Şimdi Ara

vw polo 1.4 85 ps son hız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar vw sitesinde polo 1.4 85ps comfortline araç için son hızın 177 olduğu yazıyor. ama youtube dan bu araçla ilgili vidyolara baktığımda son hız 200 giden 3-4 tane vidyo gördüm. vw sitesine bilerek yanlışmı yazmış son hızını, yoksa viyoyu çekenlerdeki araç 1.4 85hp değilmi yoksa bunlar ekstra bişylermi takmışlar arabalarına???

• 1.4 85 ps polo 200 ü yapar bizim 2005 model megane wagon 1.5 dci 80 bg 4000 devir 170 i gordu zorlasak en fazla 190 i gorurdu
  • eski kasa 1.9 dizel megane ile 250 yapan görmüştüm...
  • Forumda 2897 kere aynı konu açıldı :)

Bkz. 1.elden 1.4 85HP manuel full depo hız testi :http://www.youtube.com/watch?v=85Z5-aUHuJ4
  • izmir otobanında yokuş aşağı 200 ü gördü ama zar zor düz yolda 190 anca
  • valla ben 230 gördüm eğimliydi yol
    düz yolda rahat 200 ü gördüm araçda 2 kişiydik
    sallama diyenlere özelden videolarımı atarım baya küfretmişim buraya yüklemeyim videoları:))))
  • arkadaslar bu 2000 - 2001 1.4 16v 75 beygır polo tupte cok yakıyo dıyolar dogruluk derecesı varmı acaba motor gucu dusuk dıye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

valla ben 230 gördüm eğimliydi yol
    sallama diyenlere özelden videolarımı atarım baya küfretmişim buraya yüklemeyim videoları:))))

Sallama
    videoları gönder diye yazdım
  • quote:

Sallama değil olay vw nin kadran bile yapamamasından kaynaklanıyor

birşeyi de düzgün çalışsın şu arabaların

gerek fren kapasitesi gerek lastikleri olsun 180 den sonra tabuta dönüşen bir polo ile 230 la rampa aşağı gitmek intihardan başka bişey değil.

• arkadaslar su polayada bı el atında bende sevınıyım yarın araba pazarına gıdecegım onerırmısınız 2000 poloyu...
  • quote:

Koyun videonuzu buraya biz de izleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

quote:

Sallama
    videoları gönder diye yazdım

ŞİMDİLİK SADECE RESİMLE İDARE ET KARDEŞ
    210 DAHA GİDİYORDUM ÖNÜME ARAÇ ÇIKTI YOL VERMEDİ ŞEREFSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvenomss -- 1 Aralık 2011; 8:29:42 >

• benzinli için maksimum 205 , rüzgarı arkanıza alırsanız düzde 200 , normal koşullarda 185 km civarı. daha fazlasını söyleyen yalancıdır kusura bakmasın.

dizel içinde 198-200 km hızda elektronik hız limitörüne girer daha fazlası olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

benzinli için maksimum 205 , rüzgarı arkanıza alırsanız düzde 200 , normal koşullarda 185 km civarı. daha fazlasını söyleyen yalancıdır kusura bakmasın.

dizel içinde 198-200 km hızda elektronik hız limitörüne girer daha fazlası olmaz.

üslubuna dikkat et arkadaş.sen kimsin ki bana yalancı diyosun al sana resim videosuda var küfür ettiğim için videoyu eklemedim.linkten bak resme öyle yorum yap

http://www.fotoyukle.net/?di=IRBV

• quote:

quote:

benzinli için maksimum 205 , rüzgarı arkanıza alırsanız düzde 200 , normal koşullarda 185 km civarı. daha fazlasını söyleyen yalancıdır kusura bakmasın.

üslubuna dikkat et arkadaş.sen kimsin ki bana yalancı diyosun al sana resim videosuda var küfür ettiğim için videoyu eklemedim.linkten bak resme öyle yorum yap

230 km ye istinaden yazdım cevabımı 1.4 düz motor arabayla 230 km hız yapılmaz. ne şanzıman oranı yeter (6400-6600 devir çevirmek lazım vw 6100 den sonra limitöre girer) ne de devir saati yeter.

küfürse küfür gönder videoları bakayım lafımı geri alacağım burada.

• quote:

quote:

quote:

230 km ye istinaden yazdım cevabımı 1.4 düz motor arabayla 230 km hız yapılmaz. ne şanzıman oranı yeter (6400-6600 devir çevirmek lazım vw 6100 den sonra limitöre girer) ne de devir saati yeter.

küfürse küfür gönder videoları bakayım lafımı geri alacağım burada.

tamam sen haklısın ben yalancıyım konu kapansın

• arkadaşlar altınızdaki araba hepi topu 1.4 85 beyglirlik polo bu arabalarla bırakın 200-210'u 180 yapmak bile çılgınlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.