Bildirim
VW pişmanlıktır... (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
Orijinalden alıntı: safir
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm
İyi o zaman bir kuru dsg yüzünden koskoca marka pişmanlık diye nitelendirilebiliyorsa, manuel ve yağlı dsgli bir vw de ; imtiyazdır, premiyumvari tüm hazları daha ucuza tatmaktır ve de o yumuşacık, kuş tüyünden hallice göğüs plastiğine kafayı yaslayıp orgazm olmaktır.
Konsol kalitesi sizi çok tatmin ediyorsa C serisi ve 3 serisi dahil tüm d sınıfı araçlardan daha kaliteli plastiğe sahip vw.
şu cümleniz bile arabadan anlamadığınızın kabak gibi yanıtı, satın vw'i, auris ile devam edin bence yola.
Tamam hocam sensin.Beyin nakli ihtiyacınız için tanıdık doktor var isterseniz yardımcı olabilirim...
örneği sensen ben hiç almayayım
Yine bir VW konusu, yine Tacox'dan nağmeler... Ortalığı kırıp geçirmişsin yine...
-
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben Scirocco aracimda sizin yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Dsg canavar gibi, en ufak bir tikirti yok aracta. 2013 Fiestamda her yerden ses geliyor, amortisorler bile gicirdiyor. Ee ben şimdi Vw i yuceltip, Ford u pismanlik olarak mı adlandırmaliyim ?
Bizdede 2012 1.25 my fiesta vardı zamanında.1 yıl kadar kaldı tık demedi.
Sanırım konuyu hiç açmamalıydım.Üstteki iletileri okumadan cevap yazan insanlarla uğraşıyorum.
Arkadaşım yukarıda ne yazıyor "bu sorunlar her marka modelde olabilir" fakat dsg konusu tüm dünyada ayyuka çıkmış ve onbinlerce insan resmi olarak parça değişimine tabi tutulmuş.Ben aldım ve pişman oldum bana göre pişmanlık senin fikrin farklı olabilir ama daha güzel bir dille anlatabilirsin.Hoş kime ne anlatıyorum bu memlekette kimsede müsamaha diye birşey kalmamış.İnşallah sorunsuz şekilde binersiniz diyeyim uzatmadan..
Ben sizin dilinizle konuştuğumu düşünüyorum. Bakın siz rahatsız olmussunuz benim konusmamdan. Ama aynısını siz başlığa yazmışsınız. Birazcık empati yapmanızı sağlayabildigimi düşünüyorum. Basliginiz sizinde dediğiniz gibi güzel bir dille yazilabilirdi. Madem diğer markalarda da olabileceğini düşünüyorsunuz neden böyle bir konu açtiniz ?
Yani ben markaya laf attığım için sizde bana laf atıyorsunuz.Çok enteresan.Doğuş grubu çalışanımısınız?
Benim size laf atma gibi bir gayem yok, hakkımda yok. Sadece başlığınızı doğru bulmadığımı söylüyorum o kadar. Katılırsınız, katılmazsanız o ayrı bir mevzu tabi..
Peki kusura bakmayın o halde..
-
Hocam, hemen hemen 1 haftadır neredeyse her konuya aynı şeyi paylaşıyorusunuz. Takılmayın bu kadar derim, herkesi kabul etmek zorunda değiliz. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Power of Faith
Hocam, hemen hemen 1 haftadır neredeyse her konuya aynı şeyi paylaşıyorusunuz. Takılmayın bu kadar derim, herkesi kabul etmek zorunda değiliz.
VWnin hatalarına laf söyletmeyenleri bu şekilde dile getirdim sadece. Bu en son yaşadığım örnekti. Ve bu tarz insanlar zavallı olup acınacak haldeler benim gözümde. -
quote:
Orijinalden alıntı: CAD34
quote:
Orijinalden alıntı: The Power of Faith
Hocam, hemen hemen 1 haftadır neredeyse her konuya aynı şeyi paylaşıyorusunuz. Takılmayın bu kadar derim, herkesi kabul etmek zorunda değiliz.
VWnin hatalarına laf söyletmeyenleri bu şekilde dile getirdim sadece. Bu en son yaşadığım örnekti. Ve bu tarz insanlar zavallı olup acınacak haldeler benim gözümde.
Bahsi geçen arkadaşı tanıyorum, sevdiğim biridir. Gel gelelim, markalara körü körüne bağlı kalmak ve hataları kapatmaya çalışmak son derece yanlış ve mantıksız.
