, Germany
  • P Mosel, Germany
  • Golf ve Passat TSI ların imalatının tamamını 2008 de Mosel e kaydırmışlar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 7 Mart 2008; 23:39:08 >
  • Golf ve Passat TSI'ların imalatının tamamını 2008 de Mosel e kaydırmışlar çünkü TSI Motorlar hemen yanıbaşındaki fabrikada üretiliyor da ondan. Mosel'daki fabrika VW Volkswagen Sachsen GmbH va adresi de Zwickau, motorlar ise Chemnitz'te üretiliyor.

Mosel aslında fabrikanın yanından akan ırmağın adı (veya nehir, belki de deredir, çay da olabilir). Ayrıca fabrikada AYNI ANDA hem Volkswagen Passat, hem Volkswagen Golf üretilyor.

Saygılarımla,

T.G.

• Ayrıca sevgili dostlarım. 2000 Yılında satın aldığım SEAT Toledo da mülkiyeti Volkswagen'e ait olan Brüksel, Belçika'daki fabrikada üretilmişti, 2003'te aldığım SEAT Toledo ise SEAT'a ait Martorell, İspanya'daki fabrika yapılmıştı ve ikisi arasında fark vardı ne yazık ki. Birisi asıl ve diğeri de kopya gibiydi. Adam edene kadar ve ilk günkü gibi durması ve kalması için epey bir uğraşmak zorunda kalmıştım. Bir defa aracın CD çaları araç teslim edildiği gün bozuktu mesela...

T.G.

• quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Golf ve Passat TSI'ların imalatının tamamını 2008 de Mosel e kaydırmışlar çünkü TSI Motorlar hemen yanıbaşındaki fabrikada üretiliyor da ondan. Mosel'daki fabrika VW Volkswagen Sachsen GmbH va adresi de Zwickau, motorlar ise Chemnitz'te üretiliyor.

Mosel aslında fabrikanın yanından akan ırmağın adı (veya nehir, belki de deredir, çay da olabilir). Ayrıca fabrikada AYNI ANDA hem Volkswagen Passat, hem Volkswagen Golf üretilyor.

Saygılarımla,

T.G.

Peki bir şey merak ettim.
    TSI motor sadece buradamı ürtiliyor yoksa diğer ülkelerdede motor fabrikası varmı?
    Mesela Meksikada üretilen Jetta nın motoru buradan mı gidiyor acaba?
  • "W" Wolfsburg BENİMKİ
  • peki meksikada uretilen jettalar, mesela benimki gibiler, daha az kalitelimidir diycem ama derken bile kendimle celistigimi hissediyorum :)
  • Y Pamplona, Spain
  • 2006 2.0 tdi passatımız vardı.. onu satıp 2008 1.4 tsi 122 passat aldık.. aracı ilk aldığımızda bariz kalite farkını hissettik babamla.. tsi malzeme kalitesi daha iyiydi (her ikisi de comfortline).. bu başlık çok işime taradı.. tsi passat mosel de (P) üretilmiş..(Keşke diğer aracı bulabilsem de baksam nerde üretildiğine ...)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.