Şimdi Ara

VW pişmanlıktır... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
2
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu devirde hala vw alan olması hayret verici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gerçekten boş bir konu açışsınız ha deseniz ki kavramayı değiştiriyorlarken para istediler de kızdım neyse

karşılaştırdığınız mondeo otomatik falan bu araçlar ohooo tarihi eser oldu artık

sanayide bi gezinin de görün ne arızaları var

başka araç kullanmadınz mı misal reno ford hyundai neler nelerrr

bu kadar büyütmeyin adamlar garantiden değiştirmişler

allah büyüğünden korusun

bu zamana kadar ne araçlar kullandık e çoğunda olacağı varsa oluyor ve farklı farklı neler neler

garantiden değişmiş para vermemişsin bence hiç üzülme bu duruma

bu başlığa daha dolu şeyler yazman gerekirdi firmanın yaptığı yanlış bir uygulama bile yazmamışsın

bu başlıkla insana başka şeyler düşündürtürsün
  • safir S kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım şimdi. Bir mal aldınız, arıza yaptı, tedarikçiye gittiniz malı onardı. Bunda sorun olan konu ne?
  • yahu arkadaş 2013 te golf aldım 45 bin şimdi sat 52 bin ee alaaha şükür arıza yok sıkıntı yok
    clio aldı arkadaş benle o aldığı fiyata bile satamıyor

bi arkadaşım astra aldı dizel 54 e 48 e sattı

işte sıkıntıda burda başlıyor

adamlar bu yüzden çekemiyor vw yi bu yüzden ellerindeki araç para etmediğinden prim yapmadığından kıskanıyor

2013 ve 2014 yıllarında b c d segmentlerinde en çok satılan araç vw, bu milletin zoruna gidiyor. 2. elde de en canlı vw bu daha da zoruna gidiyor

ondan sonra pişmanlıktır bilmem nedir gereksiz içi boş sığ tartışma açıyor

eksisi bol olsun :)
  • yağsız dsg, susuz ağaca benzer
  • kudret1 K kullanıcısına yanıt
    Vw'i o kadar çok seviyorsan hissesini al.

• quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

yahu arkadaş 2013 te golf aldım 45 bin şimdi sat 52 bin ee alaaha şükür arıza yok sıkıntı yok
    clio aldı arkadaş benle o aldığı fiyata bile satamıyor

bi arkadaşım astra aldı dizel 54 e 48 e sattı

işte sıkıntıda burda başlıyor

adamlar bu yüzden çekemiyor vw yi bu yüzden ellerindeki araç para etmediğinden prim yapmadığından kıskanıyor

2013 ve 2014 yıllarında b c d segmentlerinde en çok satılan araç vw, bu milletin zoruna gidiyor. 2. elde de en canlı vw bu daha da zoruna gidiyor

ondan sonra pişmanlıktır bilmem nedir gereksiz içi boş sığ tartışma açıyor

eksisi bol olsun :)

Aracımın vw olduğunu anlayamayacak kadar okuduğundan bihaber arkadaşım.

Aracınızın aldığınız fiyattan üzerinde satılabilmesinin çok basit bir açıklaması var.YENİ VERGİLER ve otomobil firmalarının yaptığı zamlar.Tabii ki sizden bu kadar komplike birşeyi düşünmenizi beklemiyordum.

Vw araçlarının diğer marka araçlara nazaran daha az zarar ettiği ve daha kolay satıldığı aşikar.Bende aldığım aracı aldığım fiyata satabiliyorum.Fakat aracın sıfır km fiyatı 102 bin tl oldu buda demek oluyor ki aracım belli bir değer kaybına uğramış.Az değer kaybına uğradığını düşünsek dahi aracın kronik bir rahatsızlığı olmasından dolayı elimde bozulmasına sessiz mi kalmalıydım?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Ben anlamadım şimdi. Bir mal aldınız, arıza yaptı, tedarikçiye gittiniz malı onardı. Bunda sorun olan konu ne?

Özetledim, bakkala gittin cips aldin eve geldin içinden böcek çiktı bakkala geri gittin ücretsiz yeni cips aldin.

Veya paraşüt aldin, atladin, açılmadı ayağın kırıldı, tedarikçi yenisiyle değiştirdi.

• Bu kadar basit bir konuyu anlayamamanız enteresan.Aracım garanti süresi içerisinde bozulduğu için tabii ki para vermeden değişim yapacaklardı.Sorun şu ki garantim bitti ve şanzımanım tekrar bozulduğunda bu para cebimden çıkacak.Dsg arızalarından bihaberseniz orasını bilemem tabii ki.Öyle bir durum varsa konuyu anlayamamanız normal.

Kaldı ki aracta karşılaştığım tek sıkıntı şanzıman gibi yorumlar atmışsınız.Halbuki sıfır km alınan bir aracın 10 bin km dahi olmadan devir daim su pompası delinmesi çok mu normaldir?Herşeyi geçtim 2 yıl önce 85 bin tl verilmiş bir aracın bu kadar sorunlu olması karşısında firmaya alkış mı tutacaktım..

