Şimdi Ara

VW pişmanlıktır... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
2
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araçlarında öyle kronik bir sorun yok zaten hocam dsg dışında.Motorları gayet sağlıklı,benim tek bildiğim audi 1.8 tfsi motorlarda yağ yakma sorunu var ama o motor VW de kullanılmıyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safir

2012 temmuzunda 84500 ödedim hocam..

Araçlarında öyle kronik bir sorun yok zaten hocam dsg dışında.Motorları gayet sağlıklı,benim tek bildiğim audi 1.8 tfsi motorlarda yağ yakma sorunu var ama o motor VW de kullanılmıyor zaten..

o motor vw de kullanılıyor.

senin durumuna gelirsek vw sat kurtul birisine itele, toyota al, yoksa seneye yine burada veryansın eder feryat koparırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şunü öğrendimki forumları tersten okumak lazım

insanlar iphone pişmanlıktır android iyi felan diyor kesinlikle yalan her ikisininde en iyi örnekleri elimde

araba mevzuu aynı wv dsg muhabbetleri felan gine aynı

bu meseleyi bir sosyolog vb bir uzmanın açıklaması daha doğru olur ama yüksek beklenti vb meselelerden kaynaklanıyor sanıyoum saygılar
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Benimde bu ve bunun gibi çok konudan sonra çıkardığım tek mantık bu oluyor ,fakat düz bir golf sahibininde 45 binde volan sıyırdığı ile ilgili konu açtınığınıda hatırlıyorum volanı pirinçten falanmı yapıyor bu Vw acaba.
  • pejo alın valla bu kadar sorun çıkarmıyor ama tek sıkıntı rüzgar sesi var :(
  • Teknoloji.ıvır.zıvır.bir takım özellikler ile araçların sorun çıkarma ihtimali artıyor.tecrübe.ve bu gibi forum siteleri zaten bilgi alışverişi için varlar.burada yaşanan tecrübeler gerektiği zaman kişilere faydası oluyor.dsg alacak kişiler yeterince hakkında bilgi alıyor iyi ve kötü yönlerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: safir

2012 temmuzunda 84500 ödedim hocam..

o motor vw de kullanılıyor.

senin durumuna gelirsek vw sat kurtul birisine itele, toyota al, yoksa seneye yine burada veryansın eder feryat koparırsın.

Sanirim 2.el 1.8 araclari kastediyorsunuz.Turkiye de 1.8 motor vw araclarin sifirlarinda kullanilmiyor.Aksini iddia ediyorsaniz siteden bakabilirsiniz..

• Bu forumu anlamak gerçekten çok zor.

Sadece 1 arabadaki sorun ile VW FİRMASI komple sorunlu ilan edildi. Yeni golf ile DSG sorunu konusu bulamayız varsa 1-2 tane ama geçmişteki DSG sorununu geleceğe taşıyarak halen DSG sorunlu diyorsunuz. Yeni passat'ta geldi tüm gelişmeleri hep beraber göreceğiz.
    Şu forumda 1 kişi VW PREMİUM marka demedi ki DEĞİLDE. Ama bazı kişiler konuya '' vw premiumdur olsun '' dalgası şeklinde girerek gözleri üzerine toplamaya çalışıyor.
    Artık şunu kabullenin VW sınıfındaki rakiplerine göre daha kalitelidir.
    Herkes bu forumu dinleseydi altında MAZDA 3 ve LEON olurdu.

Gelsin eksiler.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle bir daha soyluyorum dsg sanziman sorunlu.yeni golf ile ilgili yuzlerce konu var.kabul etmeniz icin bu forumda mi konu acilmali.bir sanziman ustasina danismanizi salik veririm..

• Anro kullanıcısına yanıt
    Size katiliyorum bu nedenle + verdim. Kızmazsınız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu forumu anlamak gerçekten çok zor.

Sadece 1 arabadaki sorun ile VW FİRMASI komple sorunlu ilan edildi. Yeni golf ile DSG sorunu konusu bulamayız varsa 1-2 tane ama geçmişteki DSG sorununu geleceğe taşıyarak halen DSG sorunlu diyorsunuz. Yeni passat'ta geldi tüm gelişmeleri hep beraber göreceğiz.
    Şu forumda 1 kişi VW PREMİUM marka demedi ki DEĞİLDE. Ama bazı kişiler konuya '' vw premiumdur olsun '' dalgası şeklinde girerek gözleri üzerine toplamaya çalışıyor.

Gelsin eksiler.

Hocam yanlış anlamayın sanırım sizde VW kullanıcısısınız.

Olay sadece 1 arabadaki sorun değil ya da olay Türkiye'deki VW'lerde de değil.

Biraz İngilizceniz varsa dünya genelindeki otomobil forumlarında ve VW ye özel forumlarda bu sorunları çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Şu linke bakın mesela;

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=vw+trim+problems

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=vw+dsg+problems

Yeryüzündeki bir çok VW kullanıcı VW'den şikayetçi. Sene oldu 2015 ve DSG'den dolayı dünya genelinde 10.000lerce VW kullanıcsı mağdur.

