Almanya'dan bir Volkswagen otoparkı arkadaşlar buyrun Günde 5.500 ziyaretçi otoları görebiliyormuş
bu otopark vw firmasına ait..
bizim kulüpte var bu resim mühendisliğin ve üretici zekanın coştuğu bir yapıt (tabi gerçekse)
quote:
Orijinalden alıntı: Tanselah
bizim kulüpte var bu resim mühendisliğin ve üretici zekanın coştuğu bir yapıt (tabi gerçekse)
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
tabi ki gerçek ayrıca sadece bu wv de değil dahadünyanın bir çok yerinde yeni geliştirilen bir çok büyük alışveriş merkezi veya şirkketinde park yerine bulunan müthiş bir çözüm ama ne olur ne olmaz makineye güven mi olur ya
quote:
Orijinalden alıntı: TUNERBOY
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
tabi ki gerçek ayrıca sadece bu wv de değil dahadünyanın bir çok yerinde yeni geliştirilen bir çok büyük alışveriş merkezi veya şirkketinde park yerine bulunan müthiş bir çözüm ama ne olur ne olmaz makineye güven mi olur ya
Alıntıları Göster
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bombaaaaaa
bu resim fotoşooop
quote:
Orijinalden alıntı: konyalı alli
bu resim fotoşooop
Alıntıları Göster
yanlış hatırlıyor olabilirim ama istanbulda da bu şekilde bilgisayarla yönetilen bir otopark bulunuyor.
tv de izlemişdim ama dediğim gibi istanbuldamı yoksa başka bir yerdemi tam emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan
yanlış hatırlıyor olabilirim ama istanbulda da bu şekilde bilgisayarla yönetilen bir otopark bulunuyor.
tv de izlemişdim ama dediğim gibi istanbuldamı yoksa başka bir yerdemi tam emin değilim.
Alıntıları Göster
fotoşop değil GERÇEK
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: *FuRKaN*
dogru hatirliyosun istanbulda var boyle bir otopark
quote:
Orijinalden alıntı: tuuberk
quote:
Orjinalden alıntı: *FuRKaN*
dogru hatirliyosun istanbulda var boyle bir otopark
Alıntıları Göster
çok güzel ya. ne kadar yüksek orası öyle. Allah korusun makine bir bozulsa.....
quote:
Orijinalden alıntı: konyalı alli
bu resim fotoşooop
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: miraz.miraz
bu resim fotoşooop
Yaa yeter ya
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
quote:
Orjinalden alıntı: miraz.miraz
bu resim fotoşooop
Yaa yeter ya
Alıntıları Göster
Böyle bi topic daha öncede açılmıştı...
birisi bunun almanyada ki bi şehirde olduunu sölemişti adres falan vererek.
fotoşop diil yanıı
quote:
Orijinalden alıntı: ~SERKAN~
Böyle bi topic daha öncede açılmıştı...
birisi bunun almanyada ki bi şehirde olduunu sölemişti adres falan vererek.
fotoşop diil yanıı
Alıntıları Göster
Güzel bir otopark...ben resmi incelerken araçların park edildiği her sütunun en alt zemine uyguladığı ağırlığı ve basıncı merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: burgman
Güzel bir otopark...ben resmi incelerken araçların park edildiği her sütunun en alt zemine uyguladığı ağırlığı ve basıncı merak ettim.
Alıntıları Göster
İstanbul Levent adliyesinin arkasında (maslak tarafı) aynı sistemde çalışan bir otopark var . İşim çok kısa olmasına rağmen sırf meraktan girdim ama sadece aracın asansörde kısa bir hareket anını yakalayabiliyorsun ondan sonra ne oluyor anlaşılmıyor , ama hareketli platformlarda sıralandığı kesin anahtar bırakmıyorsun çünkü.... geçen seneydi ve pahalı değildi .
quote:
Orijinalden alıntı: ADAC
İstanbul Levent adliyesinin arkasında (maslak tarafı) aynı sistemde çalışan bir otopark var . İşim çok kısa olmasına rağmen sırf meraktan girdim ama sadece aracın asansörde kısa bir hareket anını yakalayabiliyorsun ondan sonra ne oluyor anlaşılmıyor , ama hareketli platformlarda sıralandığı kesin anahtar bırakmıyorsun çünkü.... geçen seneydi ve pahalı değildi .
Alıntıları Göster
iyiymiş...
quote:
Orijinalden alıntı: OtoTurk
iyiymiş...
Alıntıları Göster
arkadaşlar burası gerçek benzeri bir sistemle çalışan otoparklardan bursada bir adet mecidiyeköy istanbulda bir adet bulunmaktadır arkadaşın bunun önünde çekilmiş fotografı bulunmaktadır...
quote:
Orijinalden alıntı: mozdemir555
arkadaşlar burası gerçek benzeri bir sistemle çalışan otoparklardan bursada bir adet mecidiyeköy istanbulda bir adet bulunmaktadır arkadaşın bunun önünde çekilmiş fotografı bulunmaktadır...
Alıntıları Göster
insanlar kavga eder bu otoparkta, benim arabamı indiricen yok benimkini indiricen diye, sıraylaysa eğer de çok zamanını alır insanların bence ama yinede güzel bişey
quote:
Orijinalden alıntı: ibooo39
insanlar kavga eder bu otoparkta, benim arabamı indiricen yok benimkini indiricen diye, sıraylaysa eğer de çok zamanını alır insanların bence ama yinede güzel bişey
Alıntıları Göster
beyler ben biraz farklı yaklaşıyorum kim bilir kaç paradır otopark ücreti
quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
beyler ben biraz farklı yaklaşıyorum kim bilir kaç paradır otopark ücreti
Alıntıları Göster
ücretli otopark değil orası zaten ... showroom ...
quote:
Orijinalden alıntı: Sith
ücretli otopark değil orası zaten ... showroom ...