Şimdi Ara

VW PASSAT CC - Benim objektifimden! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiş sanırım, başlıkta objektif diyor ben de iyi bir makinayla çekildi sandım:)
    Zeiss gibi destekli modeller dışında cep telefonunda objektif yok, sensör var sadece, ufak bir ayrıntı:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 18 Aralık 2008; 17:11:16 >
  • bu resimden dolayı mı böyle görünüyor?
    yoksa benmi çok kılım

VW PASSAT CC - Benim objektifimden!
  • Bu arabanın fiyatı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Eksik zekalı Doğuş otomotiv RNS310 eklemiş arabaya... Hem 70.000 Euro ver, hem RNS 310 al, ayıp ayıp! Ayrıca bu jantlar da ne? Interlagos'dan başka jant yakışmaz CC'ye... HAZIR SAT mantığı.

Bence emniyet kemerleri ön koltuklara entegre edilmeliydi ve B sütunu ortadan kaldırılmalıydı. B sütünunu kaldırmadam kapılardaki cam çerçevesini çıkarmanın tasarım yönünden bir avantajı ve anlamı kalmıyor. COUPÉ dediğinde "PILLARLESS" ("DİREKSİZ") (bakınız aşağıdaki IMPALA) olması gerek!!!

b sütunu kaldırılsaydı görüntü olarak çok daha iyi olablirdi ama o zamanda kaza esnasında araç daha fazla hasar alabilirdi.. özellikle devrilme vede yan çarpmalarda.. kaza videolarını izleyince b sütünunun önemi anlaşılıyor.. belkide bu yüzden b sütunu daha büyük yapılıyordur..

ayrıca donanım konusunda haklısın.. doğuş oto böyle güzel bir aracı satmamak için elinden geleni yapıyor hem fiyatlandırması hemde getirdiği donanımlar müşteriyi araçtan soğutuyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

Fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiş sanırım, başlıkta objektif diyor ben de iyi bir makinayla çekildi sandım:)
    Zeiss gibi destekli modeller dışında cep telefonunda objektif yok, sensör var sadece, ufak bir ayrıntı:P

Fotoğrafları cep telefonu ile çektim. OBJEKTİF kelimesini de lafın gelişi ve konuyu vurgulamak için kullandım. Objektifin ne olduğunu da biliyorum. EN ince ayrıntısına kadar bilmesem de cep telefonumda bir objektif olmadığını biliyorum.
  • insigniamı önce çıktı bu mu yandan ve arkadan çok benziyor
  • teybi hoşuma gitmedi.canlı görmek gerek.
  • dış görünüş olarak güzel araba, istinye park da beyaz rengi vardı o daha güzel bu renklerden bence.
    ama o paraya bu alınır mı bence alınmaz
  • O nasıl bir CD-Çalardır ya. O araçta bir yamukluk var bence, normalde 2-3 tane farklı Passat CC gördüm galerilerde (gerçi dikkat etmedim hiç ama hangi motora sahip olduklarına ama...) , hepsinde VW'nin Golf6'ya ve Passat'a 2009da koydugu normal CD-calarlar vardı, parlak siyah olan.
  • Kim nederse desin çok güzel araba bence.
  • Araç özellikle önden çok hoş görünüyor. İç mekan yine aynı klasik Vw tasarımıyla Passat'a benzer yönüyle dikkat çekiyor. Arka tasarım şık ama alışmak zaman alır. Bu aracın yeni Passat olması lazımdı. Passat'tan çok farklı bir araç olarak kabul edemiyorum. Sonuçta ismi bile Passat.
    Sadece CC' eki fazla.
    Baz fiyatı 85-90 bin ytl civarı olan bir araç.
    85-90 bin lira para ayırıp bir araç alacak olsaydım tercihim baz Passat CC olmazdı diye düşünüyorum.
  •  VW PASSAT CC - Benim objektifimden!

Düzeltiyorum, bu RNS 310 değil, RNS 300. Yani eski bir model.

RNS 300, Radio Navigation System, pahalı RNS 500'un küçüğü, ama Navigasyona gerek yok, ben camı indirir yolu sorarım diyorsanız bence RCD 510 çok daha güzel, RNS 510'a da çok benziyor (sağda ve solda birer tuş eksik). Passat ve Jetta'larda takılan tek CD'li, MP3 ve Radyolu RCD 310 bile bundan daha güzel.
  • Türkiye olunca gelmez tabi navigasyon filan... ah doğuş ah !!
  • arac gercekten şık ilk zamanlar bende diyordun ne satarki bu vs. ama bende istinyeparkta inceleme fırsatı buldum gercekten şık arac tam karizma yani cam tavan var oda cok şık bir ayrıntı ve cercevesiz camlar aracın içi cok kaliteli ve sportif özellikle koltuklar

arka tasarımıda cok şık bence tıpki birgün bende loto vs. bilirsem( senin gibi) umuduyla AUDİ A5 alacağıma bunu alırım daha iyi hemde dizel az yakar yi kacar

yılbaşıda geliyor bilet vs. alalım yani dh. olarak birimize denk gelir belki

• vw pazarlama stratejisine hastayım ya ..
    tak kayserili işi yapıyorlar
    adam passtada makyaj yapacağına farklı versiyonla aragaz veriyor sonra bu passat cc üzerinede yeni 2010 passatı entegre edecek
    gerçekten harika bu vw stratejistleri helal olsun
    bu cc yide daha sonra ya superB yaparlar yada seate kaktırırlar olur biter
  • Of çok güzel bir araba.Beyazını düşünemiyorum.200 hp ile ne gider ama bu.
  • Ön koltuğuna oturdum. İnerken kafamı vurdum. Hatta bir kaç kez daha binip, inme denemesi yaptım. Kafamı oldukça fazla eğmezsem kafam değiyordu. Velhasılı Fazla alçak olmuş gibi geldi bana tavan.
  • Bu arabayı ilk çıkdığı zamandan beri takip ediyorum hayalimde bmw veya mercedes falan yok bu araba var passat cc passat ailesinin farklı bir üyesi olarak piyasaya çıktı bence araç dört dörtlük mükemmel bi tasarıma sahip ama oldukça pahalı sanırım loto ya falan bakcaz almak için internetde görmüşdüm full olan modeli 63.000 avro idi yani sıfır bmw 5.20 D parasına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ön koltuğuna oturdum. İnerken kafamı vurdum. Hatta bir kaç kez daha binip, inme denemesi yaptım. Kafamı oldukça fazla eğmezsem kafam değiyordu. Velhasılı Fazla alçak olmuş gibi geldi bana tavan.

hocam genelde ayı almanlar için tavanlar yüksek tutulur. eğer koltuğun yüksek konumda olmadığından eminseniz, ya sizin maşallahınız var ya da harbiden tavanı alçak

araba da hoş araba ama bu paraları haketmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.