Şimdi Ara

VW PHAETON'UN ÜRETİMİ DURUYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence araç mükemmel ama ülkemizde vergi ve yakıt sorunu yuzunden alınmaz zannımca ben sahsen tercıh ederdım ama bu sorunlar cok bas agrıtıyor
  • Phaetonun en büyük şanssızlığı vw nin elinde a8 gibi bir otomobil olması.daha sonradan bu listeye porsche bentley gibi araçlar da dahil olunca durumu iyice kötüledi haliyle.En iyisimidir onu bilmem,ama phaetonun sürüş özellikleri malzeme kalitesi standartları lüks sınıfın tüm gereksinimlerini sonuna kadar karşılar.Oto yıkamacılık yaptığımız dönemde S class 7 serisi Jaguar XJR gibi araçları da görme fırsatım oldu arap müşterilerimizden ötürü,phaetonu da tecrübe etme şansım olmuştu kesinlikle bu araçların altında kalan bir model değil.2015 için düşünürsek elbette onların seviyesinde bir araç değildir ama üretildiği yıllarda gerçekten de bu araçlara rakip olma potansiyeli taşımaktaydı.Benim tahminim zamanla vw tüm premium sınıflardan araçlarını çekecek ve o bölgelere audiyi yönlendirecek.touaregde de böyle bir durum yaşanabilir.
     VW PHAETON'UN ÜRETİMİ DURUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Phaetonun en büyük şanssızlığı vw nin elinde a8 gibi bir otomobil olması.daha sonradan bu listeye porsche bentley gibi araçlar da dahil olunca durumu iyice kötüledi haliyle.En iyisimidir onu bilmem,ama phaetonun sürüş özellikleri malzeme kalitesi standartları lüks sınıfın tüm gereksinimlerini sonuna kadar karşılar.Oto yıkamacılık yaptığımız dönemde S class 7 serisi Jaguar XJR gibi araçları da görme fırsatım oldu arap müşterilerimizden ötürü,phaetonu da tecrübe etme şansım olmuştu kesinlikle bu araçların altında kalan bir model değil.2015 için düşünürsek elbette onların seviyesinde bir araç değildir ama üretildiği yıllarda gerçekten de bu araçlara rakip olma potansiyeli taşımaktaydı.Benim tahminim zamanla vw tüm premium sınıflardan araçlarını çekecek ve o bölgelere audiyi yönlendirecek.touaregde de böyle bir durum yaşanabilir.

VW burada yanlış strateji izledi.

Oysa yapmaları gereken F segmenti aracı E segment parasına satarak "VALUE FOR MONEY" stratejisini kullanmaktı.

Mesela şu an E180 gibi aracı Edition paketle 173000 TL'den alabiliyoruz.

VW de Phaeton için FULL + FULL bir paket ayarlayacaktı Bang & Olufsen sistemli falan. Bunu da E180 parasına piyasaya sürecekti.

O zaman pazara kapsamlı bir giriş yapmış olurdu.

Onu yapmayınca ellerinde patladı.

Bu saatteb sonra en azından fabrikada üretim bandının durmaması için 1-2 seneliğine 89000TL'den promosyon şeklinde araçları satmaları, ARGE maliyetini çıkarmalarına olanak sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 18 Aralık 2015; 13:45:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı görmedim ve ilk defa duydum
  • phaeton s serisinin rakibi e nin degil.s serisininde fiyati ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'da bu aracın 2.el fiyatı çok düşük. Almanların her halde bir bildiği var. Şu anda inanılmaz fiyatlara 2 elleri satılıyor.
  • iyi bilirdik rahmetliyi
  • Konuda yine çok fazla atıp tutan olmuş.Ancak haberelectro bu konuda haklı.Son derece özel bir otomobildi ve tutmamasının tek sebebi Volkswagen logosu ile tipik volkswagen iç mekan TASARIMI.Onun dışında aracın kalitesi segmentindeki ' en ' olarak kabul edilen araçlar ile aynı hatta bazılarından daha iyi.2004 modeline binme şansım oldu, gerçekten her yeri kalite kokuyor aracın.Diğer volkswagen modelleriyle uzaktan yakından alakası yok.
  • Adam belli ki Phaeton'u incelemiş ona istinaden belki de sınıfının en iyisi yorumunu yapıyor.Neye dayanarak eleştiriyorsunuz?Hiç Phaeton'a bindiniz mi?Hayır.

S serisi'nin işçiliğinin en iyi olmaması onun sınıfının en iyisi olmasına engel değil.Bir otomobili incelerken onlarca kriter vardır.İşçilik bunlardan bir tanesi.

5 serisini ben beklentimin çok altında buldum Mondeo daha rahattı dedim vay efendim sen nasıl kıyaslarsın bu ikisini.Ya niye kıyaslamayayım.Sırf Bmw diye veya sırf sürüş keyfi var diye çok iyi bir otomobil diyemezsiniz.Aynı şekilde Phaeton'un da en iyi işçiliğe sahip olması onu sınıfının en iyisi yapmaz.Bir ton kriter var.

Lütfen ön yargılarınız ve kalıplaşmış fikirlerinizden kurtulun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.