VW iyi araba yapar, F/p oranı yüksektir, kalitesini hissettirir EYVALLAH...

Ancak ve ancak kronik sorunları olan problemli bir markadır. Bütün dünya bunları kabullenmişken hala VW Fanboyluğu yapmak cidden patolojik bir rahatsızlık benim gözümde.

• Her zaman ki gibi popüler olan bir vw konusu.. Gerçi vw ile başlayan her konu pop..

Konuya gelirsek geçmiş olsun hocam o kadar para verip bu kadar sorun yaşamak gerçekten can sıkıcı..

• Dsg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    Peki 7sinde de aynı sorun olduysa, neden 7 kez aldınız?
    harbi merak ettim...
  • vw fanboyları tarafından linç edilme ihtimaline rağmen böyle bir konu açılmış ,helal olsun , ''tok kapı sesi var ya ama volkswagenin'' asdfghjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorin_

harbi merak ettim...

Maalesef ailemde de bir çok bilinçsiz vw fan boy olmasından dolayı alındı bu forumda olduğu gibi ;)

Babam: olm vw alman malı güzel araba.
    Abim: VW 2.eli süper yaw.

Ben de VW'yi severim ama ölümüne fanboyluk asla yapmam. Problemi neyse objektif olarak söylerim.

Merakınızı giderdim sanırım?
  • N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aydınlatıcı ve içten bir cevap vermişsiniz.
    Kazasız sürüşler...
  • Alan almış almak isteyen zaten yine alacak, vakit kaybetmeyin artık bu başlıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: N0ns3rvi4m

quote:

Orijinalden alıntı: olorin_

harbi merak ettim...

Maalesef ailemde de bir çok bilinçsiz vw fan boy olmasından dolayı alındı bu forumda olduğu gibi ;)

Babam: olm vw alman malı güzel araba.
    Abim: VW 2.eli süper yaw.

Ben de VW'yi severim ama ölümüne fanboyluk asla yapmam. Problemi neyse objektif olarak söylerim.

Merakınızı giderdim sanırım?

parayı cepten kim çıkarıyorsa fanboy luk yapabilir
    ben de adidas fanboyuyum yapıştırırım parayı umurumda olmaz
    benim çocuk bir kaç sene sonra gelip ''baba sen adidasa bu kadar para veriyorsun ama nike şöyle nike böyle..''
    dediği zaman benim babamın bana verdiği cevabı ben de veririm muhtemelen , ''paran var mı ?''
    ben babama anlatır dururdum bir konu hakkın da , öyle böyle şöyle gayette mantıklı şekil de
    babam hiç ses etmez en son '' paran var mı ?'' derdi konuşma orada biterdi

vw pişmanlık falan değil aslın da , ağırlıklı para cebinden çıkmayan kişiler ..k atıp duruyor
    ama ince ayrıntıları hep kaçırıyorlar
    adidas hamburg 280 TL , adidas SL72 190 tl , ama hamburg özeldir , öyle her sene her yer de bulamazsın
    bugün adidas stockholm satılsa 280 değil 390 TL verecek insanlar var
    bu ayakkabılar sadece modelinden ötürü bu kadar ekstra para ediyor ve buna bu parayı verenler bilmiyormu sanıyorsunuz ?
    biliyor ve bile bile veriyor , çünkü ona göre o özel , sana göre hiç bir esprisi olmayabilir ama ona göre var
    vw i de bu şekilde düşünün artık , hakettiğinden fazla para istendiğini alan hemen herkes bilir
    ama adamın hoşuna o gidiyor kaldı ki piyasa şartlarında mantıklı bile olabiliyor

2 dönerci var yan yana , birinde iskender 15 TL , diğerin de 22 TL
    vw e laf eden çoğu kişi pekala 22 TL lik döneri seçebilir , sorsan onun eti erzurumdan gelmiş der misal
    işte golf ü alan adam da diyor ki , onun parçalarının kalıpları sulu çelikten

biraz da olaya böyle bakmaya çalışın
    ısıtıp ısıtıp vw e laf etmenin manası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: N0ns3rvi4m

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu forumu anlamak gerçekten çok zor.

Gelsin eksiler.

Hocam yanlış anlamayın sanırım sizde VW kullanıcısısınız.

Olay sadece 1 arabadaki sorun değil ya da olay Türkiye'deki VW'lerde de değil.

Biraz İngilizceniz varsa dünya genelindeki otomobil forumlarında ve VW ye özel forumlarda bu sorunları çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Şu linke bakın mesela;

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=vw+trim+problems

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=vw+dsg+problems

Yeryüzündeki bir çok VW kullanıcı VW'den şikayetçi. Sene oldu 2015 ve DSG'den dolayı dünya genelinde 10.000lerce VW kullanıcsı mağdur.

VW iyi araba yapar, F/p oranı yüksektir, kalitesini hissettirir EYVALLAH...

Ancak ve ancak kronik sorunları olan problemli bir markadır. Bütün dünya bunları kabullenmişken hala VW Fanboyluğu yapmak cidden patolojik bir rahatsızlık benim gözümde.

Hehe diyin geçin. Forum kurtulamadı şunlardan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.