Şimdi Ara

VW Polo 1.6 TDI DSG Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
31.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İnceleme güzel elinize sağlık genelde DH'de fotolu inceleme yapmak hurafeler nedeniyle zor oluyor.

Yanlız her zaman merak ediyorum Doğuş hangi akılla 1.2 TSI motoru şu araca bir türlü getirmedi ve neden GTI dışında dolu bir Polo alamıyoruz gerçekten anlamak imkansız.

İbiza satilsin diye

Birde 1.4 lpg uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabada alimunyum alisim jant,esp,2 hava yastigi ekstra,cok fonksiyonlu direksiyon mutlaka olmali bence

2011 aralik ayinda ayni araci 37500 almistik

Simdiki fiyata bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İnceleme güzel elinize sağlık genelde DH'de fotolu inceleme yapmak hurafeler nedeniyle zor oluyor.

Yanlız her zaman merak ediyorum Doğuş hangi akılla 1.2 TSI motoru şu araca bir türlü getirmedi ve neden GTI dışında dolu bir Polo alamıyoruz gerçekten anlamak imkansız.

Stoktaki 1,4 atmosferik motoru tüketmek icin. Zaten satıyor aracı hemde peynir ekmek gibi. Dogus güzelliği anlayacağın.

• İlerde upplayıp yaşadığın DSG arızasınıda eklersin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu arabada alimunyum alisim jant,esp,2 hava yastigi ekstra,cok fonksiyonlu direksiyon mutlaka olmali bence

Simdiki fiyata bak

37,500 e iki kere enflasyon uygularsak 45 kusur çıkıyor. Fiyat aynı fiyat cihancim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Bu arabada alimunyum alisim jant,esp,2 hava yastigi ekstra,cok fonksiyonlu direksiyon mutlaka olmali bence

Simdiki fiyata bak

37,500 e iki kere enflasyon uygularsak 45 kusur çıkıyor. Fiyat aynı fiyat cihancim.

Ne oldu abi enflasyon tel hane degilmi zaten

Bizemi yanlis bilgi veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Hayırlı olsun hocam ESP varmı

Esp yok maalesef :(

Bende diyordum normal 1.2 motora neden tüp takıyorlar. Demek ki TSI olmadığı içinmiş İlanlarda tüplü olup, garantisi devam etmekte yazıyorlar. Garanti devre dışı kalıyor biliyorum öyle değil mi?

2004 kedi gözlü Polo'dan sonra şimdiki yeni kasayı da sürme şansım oldu 1.2 motorlu olanı. Yine dar geldi içi bana. Fakat 1.2 motorunda benzini kokladığı söyleniyor.. Araç gitmiyor o başka Hayırlı olsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Simdiki fiyata bak

Ne oldu abi enflasyon tel hane degilmi zaten

Bizemi yanlis bilgi veriyorlar

Onun tek hane olduğuna kargalar bile güler kardeş.

• B sınıfının krallarından.
    uygun fiyatlı benzinlilerden tercih etmek daha akıl karı olur.
  • polonun benzinli ve manuelini almak daha mantıklı. 45 milyar para bu sınıfa şaka gibi bir değer.
  • Her paylasiminizi yakindan takip eder satir satir okur bilgilenirim sizin gibi biriside sorunlu 1.6 tdi + dsg aldiysa artik forumdaki bos insanlar insallah susar..

Kazasiz belasiz insallah hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 19 Kasım 2012; 2:08:12 >
  • Güle güle, kazasız belasız ve keyifle kullanmanız dileğiyle.

Forumda güzel paylaşımların oluyor arkadaşım.

Onlar için de teşekkür ederim ayrıca.
  • Çok objektif bir yazı olmuş, tebrik ederim.

Ancak madem sipariş ettiniz aracı, sakıncası yoksa neden ESP + HillHolder ekletmediğinizi sorabilir miyim
  • Hayırlı olsun aracınız.Tüketim değerleri çok iyiymiş gerçekten.
  • hayırlısı ile kullanın.

-esp olmaması gerçekten kötü katılıyorum. DSG lerde standart değilmiydi?
    -polo direksiyon sertliğine katılıyorum, vw ye ne olduysa golf7 dede direksiyon ağırlaşmış. astra j de ise, astra h ye göre dediğiniz gibi 2-3 kat daha yumuşak ve tam tercih ettiğim gibi.
    -1.6tdi bencede rakiplerine göre sesli çalışıyor, polodaki düşük yalıtım biraz daha fazla hissetmenize neden olmuş. golf7de yalıtım epey arttırılmış, aynı 1.6tdi çok daha sessiz geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Çok objektif bir yazı olmuş, tebrik ederim.

Ancak madem sipariş ettiniz aracı, sakıncası yoksa neden ESP + HillHolder ekletmediğinizi sorabilir miyim

Bu ozellikleri ekletseydik 3 aydan fazla bir zaman sonra araci teslim alabilirdik bu yuzden vazgectik aldigimiz arac gemiye yuklenecekler arasinda oldugu icin 1.5 ay gibi bir surede geldi

• Dergi testinden daha iyi olmuş
  • aracınız hayırlı olsun, kaç paraya aldınız özel değilse yazarsanız sevinirin. Ayrıca doğuş oto donanım listesinde çelik jant'ı kapak jant olarak mı gösteriyor yoksa sizin aracınızda amı sadece kapak jant geldi.
  • Tarafsız bir inceleme. Hemde kendi aracına hemde 1,5 ay beklemesine rağmen. Darısı birilerinin basına teşekkür ederim.

• Hayırlı olsun.

Araç b sınıfı içinde alınabilecekler arasında. Fakat! bazı eksikler ve çıkması muhtemel dsg sorunları arabadan bir adım geri durmayı gerektiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.