Şimdi Ara

VW POLO 1.2 TDI BLUEMOTION UZUN DÖNEM İNCELEMESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
5
Favori
27.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkcald

bu araç diğer pololara benzemiyor dolu

önümüzdeki sene polo makyajlanıp tsi'e geçecekmiş korkum bunun kaldırılması golf blumon satılmıyormuş şimdi

tsi olunca fiyatta artar herhalde şimdi 44bine satıyor vw

vw 3 yıl içinde turbosuz motor kalmayacağını belirtmişti. ama tdi kaldırcaklarını sanmam bu kadar ekonomik bir araba yapmaları zor.
    ayrıca polo nere golf nere golf satılmıyor diye poloyu kaldırırlarsa pazarı clioya bırakırlar
  • bm olan polo belki çıkmaz çünkü epey dolu kasa diğer pololar gibi değil
  • motor sesi aşırı rahatsız ediciymiş alışılıyor mu radyo mu açmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

motor sesi aşırı rahatsız ediciymiş alışılıyor mu radyo mu açmak gerekiyor

motor alıştıkça ses azalıyor ama yeterince azalıyor mu, bilemiyorum zira ben sese alıştım galiba hiç rahatsız olmuyorum artık
  • feyzson kullanıcısına yanıt
    Aslında aksine motor yaşlandıkça çok büyük fark olmasa da birazcık daha gürültülü çalışıyor... Neticede aracın içerisinde uzun yolda yoracak kadar fazlasıyla motor ve yol sesi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Aslında aksine motor yaşlandıkça çok büyük fark olmasa da birazcık daha gürültülü çalışıyor... Neticede aracın içerisinde uzun yolda yoracak kadar fazlasıyla motor ve yol sesi var...

O halde benim kulagim alismis olmali. Ilk zamanlar traktör gibi ses cikardigini düşünüyordum ama simdi cok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soluksuz okuduğum bir değerlendirme oldu. 1.6 TDI 90 PS kullanıcılarına da ortak yönlerine uyduğu ölçüde yardımcı olacak bir paylaşım olduğunu düşünüyorum. Emeğiniz için teşekkürler.
  • hocam bm'de kışlık lastik olarak hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nasıl? neden 14" tercih ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzson -- 21 Ekim 2013; 15:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

hocam bm'de kışlık lastik olarak hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nasıl? neden 14" tercih ettiniz?

Kışlıklar için ikinci el jant ararken; Polo ile aynı bijon aralıklarına sahip sıfır alınmış bir ibizadan çıkma neredeyse hiç kullanılmamış sıfır gibi 14" çelik jantlar denk geldi... 14" jantta yanak kalınlığını biraz daha artırmak kışlıklarda işime geldi... Kışlık lastikleri de Michelin tercih ettim, marka tercihimin özel bir nedeni yok, alışkanlık diyebilirim. aslında kışlık lastiklerde başarılı olarak Pirelli 'nin adı daha çok anılıyor ama kullanmak kısmet olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

hocam bm'de kışlık lastik olarak hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nasıl? neden 14" tercih ettiniz?

Kışlıklar için ikinci el jant ararken; Polo ile aynı bijon aralıklarına sahip sıfır alınmış bir ibizadan çıkma neredeyse hiç kullanılmamış sıfır gibi 14" çelik jantlar denk geldi... 14" jantta yanak kalınlığını biraz daha artırmak kışlıklarda işime geldi... Kışlık lastikleri de Michelin tercih ettim, marka tercihimin özel bir nedeni yok, alışkanlık diyebilirim. aslında kışlık lastiklerde başarılı olarak Pirelli 'nin adı daha çok anılıyor ama kullanmak kısmet olmadı...

anladım teşekkürler. aslında michelini hiç bir pirelli modeli yakalayamaz diye düşünmekteyim, bence ister alpin a3 olsun ister a4 kışlık olarak çok iyi bir seçim yapmış olduğunuzu düşünüyorum. saygılar...

• Merhaba,

SiyahPelerinliAdam öncellikle detaylı paylaşımın için çok teşekkürler. Önümüzdeki günlerde Polo BM alacağım. Çok yardımcı oldu.
    Polo BM sahiplerine bir sorum olcaktır. Araçta usb girişi mevcut mu? Iphonedaki müzikleri dinleyebiliyor muyuz?
  • Çok güzel inceleme olmuş eline sağlık
  • SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yazınızı zevkle okudum. Golf ile ilgili değerlendirmenizi sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres26

Merhaba,

SiyahPelerinliAdam öncellikle detaylı paylaşımın için çok teşekkürler. Önümüzdeki günlerde Polo BM alacağım. Çok yardımcı oldu.
    Polo BM sahiplerine bir sorum olcaktır. Araçta usb girişi mevcut mu? Iphonedaki müzikleri dinleyebiliyor muyuz?

usb girişi değil de aux girişini kastediyor olmalısınız, evet araçta aux girişi mevcut. ben s3 telefonumu ufak bi kabloyla bağlayıp gayet keyifli müzik dinliyorum. yeni bm'lerde rcd 310 ve 6 hoparlör mevcut ve sınıfına göre gayet tatminkar ses sistemi var. sonuç olarak müzik dinlemek anlamında kesinlikle sizi memnun edecektir. not: beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. sınıfına göre başarılı olduğunu tekrar belirteyim.
  • Sanırım 10 güne kadar 90 bin bakımı ile birlikte marş motoru değişimi için randevu alacağım...
  • Şu sıralar biraz az kullandık galiba, 90 Bine yeni geldik, araç dünden beridir bakım için serviste marş motorundan şüphelenilen durum devam ediyor, arıza çok sık tekrarlamadığı için detaylıca teşhis için uğraşılıyor, dur bakalım ne çıkıcak...
  • emeğinize sağlık güzel bir anlatım güzel bir yazı daha ötesi olamaz :) Bluemotion aslında çok az tüketen bir araç.Günlük kullananlar için daha iyisi yok diyebiliriz fakat işe performans girince hüsran yakıt tüketimi 4 lt şuan 18-20 krş yakar tahminim.
  • Aracın 90 bin bakımı ile birlikte detaylıca incelendi ve ortaya seyrek çıkan arıza ile ilgili olarak marş motorunun değiştirilmesine karar verildi... Aracı yetkili servis haricinde hiçbir yere götürmediğimiz için çıkan masrafın %70 kadarı iyi niyet garantisi kapsamında distribütörce karşılandı.. Bugün teslim aldık aracı... 90 binden yola devam... :)
  • SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,elinize ağzınıza sağlık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef araçta marş motoru ünitesi değişmiş olmasına karşın bugün arızayı tekrarladı, yarın sanırım servisle sıkıntılı bir görüşmemiz var, güya %70 i iyi niyet garantisinden karşılandı ancak bana bir masraf ettirdiler ve problem çözülmedi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.