Şimdi Ara

VW Periyodik Bakım Servis Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bitirdikten sonra farketttim: Yazı biraz uzun oldu ama konu Polo olunca değer!!!

Arkadaşlar bu hafta sonu Polo 2013 1.2 tdi aracımın 45.000km bakımını yaptırmak istiyordum. Bunun içinde VW Erel, Rekor, Özon vs. servislerinden fiyat almaya başladım fiyatlar genellikle 600TL üzerinde olunca sordum ne değişecek diye sadece filtrelermiş klasik 15.000km bakımının aynısı olduğunu söylediler.
    Geçen hafta içinde de yine bir arkadaşımıza kodlama yapmıştık o da bana Bostancı'da bir arkadaşının numarasını ve adını söylemişti. Bu arkadaşin Bosch servisinde çalıştığını istersem fiyat alabileceğimi söyledi aradım konuştum 250TL olduğunu bütün malzemelerin Bosch marka olacağını, koyacağı yağın Castrol olup aracıma özel olacağını söylemişti ki hepside cidden öyle oldu. Bütün parçalar önümde açıldı hatta uymayan bir filtreyi koşa koşa gitti değiştirdi hemen :)

Aynı zamanda Jetta 2006 aracımıda götürdüm onada 300TL ödedik. Onunda bütün parçaları Bosch markaydı.

Fiyatın neden uygun olduğuna gelirsek arkadaş Bosch'ta çalıştığı parçaları ucuza aldığını ve yetkili servis gibi işçiliğe 300TL yazmadağını söyledi ki haklı geldi. Çünkü 30.000KM bakım servis faturasında bu rakama yakın bir işçilik fiyatı vardı. Garanti konusunda da Bosch marka ürünler kullanıldı yan sanayi değil dedi istenirse servis kaydı altına alabileceğini belirtti.

Sonuç olarak ise arkadaşa 100-150km bir yol yapacağımı söylemiştim servisten çıkarken sağ olsun akşam aradı aracınızda hoşuna gitmeyen bir şey varmı diye sordu. 500 km sonra eğer yağın eksilmiş ise gel ekleriz dedi.

Tekrardan Teşekkürler

İletişim Bilgileri Altta

Sizin de bu şekilde servis anısı ve tavsiye edip etmediğiniz yerleri yazmanızı forum dayanışmanıza katkı olmanızı rica ederim.

Raşit Boğazoğlu
    0542 228 87 88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 10 Kasım 2014; 13:14:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.