-
-
Mesaj yazarken altta kişi ekle diye bir seçenek var. Oraya gelip haberdar edeceğin üyenin ismini girince otomaik olarak çıkıyor ismi ve seçtiğin zaman eklenmiş oluyor. -
Teşekkürler :) -
VW düşmanlığı artık bıktırmış durumda. Kırbaçlayarak araç satmıyorlar. Beğenen alır, zevkle kullanır, beğenmeyen almaz alıp pişman olduysa da kolayca elden çıkarır. Şova ve kötülemeye gerek yok. -
Bosverin konusmaya devam etsinler. Siz yapmaniz gerekeni yaptiniz. Pismanlik duyulcak birsey yok gormezden gelmek en mantiklisi. Keske insanlar elestirmek yerine biraz daha yapici olsalar ama dediginiz gibi bizim ulkemizde durum bu. Sahip olduklari seyleri en iyisi, en guzeli olarak gorurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volkswagen sahibi değilim arkadaşa lafimda yok kesinlikle. Yaşadığıni paylaşmış. Ama volkswagen düşmanligida sacmalamaya basladi.
Burda bi sov konusu yok nasil aracin iyi yanlari paylasiliyorsa kotu yanlarida paylasilmali. Bu sadece vw degil her arac icin boyle olmali. Sizin dediginiz mantikla kimse araciyla ilgili yasadigi sorunlari paylasmasin. O zaman forumun amaci ne? Sadece olumlu yonlerini konusmak mi?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben Scirocco aracimda sizin yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Dsg canavar gibi, en ufak bir tikirti yok aracta. 2013 Fiestamda her yerden ses geliyor, amortisorler bile gicirdiyor. Ee ben şimdi Vw i yuceltip, Ford u pismanlik olarak mı adlandırmaliyim ?
Bizdede 2012 1.25 my fiesta vardı zamanında.1 yıl kadar kaldı tık demedi.
Sanırım konuyu hiç açmamalıydım.Üstteki iletileri okumadan cevap yazan insanlarla uğraşıyorum.
Arkadaşım yukarıda ne yazıyor "bu sorunlar her marka modelde olabilir" fakat dsg konusu tüm dünyada ayyuka çıkmış ve onbinlerce insan resmi olarak parça değişimine tabi tutulmuş.Ben aldım ve pişman oldum bana göre pişmanlık senin fikrin farklı olabilir ama daha güzel bir dille anlatabilirsin.Hoş kime ne anlatıyorum bu memlekette kimsede müsamaha diye birşey kalmamış.İnşallah sorunsuz şekilde binersiniz diyeyim uzatmadan..
Ben sizin dilinizle konuştuğumu düşünüyorum. Bakın siz rahatsız olmussunuz benim konusmamdan. Ama aynısını siz başlığa yazmışsınız. Birazcık empati yapmanızı sağlayabildigimi düşünüyorum. Basliginiz sizinde dediğiniz gibi güzel bir dille yazilabilirdi. Madem diğer markalarda da olabileceğini düşünüyorsunuz neden böyle bir konu açtiniz ?
Yani ben markaya laf attığım için sizde bana laf atıyorsunuz.Çok enteresan.Doğuş grubu çalışanımısınız?
Benim size laf atma gibi bir gayem yok, hakkımda yok. Sadece başlığınızı doğru bulmadığımı söylüyorum o kadar. Katılırsınız, katılmazsanız o ayrı bir mevzu tabi..
Peki kusura bakmayın o halde..
Estağfurullah. Sürç-i lisan ettiysem affola...
-
Sorunlu şanzuman a sahip aracı bile bile alıp, sıkıntı çıktığında pişmanlıktır diye söylenmek saçma geliyor
Şov yaptığımı düşünmeniz enteresan.Vw düşmanı olmak gibi bir niyetim yok fakat sezarın hakkı sezara.Bu arabanın iyi yönü yokmu diye merak edenler varsa söyleyeyim.Malzeme kalitesi yüksek,tasarımı çok güzel,tsi motorlar çok başarılı..