Burada beklediğim şey vw araçlarının kötülenmesi değil.Sadece dsg şanzıman ile ilgili insanları uyarmak istedim.Siz anlamasanızda bu başlıktan illaki birşeyler çıkaranlar oldu.Zaten sözüm onlara siz nato kafa nato mermer devam edebilirsiniz.

İyi forumlar...

• 50 100Milyar ver arabaya bi de kahrini cek. Benim Fiorino bile o kadar sorunlu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

quote:

Orijinalden alıntı: N0ns3rvi4m

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu forumu anlamak gerçekten çok zor.

Sadece 1 arabadaki sorun ile VW FİRMASI komple sorunlu ilan edildi. Yeni golf ile DSG sorunu konusu bulamayız varsa 1-2 tane ama geçmişteki DSG sorununu geleceğe taşıyarak halen DSG sorunlu diyorsunuz. Yeni passat'ta geldi tüm gelişmeleri hep beraber göreceğiz.
    Şu forumda 1 kişi VW PREMİUM marka demedi ki DEĞİLDE. Ama bazı kişiler konuya '' vw premiumdur olsun '' dalgası şeklinde girerek gözleri üzerine toplamaya çalışıyor.
    Artık şunu kabullenin VW sınıfındaki rakiplerine göre daha kalitelidir.
    Herkes bu forumu dinleseydi altında MAZDA 3 ve LEON olurdu.

Gelsin eksiler.

Hehe diyin geçin. Forum kurtulamadı şunlardan

Yahu tartışma çıkarmak için boş cevaplar yazmayın rica ediyorum. Bir yorumunuz varsa gelin iletin ö.m ile iletin.
    İnsanların işine gelen yorumu yapmadığımız zaman '' Forum bizden kurtulamadı '' oluyor. Ama buraya vw şöyle böyle yazsam '' Oooo adamsın ''.

• Geçmiş olsun. Şimdiden yeni alacağınız araç hayırlı olsun. @safir

• Saolun hocam daha güzelleri siz ve tüm forumdaşlara nasip olur İnşallah...
  • safir S kullanıcısına yanıt
    Keşke 4 sene önce foruma girseydim ve keşke senin biri böyle bir başlık açsaydı...

Fanatik demek istemem ama markayı seven arkadaşlar: Forumda saldırganca yazmak yerine, kucağıma DSGden dolayı 8bin lirayı koyduklarında Vosmer'e gelip benimle beraber mücadele etselerdi, Allah Kuran çarpsın göğsüme VW dövmesi yaptırır en baba fanboy ben olurdum...
    İnsanlar beğenisine göre istediği aracı, istediği donanımı satın alır doğru ama Türkiye'de yaşıyoruz, seçimlerimiz tamamen mantıklı olmak zorunda. Bu noktada birbirimize destek olmak zorundayız markalara değil.
    Şu an bende Civic var, biri gelip birşey sorarsa herşeyiyle yardımcı olmaya çalışıyorum hiç bir şekilde markanın değil şahsın yararına, arabayı kötüleme piyasası düşer desinler umurumda değil...
  • nedir bu otomotiv sektörünün
    dgs den çektıgi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

quote:

Orijinalden alıntı: N0ns3rvi4m

quote:

Bu forumu anlamak gerçekten çok zor.

Sadece 1 arabadaki sorun ile VW FİRMASI komple sorunlu ilan edildi. Yeni golf ile DSG sorunu konusu bulamayız varsa 1-2 tane ama geçmişteki DSG sorununu geleceğe taşıyarak halen DSG sorunlu diyorsunuz. Yeni passat'ta geldi tüm gelişmeleri hep beraber göreceğiz.
    Şu forumda 1 kişi VW PREMİUM marka demedi ki DEĞİLDE. Ama bazı kişiler konuya '' vw premiumdur olsun '' dalgası şeklinde girerek gözleri üzerine toplamaya çalışıyor.
    Artık şunu kabullenin VW sınıfındaki rakiplerine göre daha kalitelidir.
    Herkes bu forumu dinleseydi altında MAZDA 3 ve LEON olurdu.

Gelsin eksiler.

Hehe diyin geçin. Forum kurtulamadı şunlardan

Yahu tartışma çıkarmak için boş cevaplar yazmayın rica ediyorum. Bir yorumunuz varsa gelin iletin ö.m ile iletin.
    İnsanların işine gelen yorumu yapmadığımız zaman '' Forum bizden kurtulamadı '' oluyor. Ama buraya vw şöyle böyle yazsam '' Oooo adamsın ''.

Takip ediyorum da baya sıkı fanboysun şu adamın başına gelenleri bi düşün kendi başına gelse ne yapardın. Sahi ehliyeti ne yaptın alabildin mi

• Paras olmayan vwye salliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Paras olmayan vwye salliyo

Çok boş bir yorum, parasi olanlar mi sallayabilecek. Bu hak zenginlerin mi ? Adam cc almış sallayabilmek için ne alması lazım di

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Bu devirde hala vw alan olması hayret verici.

Millet begendigi icin degil satmak icin aliyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.