Şimdi Ara

VW passat 2.0 FSi mi 1.6 FSi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ikisi de 2006 model, ikisi de 80 binde. boya temizlik yonunden cok farkları yok, ikisi de comfortline
    2.0 cok yakar 1.6 motorsa çekmez diyorlar..sizce hangisini alayim,

• bende 2006 fsı confort jetta var gerçekten çok memnunum yakıt ve motordan şikayetim yok.passat'a 1.6 motor ne kadar verimlidir bilemiyorum. lpg'yi unut illaki olmalı diyorsan 1.6 102 hp almalısın
  • bizde 2007 1.6 fsi passat var çekişte problem yok o konuda sıkıntınız olmasın yakıt olarakta ş. dışı sakin kullandığınızda 6.5-7 litre , ş.içi 8.5-10 lt arası (trafiğe göre)

ama 2.0 fsi nin de tadı başkadır tabi yakıt olarak biraz fazla olabilir ama hem 2.0 motorun verdiği güç hemde 140 beygir tam ideal bir motor.

passatta çekmeyen , gitmeyen motor 1.6 102 bg lik motordur (çoklu enjeksiyon mpi) , 1.6 fsi farklı bir motordur (direkt enjeksiyon).

1.6 fsi motor 6 viteslidir , seri vites aralığı , güçlü 6. vitesi vardır dik bayırlarda 5 en kötü 4 e alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Nisan 2011; 3:11:20 >
  • 2.0 fsi passat aldım, 33 bin tl, 65 binde, insallah hayırlı olur..
  • hayırlı olsun güle güle kullan..
  • Hayırlı olsun inşALLAH motor seni üzmez....

Nasıl motor çok yakıyormu? Gidişi nasıl? Lpg takılamıyordu galiba senin üzen bir durummu mu?...........
  • 70.000 kadar bakiyim var passat almak istiyorum ama aklımı çok karıştıran oldu lpg li taraftarı değilim çok km yapmayacağım için 1.6 fsi düşünüyorum kullananlar yardımcı olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.