Şimdi Ara

VW PHAETON'UN ÜRETİMİ DURUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagenin büyük umutlarla çıkardığı ancak fiyaskoyla sonuçlanan lüks sınıf atağının simgesi Phaeton modelinin sonu geldi. Aracın üretminin mart ayında durdurulacağı açıklandı. Volkswagen sadece bu otomobil için dış cephesinin tamamı cam olan yeni bir fabrika inşa etmişti. Araç bu fabrikada 500 işçi tarafından el işçiliğiyle üretiliyor. Üretim durduktan sonra işçiler diğer fabrikalara gönderilecek.

Aracın hakettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Teknolojik anlamda geride olabilir ancak işçilik ve malzeme kalitesinde bu sınıfta belkide en iyisi.

• Konuyu açan arkadas ustune alinmasinda, Pheaton bana hep süslü Passat gibi gelmistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam almayı planlıyorsun böyle bir haber geliyor. Vay arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes S Class, Rolls Royce ve Bentley'in modelleri karşısında malzeme ve işçilikte en iyi olabilir mi, incelemediğimden bilemem ama biraz iddialı bir açıklama olmuş

Ayrıca ben aracın üretiminin zaten kaldırıldığını sanıyordum, şuanda hangi ülkelerde satılıyor?

• Bu araç Superb'e çok benziyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sınıfın en iyisi demişsiniz.
    phaetonun sınıfındaki diğer araçları bilmiyorsunuz sanırım?

• Cogu insanin boyle bi aracin uretildiginden haberi bile yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Audi a8 var ayni firma içinde yani bile bile lades. F segmenti araç alacak durumum olsaydı herhalde Phaeton son tercihim bile olmazdi. He a6 parasina verdiler de millet mi almadi

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

bu sınıfın en iyisi demişsiniz.
    phaetonun sınıfındaki diğer araçları bilmiyorsunuz sanırım?

Yanlış sordunuz hocam. Hiç pheaton'a bindiniz mi diye sormanız lazımdı :)
  • S serisi,7 serisi,A8 dururken bu sınıfta en iyi işçilik Pheaton'da he? Konu sahibine alkış

• VW Phaeton'a sınıfının en iyis demek, Mercedes S serisi, BMW 7 serisi ve Audi A8 serisine çok büyük hakarettir.

VW Phaeton güzel arabaydı, lükstü lakin sınıfının en iyi 5 arabasından biri bile değildi..
  • malzeme ve işçilikte birinciymiş
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Bindim hemde W12 olanina. Bana inanmiyorsaniz testleri okuyun diycem ama o arac ciktigi zaman siz muhtemelen sokakta top oynuyordunuz.

• Okudugunu anlayamayan ne cok insan var. Sinifinin en iyisi demedim, malzeme ve iscilik olarak en iyisi "olabilir" dedim. Bu sinifta bu arac gibi uretilen baska model yok zaten. Fabrika resimlerine bakin anlarsiniz. Robot odakli degil insan odakli uretim var.

• Bana laf yetistirecek olanlar once phaeton u bir incesin sonra konussun. Ben inceledim yorumumu soyledim, size de tavsiye.

• Direksiyon derisi dahi Bentley ile aynı olan özenle ve minimum robot ile üretilmiş bir otomobil.Madem bilmeyenler binmeyenler sürmeyenler yorUm yapmayacak o Zaman lütfen boş yorum yapmasın kimse :) Tecrübesi olanlar yazsın diyeceğim ama bu durum da forumun doğasına ters
    Evet Vw logosu var ama bu arabanın Vw nin standartları ile uzaktan yakından alakası yok.
    Beni bilen bilir Anti Vw ciyimdir ama bu araba gömülmez arkadaş rakipleri ne ise bu da O .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 17 Aralık 2015; 16:54:30 >
  • Haberelectro hocam iyidir, genelde mercedes haberlerini felan ilk o paylaşır, takip ederim.

Hocam şimdi o sınıf biraz sıkıntılı. Malzeme ve işçilik olarak en iyisi deyince benim aklıma aracın içi geliyor. Mercedes s class da bu sınıfta olduğu için onun içini paylaşmayı uygun gördüm.

VW PHAETON'UN ÜRETİMİ DURUYOR VW PHAETON'UN ÜRETİMİ DURUYOR

• Bizim ülkeye özel 89000TL'den fiyat belirleseler üretimi durdurmalarına gerek kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Hangisinin daha iyi oldugunu anlamak icin detaylara bakmak lazim. Phaeton un bagaj menteseleri bile ozel imal ediliyor. S serisimin plastik kullandigi yerlerde phaeton metal kullaniyor. Bu son derece normal cunku S in ticari yonu daha baskin. Yillik 100 bin satan arabada maliyetleri dusunmek lazim.

• Arkadaşlar sapla samanı karıştırmayın konu sahibi doğrundiyor, bu arabanın en gözden uzak yeri bile kaliteli işçiliğe sahiptir. İşçilik özen anlamında çok iyidir. Herkes s classın ne olduğunu bilir bu araçta detay olarak öyledir ama bize uzak bir araç. S class 7 serisi a8 varken işi zordu zati

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.