Şimdi Ara

VW Polo 1.6 TDI DSG Kullanıcı İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
31.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Allah pişman etmesin. ŞAhsen asla bu haliyle almayacağım bir araç. ESP, Yan ve perde hava yastığı, fonksiyonel direksiyon vs. vs. bi sürü şey eklemek lazım ki diğerlerine benzesin. O zaman da C sınıfı parası çıkıyor. Neyse uzun vadedeki tecrübelerinizi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

aracınız hayırlı olsun, kaç paraya aldınız özel değilse yazarsanız sevinirin. Ayrıca doğuş oto donanım listesinde çelik jant'ı kapak jant olarak mı gösteriyor yoksa sizin aracınızda amı sadece kapak jant geldi.

Arac 47.000tl'ye geldi sis farlari dahil bu modellerde celik jant opsiyonel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

aracınız hayırlı olsun, kaç paraya aldınız özel değilse yazarsanız sevinirin. Ayrıca doğuş oto donanım listesinde çelik jant'ı kapak jant olarak mı gösteriyor yoksa sizin aracınızda amı sadece kapak jant geldi.

B sinifi bir arac icin heleki esp yok fiyat cok yuksek bence

Ama hayirli olsun tekrardan allah kaza bela vermesin

• Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. İnceleme gayet güzel, anlaşılır. Emeğinize sağlık.
  • Öncelikle hayırlı olsun... Kazasız günlerde keyfle kullanmanız dileklerimle...
    Yıllarca Corsa kullanıp Astra ya geçiş yaptım... 6 yıldır astra kullanıyoorum...
    Bu 2 araç arasındaki sınıf VE kasa farkı hepimizce malum...
    Astraya geçisimdeki en büyük etken
    Corsa da gerek dış sesin içerde duyulması, gerek kasa küçük olması sebebiyle
    içeride hissedilen konfor
    ve en önemlisi de yoldaki en küçük kasis , tümsek vs. içeride hissedilmesi sorunlarıydı

Ancak geçen zaman diliminde yakıt, park ve satıl alma maliyeti sebebiyle tekrar
    küçük arabada dönme gibi kafamda fikirler oluşmaya başladı
    Ki karar verirsem ilk seçeneğim Poplo TDI veya çıkara 1,2 benzinlisi olacak....

Sizden değerlendirmenizi istediğim şey şudur..
    Daha önce Golf , Jetta deneyiminiz oldu mu...Veya astra...
    Olduysa Polo yu bu araçlarla kıyaslayabilirmisiniz..
    Tabiki özellikle yukarı da dikkat çekltiğim konuyu göz önüne alarak

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1971

Öncelikle hayırlı olsun... Kazasız günlerde keyfle kullanmanız dileklerimle...
    Yıllarca Corsa kullanıp Astra ya geçiş yaptım... 6 yıldır astra kullanıyoorum...
    Bu 2 araç arasındaki sınıf VE kasa farkı hepimizce malum...
    Astraya geçisimdeki en büyük etken
    Corsa da gerek dış sesin içerde duyulması, gerek kasa küçük olması sebebiyle
    içeride hissedilen konfor
    ve en önemlisi de yoldaki en küçük kasis , tümsek vs. içeride hissedilmesi sorunlarıydı

Ancak geçen zaman diliminde yakıt, park ve satıl alma maliyeti sebebiyle tekrar
    küçük arabada dönme gibi kafamda fikirler oluşmaya başladı
    Ki karar verirsem ilk seçeneğim Poplo TDI veya çıkara 1,2 benzinlisi olacak....

Sizden değerlendirmenizi istediğim şey şudur..
    Daha önce Golf , Jetta deneyiminiz oldu mu...Veya astra...
    Olduysa Polo yu bu araçlarla kıyaslayabilirmisiniz..
    Tabiki özellikle yukarı da dikkat çekltiğim konuyu göz önüne alarak

Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar.

Golf sahibi olmadim ama tecrubem oldu suan yeni Astra sahibiyim Astra ile Polo kiyaslamasi yaparsam

- Astra daha konforlu ve yol tutus olarak Polo'dan cok daha iyi bir otomobil.
    - Yakit olarak Polo TDI benim benzinli 1.4 Turbo Astram'dan cok daha tasarruflu Astra sehir ici 8lt tuketirken Polo 4.6lt tuketim degeri elde etti ki motorun daha yeni olmasina ragmen.
    - Polo'nun direksiyonu sert Astra'nin direksiyonu yumusacik.
    - Polo cok konforlu bir otomobil degil ama sinifindaki bircok aractan konforlu oldugunu dusunuyorum yuksek hizlarda iceri fazla ruzgar sesi almiyor hatta bu sinifta en iyilerdendir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Polo'nun hicbir modelinde (GTI haric) Esp ve hill hold sistemi standart degil hepsi opsiyon listesinde ozel siparis verildigindede bekleme suresi artiyor vw bu araca nasil ESP koymuyor anlamak guc

• Objektif değerlendirmeniz için teşekkürler aracın ikinci elde de değerli olması iyi bir etken dizel dsg zor bulunuyor zira, yakıt durumu da gayet iyi poloda esp ve alüminyum alaşım jant olsa comfortline tam olacaktı diğer her yön ile tabi fiyatı dahil önde bir araç, hayırlı olsun, keyfli ve iyi yolculuklar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 25 Kasım 2012; 9:34:26 >
  • Hayırlı uğurlu olsun. Testiniz ve inceleme yazınız için teşekkürler.
  • benim dsg şanzımanlarla ilgili merak ettiğim bişey var ? Orada S modu var tamam ama uzun yolda D deyken aniden araç sollamanız gerekti dip gaz yaptınız diyelim yinede limitleri zorlamıyor mu araba ekonomi odaklı vites mi değiştiriyor ? Böyleyse kritik durumlarda sıkıntı olur eğer dediğim gibi sınırları zorluyorsa S modu ne için var o zaman gerektiğinde dip gaz yapar giderim S e almam hiçbir zaman ? Birisi açıklarsa sevinirim..
  • Kaputta bir buick regal mi yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Kaputta bir buick regal mi yatıyor

Evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Polo'nun hicbir modelinde (GTI haric) Esp ve hill hold sistemi standart degil hepsi opsiyon listesinde ozel siparis verildigindede bekleme suresi artiyor vw bu araca nasil ESP koymuyor anlamak guc

800 tl verip aliniyor ayni aractan 2 adet var bizde biri 1.4 dsg digeri 1.6 tdi dsg

Her yokus yikista kulaklarim cinliyor

Babam bir yerden yengem bir yerden saglam sayiyor bana

• hayırlı olsun tüketimler çok iyi esp olsa çok daha iyi olurdu
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun güzel inceleme ancak yakıtıda beğendim ben dahada düşer yakıt diye tahmin ediyorum
  • hayırlı olsun .
    jant işi çözülür ama en azından fonksiyonel direksiyon olsaydı
  • Hayırlı olsun bende 5300 kmdır 1.6 TDİ manuel kullanıcısıyım, tüketim, performans tatmin edici benimki alaşım jantlı olduğu için 195 taban 55 yanak lastik var birde Esp olunca henuz önden kayma yaşamadım. Şehir içi için en ideal otomobillerden. İç mekanı zaten tartışmaya gerek yok bu sınıftaki en oturaklı,kaliteli konsonllardan birine sahip.Koltuk konforuda çok iyi.

• Hayırlı olsun konu açmıştınız sizi caydıramamıştık47 bin fiyat nedir yav b sınıfı arabaya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.