Şimdi Ara

VW pişmanlıktır... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
2
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vw almayan birinin yolda VWleri gördükçe gıpta edip kendi tercihinden pişman olmasını anlatıyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: safir

Hocam bu arada alınmadım.Siz alındıysanız özür dilerim...

estf. bir problem yok tabiki , satıştan önce 1001 taklalar attıkları araçları satış sonrası her manada yüz üstü bırakıyorlar, bu tüm TR deki servisler için geçerli , yöneten adamlar görüyoruz neticede, barlarda karı kız gezip tozuyorlar, neticede enayi yerine konuluyoruz bu şartlar altında. İnşallah tez zamanda sıkıntınız giderilir, rahat edersiniz.
  • bu konuyu daha önce okumuştum.ama bahsedilen kaza kesinlikle 120 ve üzerindedir diye düşünüyorum .zaten tank değil sonuçta bu arabalar.180 le audi a8 gördüm geçen kaza yapmıştı ,arabanın üstü kompe gitmiş, ama tofaşın arabalarıyla 80 den sonra kaza yap.paramparçasın
  • Satış rekorları kırıyor araba yetiştiremiyorlar bir şey olmaz biz aldıktan sonra adamlarda satar.
  • DSG den uzak durmak lazım.Doguş grubu vw'yi imaj konusunda bitirdi resmen bu problemler yüzünden ama satışlar iyi olduğundan kimsenin umrunda değil tabi ki...Forumda imza kampanyası başlatılabilir belki bu durumla alakalı sonrada vw ye gönderilebilir belki bir etkisi olabilir...
  • Halkımızdan 1 kişi daha bilinçlendi gerisi vw fanlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8n9

Ben biraz espiri amaçlı yazmıştım ayrıca bugün bir 95 model temiz bir dogan alsan arabada tık yok ister asfaltta ister köy yolunda vur git 10 milyarlık arabayı kaç milyarlık arabayı kıyaslamak mümkün degil tabikide benimki sadece bir görüş ayrıca kaza felan demişsinde böyle bir örnek vereyim ;

Fotoğraftaki kimliği belirlenemeyen araç VOLKSWAGEN GOLF 6 full güvenlik donanımına sahip. EURO NCAP tan 5 yıldız almış bir araç. Özellikle bu kaza fotoğrafını paylaşıyorum ki bazı arkadaşlara ibret olsun. işin ciddiyetini hala anlamayan arkadaşlarıma gelsin. "Benim arabam alman tankı abi birşey olmaz" diyenler altındaki araba ne marka olursa olsun asla arabaya güvenmesin, yapılan ağır kazaların büyük bölümü yüksek model araçlarla yapılıyor, aracın verdiği güven hissi sürücüyü hız yapmaya sevk ediyor.
    Bir hatırlatma; EURO NCAP araç çarpışma testleri sabit 64km/h hızla yapılıyor veya kafa kafaya araçlarla 32+32 km/h testler yapılıyor, bu testler şehir içinde 2. Veya 3. Vites hızlarıdır bunlara aldanmayın. Hiçbir otomobil firması 90-100 km süratle giden bir araca garanti vermiyor.
    Neredeyse hepimizin ailesinde veya arkadaş çevresinde en az bir trafik kurbanı var, o yüzden o "beş yıldız"ları bir de bu gerçeklerle değerlendirin. kazadan hemen önce ortalama 90 km hızla giden araç tamamen bölünüp paramparça olmuş . Yerdeki kanlara bakarak az çok tahmin edebilirsiniz içindekilere ne olduğunu.
    Daha önce çok kez duyduğumuz bir uyarıyı tekrar yapıyorum; Lütfen aracınıza güvenmeyin, şöforlüğünüze güvenmeyin. Hız yapmayın, emniyet kemerinizi takın ve arkada oturanlar dahil her yolcuya emniyet kemerini taktırın.Seyir halindeyken dikkatinizi yola ve aynalara verin, cep telefonu teyp vb. İle uğraşmayın, belkide uğraştığınız son şey olabilir ve DİKKATLİ OLUN!!!

VW pişmanlıktır...

Bu aracın markası ne acaba ?

VW pişmanlıktır...

• dostum tamamda Allah bilir bu araçlar kaç km hızla bu kazaları yaptılar.onu da açıklasan bi
  • Bence vw ikinci elini dsg ye borçlu. İnsanlar vw alıyor sonra dsg sorun çıkarınca satıyor her zaman alıcısı da çıkıyor ikinci eli bol diye böylece piyasası hep canlı kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115 binde dsg Jetta binicisiyim çok şükür sorunsuz

• Garantisi bitip dsg li araç kullanan insanlara Allah selamet versin.
  • Bir tanidigim 82bin liraya dsg tdi jetta aldi. Hemde 1.3 sifir bir yasindaki astra j sini satarak. Bende bunlari kim aliyor diyordum.

• birazcık tebessümhttps://store.donanimhaber.com/fe/fe/e1/fefee17d79c64831c76418efd1d05f5e.jpg
     VW pişmanlıktır...
  • eaie
     VW pişmanlıktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Zor bir durum.Aracımı değiştirmeyi düşündüğüm bir dönemdeyim otomatik Jetta alalım diyoruz ancak bu sorunları gördükçe acaba diyorum.

abi ne acabası herşey ortada bence düşünme bile
  • safir S kullanıcısına yanıt
    Bir de fiyatını belirtseydiniz aracın,
    Bu rezillikler için ne kadar ödediniz o araca

• safir S kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının tamamının doğru olduğundan eminim. Kimse durup dururken bir markaya çamur atayım diye oturup böyle detaylı yazmaz. O nedenle adına üzüldüm.

Benim de önceki aracım 2005 manuel Golf 1.6 FSI'dı. Daha yeni değiştirdim. Sattığımda 140 bin km'deydi. Tuşlarda soyulmalar ve yol bilgisayarının soluklaşması hariç bir arıza veya ses yaşamadım . DSG konusunda bir şey diyemem ama ben sürerken vw gayet güzel araba yapıyordu. Demekki bozmuşlar...
  • Nedir forum olarak bu VW'den çektiğimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

İlk mesaj çok uzundu okuyamadım.

Vw almayan birinin yolda VWleri gördükçe gıpta edip kendi tercihinden pişman olmasını anlatıyor değil mi

Birazdan eksi (-) manyagi olursun dostum

• Manuel almak gerek wvyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 8 Aralık 2014; 18:06:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.