Şimdi Ara

'VW parçalarını FIAT üretiyor' desek neler olur acaba ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kötü bir durum yok FİAT çok küçümsenecek bir firma değil . Zaten belirli ölçüleri vermiştir Vw ona göre işlemler yapılıyordur . Kalitesinide Fiat'dan alacak değil Vw her markanın kendine özel kalitesi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Fiat teknoloji konusunda vwden geri bir marka degil bence.

vw'den 37 sene önce kurulan bir otomotiv şirketi nasıl geri olabilir ki zaten.

çok mu komiğine gitti vagboy? @theblackside'ın dediği gibi fiat'ı türkiye'de üretilen tofaş sananlardansın heralde.

fiat kurulduğunda senin deden daha dünyaya gelmemişti.

Fiat'ın eski marka olması çok '' Kaliteli,Teknolojik '' olduğunu iddia etmeye sakın çalışmayın.

Fiat'ın mercedes'ten önce kurulduğunu biliyormusunuz?

Waybe Fiat'ın mercedes'ten neyi eksik o zaman.

• haydin fiat almaya
  • vw sadece kapı üretsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Fiat'ın eski marka olması çok '' Kaliteli,Teknolojik '' olduğunu iddia etmeye sakın çalışmayın.

al işte biri daha.

bold yazmayınca da mesajlarınızı okuyabiliyoruz bunu belirteyim.

kalite tartışılır ama teknolojik olduğu tartışılmaz. teknolojisi olmasa motoru nasıl yapacak söyler misin?

büyük ihtimalle yanlış kişiye yanlış soru soruyorum ya, neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 21 Mayıs 2013; 23:38:38 >
  • quote:

quote:

al işte biri daha.

kalite tartışılır ama teknolojik olduğu tartışılmaz. teknolojisi olmasa motoru nasıl yapacak söyler misin?

Öncelikle anlayışlı olmanı istiyorum.

Fiat'ı eski marka olduğunu görerek çok abartığını sanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 21 Mayıs 2013; 23:54:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Oha artık Fiat'ın parçasını VW üretsin.

Fiat kim ki VW parçası üretecek önce 150.000 kilometrede tıkanan fındık 1.3 Multijet motorunu iyileştirsin.

Hadi ordan!

Neyin peşindesin kardeş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok mu komiğine gitti vagboy? @theblackside'ın dediği gibi fiat'ı türkiye'de üretilen tofaş sananlardansın heralde.

Niye alındın çocuğum. Senlik bir durummu var ortada? Neden konuyu şahsi tartışmaya çekiyorsun çocuğum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 22 Mayıs 2013; 0:11:19 >

• quote:

quote:

quote:

al işte biri daha.

Ona göre Fiatın ilk sahibi tekerleğide bulmuştu. Fazla takılma ona gül geç

• quote:

quote:

quote:

quote:

al işte biri daha.

Ona göre Fiatın ilk sahibi tekerleğide bulmuştu. Fazla takılma ona gül geç

bana benim söylediğim lafların alıntılarıyla gel uydurma laflarla "şöyle sanıyor böyle sanıyor" gibi hayal ürünü kendi mesajlarınla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 22 Mayıs 2013; 0:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bu forum neleri gördü bakın ben sayayım:
    Volvoyu Geely aldı çin malı alınmaz dediler,çarpışma testinde alamanları haşat etti arkalarına bakmadan kaçtılar
    Porsche artık safkan değil dediler panamerayı ankete çıkardılar bayılttı rakiplerini uzadılar.
    Land&Range Roveri TATA aldı hint malı yihehe muhabbeti yaptılar,piyasaya 3 4 tane model sürdü adamlar oturdular ağladılar.
    Jaguar'ı TATA aldı artık binilmez dediler,XJ ile XF piyasaya bir çıktı duman oldular,sonradan spor model çıkarttı jaguar kabız oldular.
    Giuliettaya süslü fiat dediler süssüz arabalarının şanzımanı patladı,torsiyonla virajda 360 derece havalandı,giuliettayı 1 serisi hariç yol tutuşta premium kompakt sınıf bile yıkamadı,bunlar yine arazi oldular.
    DSG sorunsuz dediler yazılımla çözüyorlar dediler firma açıklama yaptı sıkışık trafikte patlar nemli havada patlar dedi bunlar doyçen wellen desegen garantisiz de verse binerim ona ben diye kahkaha tufanı yarattılar.
    Kısacası çok takılmayın alamancı tayfasına,adamlar gülünç olmak için yaratılmış zaten.

Volvo'yu Çin'li geely aldığı için sağlam değil, kendimi bildim bileli hep sağlamlığına övgüler dizilir. Yok bu güne kadar kazasında içinde kimse ölmemiş, yok ölüyü soksan diri verir, efendime söyleyeyim romatizmal hastalığı olanlar içine girince şifa bulur... Ne oldu reyiz ? Satamadı, iflas etti, Çinlilere satıldı. Saab'da sağlamdı fakat oda tutmadı. Demekki sağlamlık tek kriter değilmiş. Parçası, servisi olmayan, rutin bakımda bile adeta trafik kazası geçirmiş kadar masraf ödeten araçları cilalaya cilalaya bitiremediniz. Size inat satılmıyor herhalde.

Otomobili almanlar yapar, Çinliler değil

• quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat
    Alman fanatiğiyim ötesi var mı?
    fiyatı 8 bin lira olan ve problemli olduğu bizzat firma tarafından kabul edilmiş şanzımana "garantisiz olsa yine alınır yihuehuuhe" diye bir yorum atan birinden zaten daha değişik bir açıklama gelemezdi güner beycim,sizi seviyoruz
  • quote:

quote:

quote:

al işte biri daha.

fiat kalitesiz(!)

