Şimdi Ara

VW pişmanlıktır... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
2
Favori
10.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazık ben üzüldüm bir araca 100 bin tl veriyorsun her an arıza yapar kuşkusu taşıyorsun

bende 7 sene mondeo kullandım dediğiniz gibi konsolu o kadar kaliteli değildi ama maşallahı var 217 bin km hiç problem yaşatmadı bana
    varsın 1.5 lt fazla yaksın bana tork konvertorlu yada 6 yada 7 yağlı kavrama dsg olsun
  • hep otomatik hep akulu araba...mondeo nun manuel 6 ileri sanzimanini yemede yaninda yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi sahibi olmadan araba almanın acıklı sonu. VW marka tüm arabalardan uzak durmak gerekirken vw almışsın, kendi düşen ağlamaz.

• Bence asıl sorun bu markadan insanların beklentileri çok yüksek.

• Sizinki büyük bir şansızlık olmuş hocam geçmiş olsun.
    Artık sizin için vw bir pişmanlık olmuştur.

• sat mondeo al,ne işin var dsg msg
  • Volkswagen adı üstünde; halk arabası.

Alman mühendisliğini, diğerlerine nazaran daha ucuza veriyor.

Bakmayın burada Doğuş' un satış becerisine. Tüm dünyada Passat diğer D sınıfı araçlarla aynı fiyat bandındadır. TR' de ise helal olsun Doğuş Otomotive, neredeyse Mercedes-Audi ve Bmw ayarındaymış izlenimi yarattı.

Bu sıkıntıların benzerini diğer markalarda da yaşarsınız. Tek fark diğerlerine ucuz etin yahnisi diyebilirken bu kusurları Vw' ne yakıştıramamanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: safir

quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

İyi o zaman bir kuru dsg yüzünden koskoca marka pişmanlık diye nitelendirilebiliyorsa, manuel ve yağlı dsgli bir vw de ; imtiyazdır, premiyumvari tüm hazları daha ucuza tatmaktır ve de o yumuşacık, kuş tüyünden hallice göğüs plastiğine kafayı yaslayıp orgazm olmaktır.

Yazdıklarımdan sadece dsg sorunu yaşadığımı,bunun dışında aracın tamamen sorunsuz olduğu izlenimini mi edindiniz?

Konsol kalitesi sizi çok tatmin ediyorsa C serisi ve 3 serisi dahil tüm d sınıfı araçlardan daha kaliteli plastiğe sahip vw.Ama şanzımanı bozuluyor,devri daim su pompası bozuluyor,her yerinden ses geliyor,audi için ürettiği 1.8 tfsi motorlar kronik yağ yakıyor.

Tekrar büyük puntolarla yazayım "BU SORUNLAR DİĞER MARKALARIN DİĞER MODELLERİNDE HERGÜN YÜZLERCE İNSANIN BAŞINA GELİYOR OLABİLİR BEN BURADA KENDİ SORUNLARIMI PAYLAŞTIM VW VEYA BİR BAŞKA FİRMA TARAFINDAN NE MAAŞ ALIYORUM NE DE ÖDÜLLENDİRİLİYORUM" oldu mu?

Geçmiç olsun şu bahsi geçen tfsi motor için bile bir konuda sayfalar dolusu yazan biri vardı..

kronolojisi ile başlayıp destanımsı tarih belgeseli..

hatta mobilden çarpaz ateş edemeyen evden mevzilenme durumu gibi çatışma sürmüştü tüm koldan

taki sorunlar yazılım güncelleme kavramalar bilmem kaçıncı jenerasyon DSG okey mesajları ile güle oynaya

herşey tamam modu.

bir kaç fanatik üye sayısı kadar veya şanslı bir iki kişi

ya diğerleri

sadece 2. el değeri için bu riske girilmez bence..

• benim Çin malı araç 120 bine geldi biraz sorun çıkardı diye üzülüyodum.

bu haberleri görünce halime şükrettim.
  • Bir çuval para ver sonra arizalarla uğraş, paranla rezil olmak bu olsa gerek.

