< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kötü olmuş tdi sanıp kafa tutarız tsi çıkar rezil oluruz
|
logo, model gibi markaları kaldırınca premium mu oluyormuş?
yabancı forumlardan okuduğuma göre almanyada yaygınmış bu durum. debadging deniliyormuş ingilizcede. zengin olan zenginliğini, fakir olan da fakirliğini gizlemek için yapıyomuş marka, model sökme işlemini. he bi de doğu avrupalı hırsızları caydırıyormuş pahalı araçlarda debadging yapmak. ![]() |
Ne yazdığının bir önemi yok. Kullanıcılarına göre tsi da tdi da hep 5 litre yakıyor. Bu arada o da mı opsiyonmuş diyen arkadaşı kutlarım. Gerçektende opsiyonmuş.
|
Merak etmeyin TÜRKLER zengin
Almanya VW fabrikasında (2015 yılında) Rehber bize aynen şöyle dedi. "Siz TÜRKLER ÇOK ZENGİN" Dedim neden hocam " Siz veriyor POLO ya 50.000tl" Bu laf içime oturdu. Şöyle bir baktım adam haklı dedim. Adamlar 100.000tl ye porche biniyor biz golf e binemiyoruz 😂 |
vw si olanlar bu durumu hiç takmıyor vw si olmayanlar bu durumdan daha çok rahatsız oluyor ilginç ve araştırılması gereken bir konu bence niye böyle şeyler bu aracı kullanmayanları rahatsız ediyor ...
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 18 Mart 2018; 0:56:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Mart 2018; 1:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 18 Mart 2018; 9:22:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|