Şimdi Ara

VW Passat araç teslimi hakkında gerekenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni passat sedef siyah aldım ,
    1 saat sonra teslim alacağım ,
    bayiden neler istemeliyim ,
    ekstra hediye falan nelere istemeliyim
    araçta nelere dikkat etmeliyim
    teşekkürler

• walla bana zar zor kavucuk pas pas vermişlerdi okadar
  • ziebart iç bakım + kauçuk paspas vermezlerse vururum
  • yedek anahtarı unutma sakın bulamazlarsa olay çıkar hatta
  • ee naptın neler kopartabildin

bu arada hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerini düz bastırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForaFulut

ziebart iç bakım + kauçuk paspas vermezlerse vururum

Yapma, etme! Çok iddialı bir beyan olmuş. Bence sen bunu sil, değmez bir araç için, hatta Ziebart İç Bakım ve Kauçuk Paspas için, ikisi zaten 50 + 50 = 100 TL ediyor.
  • Anahtarlık,koku ve yedek anahtar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Anahtarlık,koku ve yedek anahtar.

Birol abi, CITROËN alınca C5'in yanında sana ne verdiler hediye olarak? Biliyorsun, ben 100 TL yakıt kuponu,
    ilk yardım çantası, standart gelen halı paspas almıştım, sonra arabaya karter koruması taktırdım, bir de kendim
    boya koruma yaptırdım. Zaten 2.000 TL takas desteğini ve nedense 1.000 TL de öylesine indirimi onlar ayarladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Anahtarlık,koku ve yedek anahtar.

Birol abi, CITROËN alınca C5'in yanında sana ne verdiler hediye olarak? Biliyorsun, ben 100 TL yakıt kuponu,
    ilk yardım çantası, standart gelen halı paspas almıştım, sonra arabaya karter koruması taktırdım, bir de kendim
    boya koruma yaptırdım. Zaten 2.000 TL takas desteğini ve nedense 1.000 TL de öylesine indirimi onlar ayarladı.

Taner kardeşim C5'imi alırken zaten normalde verilen ilk yardım çantası,yedek anahtar ve anahtarlığımı aldım.Hediye olarak koltuk koruma ve boya koruma verdiler.

• çift anahtarlık , ama kadıfe takı seti kutusunda hediye ettiler ,
    bunun haricinde 3'ün 1'ini hediye ettiler
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bayiden isteyeceğiniz hediyeleri arabayı teslim alırken değil de, satın alma aşamasında parayı henüz ödemeden talep ederseniz pazarlık gücünüz daha yüksek olur, daha fazla şey koparabilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: ForaFulut

çift anahtarlık , ama kadıfe takı seti kutusunda hediye ettiler ,
    bunun haricinde 3'ün 1'ini hediye ettiler
  • Hayırlı olsun.
  • vw'den onemli seyler nedir ? hediye istemek ?

bende INSALLAH jetta 1.4 confortline alacam yakinda INSALLAH
  • öncellikler arkadasim VW PASSAT aracin hayirli olsun. Ben aracimi alirken hediye olarak bir PASSAT yazili anahtarlik 20 €uro deyerinde, PASSAT 4x tane Hali (Pas Pas´mi diyorlar bilemedim simdi Türkiye´de) ve ilk yardim cantasi. Ilk yardim cantasini vermeyecekti, biraz kizinca ve ileride POLIS Kontrol ettiyi zaman ceza´yi sen ödersin diyince cikardi bir tanede ilk yardim cantasi verdi.

Saygilar Yasin
  • Vallahi dostlar onu veya bunu bilmem ama, 100 TL yakıt desteğini alıp O/PET'ten daha 1 km'deki 1.4 TSI PASSAT'ıma 95 oktan Kurşunsuz Benzin doldurmak ve ilk 300 km'de bu benzini kullanmak diyebilirim ki ÇOK KEYİFLİYDİ...!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.