• Almayın,aldırtmayın...daha ne söylemeli bilmiyorum artık bu ülkede birşeylerin değişmesini istiyorsanız almayın arkadaş.para sizinse efendi de sizsiniz yoldurtmayın,salak yerine koydurtmayın kendinizi.

• Manuel Golf 6 kullanan arkadaşım bunu satıp otomatiğini alıcam diye didiniyor. Her seferinde diyorum DSG sorun çıkarabilir diye... "millet kullanmasını bilmiyor" diye savunuyor DSG yi. Ben anlamıyorum yani ne ben başka bir firmanın temsilcisi veya fanıyım ,ne de onun kötülüğü için bir şey uydururum. malesef önyargıları yıkmak hep zor olmuştur.

yalıtım konusunda çok titiz olan biri olarak; DSG nin problem çıkarma olasılığı yüzünden, mecburen alacağım Otomatik araç VW olmayacak. Bile bile lades de demem.
  • mazda 6 deneme zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ben Scirocco aracimda sizin yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Dsg canavar gibi, en ufak bir tikirti yok aracta. 2013 Fiestamda her yerden ses geliyor, amortisorler bile gicirdiyor. Ee ben şimdi Vw i yuceltip, Ford u pismanlik olarak mı adlandırmaliyim ?

Hocam yapma gözünü seveyim, kardeşime aldım 2013 Fiesta, 35 binde araba bir tane trim sesi olmaz mı? Focus dersen anlarım, trim sesi meşhurdur, servise gitmişliğim bile var ama Fiesta deyince şaşırmamak elde değil..

Süspansiyonlar bile gıcırdıyorsa araç asfalt görmemiş herhalde..

Ama scirocco konusunda katılıyorum, işyerinde arkadaşımın roccosu maşallah taş gibi, birde 17 (veya 18) jant var alette ;)

• quote:

quote:

quote:

Ben Scirocco aracimda sizin yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Dsg canavar gibi, en ufak bir tikirti yok aracta. 2013 Fiestamda her yerden ses geliyor, amortisorler bile gicirdiyor. Ee ben şimdi Vw i yuceltip, Ford u pismanlik olarak mı adlandırmaliyim ?

Bizdede 2012 1.25 my fiesta vardı zamanında.1 yıl kadar kaldı tık demedi.

Sanırım konuyu hiç açmamalıydım.Üstteki iletileri okumadan cevap yazan insanlarla uğraşıyorum.

Arkadaşım yukarıda ne yazıyor "bu sorunlar her marka modelde olabilir" fakat dsg konusu tüm dünyada ayyuka çıkmış ve onbinlerce insan resmi olarak parça değişimine tabi tutulmuş.Ben aldım ve pişman oldum bana göre pişmanlık senin fikrin farklı olabilir ama daha güzel bir dille anlatabilirsin.Hoş kime ne anlatıyorum bu memlekette kimsede müsamaha diye birşey kalmamış.İnşallah sorunsuz şekilde binersiniz diyeyim uzatmadan..

Ben sizin dilinizle konuştuğumu düşünüyorum. Bakın siz rahatsız olmussunuz benim konusmamdan. Ama aynısını siz başlığa yazmışsınız. Birazcık empati yapmanızı sağlayabildigimi düşünüyorum. Basliginiz sizinde dediğiniz gibi güzel bir dille yazilabilirdi. Madem diğer markalarda da olabileceğini düşünüyorsunuz neden böyle bir konu açtiniz ?

Yani ben markaya laf attığım için sizde bana laf atıyorsunuz.Çok enteresan.Doğuş grubu çalışanımısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bir çuval para ver sonra arizalarla uğraş, paranla rezil olmak bu olsa gerek.