Dsg sorun çıkarsın problem değil diye düşünenler alabilirler çünkü diğer problemler trim sesi vb. diğer araçlarda da olabilecek problemler.Fakat ŞAHSİ FİKRİM vw araçlarının biraz narin olduğu.. -
"WV ve diğer pek çok marka günümüzde verilen bedelleri haketmiyor...ÖZellikle WV show room'a gidiyosun adamlar burnundan kıl aldırmıyorlar..havada karada satarız nasılsa...
bunun yanı sıra yine tüm markalar servisten kazanmak adına yok asbestsiz debriyaj balatası-fren balatası üretiyolar neymiş çevreye hassasiyetlerinden ama bunun bedelide müşteriye her 40- 50bin km de bir DEBRİYAJ balatası değişimi her 20-30 bin km de bir fren balatası değişimi oalrak yansıyor..
yok DPF filtresi ekleniyor bozulursa git değitştir 1000 lira -2000 lira en az masraf..
yok turbosu bozuldu git değiştir 2000 masraf..
motorların içi de hafiflesin denilerek daha güçsüz dayanımı az malzemelerle üretiliyor LPG kullanayım diyorsun 20 bin km de motoru kucağına alıyorsun..
Bu markalar müşterilerini sağmal inek gibi gördükçe daha çok paralar kaptırırız....
inanın eski arabalar çok daha sağlam üretilmiş LPG ye de uyumlu-baskı balatası da bu kadar narin değil motoru da taş gibi hemde 3 te 1'i fiyatına alabiliyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 8 Aralık 2014; 12:26:25 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
Bilgi sahibi olmadan araba almanın acıklı sonu. VW marka tüm arabalardan uzak durmak gerekirken vw almışsın, kendi düşen ağlamaz.
Ağlayan mı var beyinsiz arkadaşım.Üstte yazmışım satar kurtulurum problem değil diye.Göz yerine ne kullanıyorsunuz merak ediyorum...
İşte vw almanın kaçınılmaz sonu, manevi bir çöküş ve üzerine araştırmadan bilmeden çöpe giden binlerce lira...
Saçma gelecek birşey yok aldım,denedim ve sorunlu olduğunu gözlerimle gördüm.Farkettiniz mi bilmem ama günlük hayatta "gözümle görmeden inanmam" diye bir tabir kullanırız.Bende gözümle görene kadar inanmadım.Bu yazdıklarımdan sonra da benim gibi düşünenler olacaktır ve kullanıp gözleriyle göreceklerdir.
Herşeyi geçtim burası bir forum yani paylaşım platformu size saçma geliyor diye kimse başlık açmasın mı?Bence siz ve sizin gibiler,size saçma gelen başlıklara yorum yaparak sayfada kirlilik yapmasanız daha doğru olur.Madem vw fanısınız veya eleştirilere tahammülünüz yok okumamakta özgürsünüz... -
Sonra vw premium rererörö.
Vw tuareg ve ülkemize getirilmeyen phateon aracı dışında premium aracı yoktur. Hoş o araçların kullanıcı kitlesi zaten forumlarda takılmıyor,dışardan gözüktüğü gibi yorumluyoruz. Belkide o araçlarda da sorun var bilinirmi,bilinmez.
Vw'nin pişmanlık olduğunu düşünmüyorum,tek ve en büyük sıkıntısı dsg. Onun haricindeki yaşanan sorunlar her marka modelde yaşanabilir,rastlancak şeyler bence.
Dsg sorununu bile bile alarak zaten kısa çöpü çekmişsiniz,söylenecek pek birşey yok bu konu hakkında. Bundan sonraki araç seçiminde dikkatli olursunuz.
Çevremde 1.2tsi,1.4tsi,1.6tdi motor hacimlerine sahip vw araç kullanan kişiler var. Hepsi manuel araçlar ve bakımları dışında servise gitmişlikleri yok. 1.2tsi da bahsedilen triger zingiri genleşmesi,ses yapması mevcut değil,1.4tsi da dahil olmak üzere araçlar yağ yakmıyor. Şans mı yoksa başka birşeymi bilemiyorum.
Audi A4 2.0tfsi quattro araç kullanan arkdaşımda,aracın yağ yaktığını bile bile aldı ancak araç sıkıştırılmadığı müddetce yağ yakmıyor. Son bakımında yağ eklenmedi araca (70.000km).
Markayı gömmenin alemi yok,ancak benim anlamadığım böyle sorunlu bir şanzımanın hâlâ üretilmesi ve şatışı yapılması. Bile bile alıp, garantisi bitince satarım gider demek hiç akıl kârı değil.
Vw,seat,skoda,audi alın ama 7 ileri dsg almayın. 20.000km'ye kadar aldığınız zevki,taksit taksit geri alıyor.
Herkese hayırlı günler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X