çeliği dandik, motoru dandik(!)

senin vw'n de gitsin fiat gibi kalitesiz(!) bir firmadan yan ürünler alsın. ondan sonra vw daha kaliteli olsun.

gerçekten çok güzel(!) bir mantık örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 22 Mayıs 2013; 0:30:07 >

• quote:

quote:

Alman fanatiğiyim ötesi var mı?
    fiyatı 8 bin lira olan ve problemli olduğu bizzat firma tarafından kabul edilmiş şanzımana "garantisiz olsa yine alınır yihuehuuhe" diye bir yorum atan birinden zaten daha değişik bir açıklama gelemezdi güner beycim,sizi seviyoruz

Her nefis çift kavramayı tatmalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

apple iphone un retina ekranını samsung üretiyor, birçok modelinde samsug işlemci var ama en büyük rakibi samsung desek ne olur Mesele en uygun şekilde ürettirebilmekte.. birkaç sene önceki toyota nın gaz pedalı vakası da belli ki yanlış üretici seçmekten oldu.. Şimdi dsg yi çinliler mi üretiyor acaba diye soru işareti oluşmasın kafanızda bir de

retina ekranı bildiğim sharp üretiyor :)
  • quote:

quote:

Bu forum neleri gördü bakın ben sayayım:
    Volvoyu Geely aldı çin malı alınmaz dediler,çarpışma testinde alamanları haşat etti arkalarına bakmadan kaçtılar
    Porsche artık safkan değil dediler panamerayı ankete çıkardılar bayılttı rakiplerini uzadılar.
    Land&Range Roveri TATA aldı hint malı yihehe muhabbeti yaptılar,piyasaya 3 4 tane model sürdü adamlar oturdular ağladılar.
    Jaguar'ı TATA aldı artık binilmez dediler,XJ ile XF piyasaya bir çıktı duman oldular,sonradan spor model çıkarttı jaguar kabız oldular.
    Giuliettaya süslü fiat dediler süssüz arabalarının şanzımanı patladı,torsiyonla virajda 360 derece havalandı,giuliettayı 1 serisi hariç yol tutuşta premium kompakt sınıf bile yıkamadı,bunlar yine arazi oldular.
    DSG sorunsuz dediler yazılımla çözüyorlar dediler firma açıklama yaptı sıkışık trafikte patlar nemli havada patlar dedi bunlar doyçen wellen desegen garantisiz de verse binerim ona ben diye kahkaha tufanı yarattılar.
    Kısacası çok takılmayın alamancı tayfasına,adamlar gülünç olmak için yaratılmış zaten.

Volvo'yu Çin'li geely aldığı için sağlam değil, kendimi bildim bileli hep sağlamlığına övgüler dizilir. Yok bu güne kadar kazasında içinde kimse ölmemiş, yok ölüyü soksan diri verir, efendime söyleyeyim romatizmal hastalığı olanlar içine girince şifa bulur... Ne oldu reyiz ? Satamadı, iflas etti, Çinlilere satıldı. Saab'da sağlamdı fakat oda tutmadı. Demekki sağlamlık tek kriter değilmiş. Parçası, servisi olmayan, rutin bakımda bile adeta trafik kazası geçirmiş kadar masraf ödeten araçları cilalaya cilalaya bitiremediniz. Size inat satılmıyor herhalde.

hocam şu anda en iyi almanlar ama

'VW parçalarını FIAT üretiyor' desek neler olur acaba ?

almanlar 50 li yıllarda araba demeye bin şahit şu araçlara binerken amerikalılar

bu arabalara biniyorlardı almanların tüm arabaları sonradan türeme tek MERCEDESLERİ var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir markanın eski olmasının kaliteli teknolojik olmasıyla alakası yok tabi ama

sana bir soru almanlar seneye bir marka çıkaracak x marka kalite teknoloji vw ile aynı ve fiyatı biraz daha ucuz hangisini alırdın ?

• yav konu zaten cacık da , şu ANRO nickli üyeye de dert anlatmaya çalışıyorsunuz ya.
    siz forumu nasıl takip ediyorsunuz, anro dediğiniz üye babasının caddy sine binen arada kardeşi ile ortak üyeliği kullanan 20 yaşında bir delikanlı,
    biz bu alemde kendisine fenomen deriz.. bu üyenin yazdıklarını ciddiye almayın, yav hee hee deyip geçin..

anro, electrostatic ve cihan hava yolları doğuşun hissedarlarından..

bende bold yazıyımda dikkat çeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 22 Mayıs 2013; 1:11:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

bir çok araba parçası çin malı zaten fiat üretse daha iyi.

Aynen öyle. Arkadaşın dediği gibi yine Fiat üretse, en azından kaliteli dersiniz.

Aracın garantisi bittiğinde kullanıcılar ne yapar bir çoğu? Hoop özel servise. Özel servis ne kullanır peki? 1 kalite, 2 kalite diye lanse edilen ürünlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Oha artık Fiat'ın parçasını VW üretsin.

Fiat kim ki VW parçası üretecek önce 150.000 kilometrede tıkanan fındık 1.3 Multijet motorunu iyileştirsin.

keşke altındaki aracın motoru o fındık dediğin multijet kadar sağlam olsa ama sende bunu anlayacak zeka nerde ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.