Bir çuval parayı verdikten sonra 3-4 ay aracın gelmesini bekle, aracı teslim alırken istenen fiyat farkını görünce kerizliğini çaktırmamaya çalış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subie -- 8 Aralık 2014; 10:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxshadowz

Vw fanları da ayrı bi komik. Arkadaş bilgilendirme amaçlı kronik sorunu tekrar dile getirmiş. Ancak batmalar var sanırım. Vw nin ayıbı şudur ki 2014 modellerde bile halen aynı sorun var. Bakınız sikayetvar.com

Hocam aynen dediğiniz gibi bilgilendirme amaçlı açtım ama almasaydın diyen mi ararsın cehalet diyen mi neden x almadın diyen mi.Toyota auris aldık ondada trim sesi var yazmışım neden corolla almadın cehalet diyor.Adam o kadar cahil ki iki aracın içerisine oturmamış parçaların %90 ının aynı olduğunu bilmiyor.Halbuki Corolla D-4D aracı da test ettim fakat auris aldım.Ayrıca japonlar konsol,malzeme kalitesi ve aktarma anlamında hala almanlardan geride.Tabii sorunsuzluk konusunda ayrı bir yerdeler.Hele ki mazda gibi bir gerçek var önümüzde.Yeni 6 tam anlamı ile olmuş dedirtiyor.

Burda araba başıma bela oldu ne yapacağım falan diye şikayet etmiyorum şuan ilan açsam 2 günde aracım satılır.Full orjinal araç ve milletin Vw araba merakı da ortadayken çok rahat satılır.Buraya benim gibi düşünen,hor kullanılan şanzıman bozuluyordur diye düşünen varsa bir daha düşünsün diye konu açtım.

Kaldı ki burada yazan arkadaşların çoğundan daha iyi mekanik bilgim var şükür.En son Taner abimiz vardı benden daha bilgili bir abimizdi ama sanırım bu forum onuda bıktırmış.Farklı forumlarda görüyorum ama burada yazmıyor artık.Kaldı ki kendisi de Vw arızaları ve mekaniği üzerine çok üstün bilgileri olmasına rağmen 1 adet dsg'li Vw almıştı :)

• Parayla nasıl rezil olunuru tatmak için mi dsg alıyorsunuz? Gerçekten merakımdan soruyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Bu hafta DSG'si onarım görmüş aracımızı servise bıraktık. Vites değiştirirken takır tukur ses geliyor usta ile bir tur attık normal dedi, her DSG'li araçtan bu ses gelir dedi. VW CC benim en sevdiğim araçlardan biri ondanda mı gelir, gelir abi dedi. Şimdi bunun konusunu açacaktım korkudan bu forumda açamıyoruz arkadaş. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Her şeye bir bahaneleri var.

Bende konuyu açtığıma pişman oldum zaten hocam.İnsanımızın hiçbir şeye tahammülü yok.Bu insanları görünce insan gelecek adına ümidini kaybediyor.Bozulan ekipmanı üretene laf söyleyemeyenler,laf söyleyene engel olmaya çalışıyorlar.Kraldan çok kralcılar var yani :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bizdede 2012 1.25 my fiesta vardı zamanında.1 yıl kadar kaldı tık demedi.

Sanırım konuyu hiç açmamalıydım.Üstteki iletileri okumadan cevap yazan insanlarla uğraşıyorum.

Arkadaşım yukarıda ne yazıyor "bu sorunlar her marka modelde olabilir" fakat dsg konusu tüm dünyada ayyuka çıkmış ve onbinlerce insan resmi olarak parça değişimine tabi tutulmuş.Ben aldım ve pişman oldum bana göre pişmanlık senin fikrin farklı olabilir ama daha güzel bir dille anlatabilirsin.Hoş kime ne anlatıyorum bu memlekette kimsede müsamaha diye birşey kalmamış.İnşallah sorunsuz şekilde binersiniz diyeyim uzatmadan..

Ben sizin dilinizle konuştuğumu düşünüyorum. Bakın siz rahatsız olmussunuz benim konusmamdan. Ama aynısını siz başlığa yazmışsınız. Birazcık empati yapmanızı sağlayabildigimi düşünüyorum. Basliginiz sizinde dediğiniz gibi güzel bir dille yazilabilirdi. Madem diğer markalarda da olabileceğini düşünüyorsunuz neden böyle bir konu açtiniz ?

Yani ben markaya laf attığım için sizde bana laf atıyorsunuz.Çok enteresan.Doğuş grubu çalışanımısınız?

Benim size laf atma gibi bir gayem yok, hakkımda yok. Sadece başlığınızı doğru bulmadığımı söylüyorum o kadar. Katılırsınız, katılmazsanız o ayrı bir mevzu tabi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.