Şimdi Ara

VW POLO 2010 ( anlayanlar yorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garajıma 2. Araba almam gerekiyor. Diğer aracım düşük km’de spor tek kapı bir araç olduğu için çok fazla kullanmak istemiyorum.
    Bu ikinci araç için ayırdığım bütçe 60BİN TL’dir.

60 bin maksimum fiyata alınabilecek ve piyasası olan bir araç tavsiye eder misiniz? Maksimum kmsi 65Bin olmalı.

Teşekkürler, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesaskiin -- 8 Aralık 2019; 18:15:59 >

• 2010 polo 65 bin lira öyle mi 10 daha koyar sıfır egea alırım veya 301
  • Ne yaparsınız işte, bizim türk insanları alışmış durumda
  • Polo alma çok dandik, Yaris falan al.
  • Şuan için aklımdakiler : Yaris, polo, ibiza, pejo 208, suziki swift. Başka aklıma gelen yok ancak hepsinin fiyatları uçmuş delirmiş durumdalar
  • Tabi ki B segmentinde alacaksanız polo alın diğerleri daha kalitesiz.
    Dediğiniz fiyatlara 2013 pololar oluyor comfortline hatta biraz hasarı sorun etmezseniz chrome editionda olabilir aynı araçtan bende var çok seri bir araç üzmez sizi tabi 85 hp ne kadar seriyse o kadar 😀
  • Banada saydıklarımın içerisinde en sağlamı polo geldi açıkcası öyle uçup kaçmasına gerek yok sonuçta 1.4 araba yani o konuda sorun olmaz. Ancak malesef 2013 değil 2010 bile bulamıyorum ben o paraya
  • Enesaskiin E kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bulamıyorsunuz otomatik mi bakıyorsunuz ??
  • Hayır hocam, bulduklarım ya değişeni var yada fazla kmde yada fazla boya.
    Aradığım kriter maksimum 65 75 bin km arası. Boya olarak 2 parça önemsiz yerler olabilir. Değişen olmamasına bakıyorum.
    Valla hocam 100binde aracım var. 70bin ederi var bence sen mi yanlış bakıyorsun 😀
  • Hocam 2014polo sahibiyim bence 2.el clio alın hatta imkan varda 0ini 81.000 e verıyorlarsı.10 yasında poloya 60kverilmez
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Temiz pololar genelde 65’den başlıyor onlarda 60’a bırakmıyor bile sahipleri ve emin olun 65 bin 8 9 yaşında ki araca vermek bana koyar yani, ancak yapacak birşey yok.
    Renaultlara hiç yönelmedim açıkcası, pek sevdiğim bir marka olmadığı için.
    Hocam o zamam bari 2014 sonrası alın en azından 1.2 tai motor hem az yakar hem daha seridir
  • 15 gün önce 2012 clio icon 0.9 motor 78 binde bi kapı değişen bi kapı boyalı 1500 lira hasar kaydı olan aracı 52 ye aldım polo, ibiza falan baktım hepsi uçuk ve donanım yok fiyatlar acayip şişmiş. Araç seri epey donanımlı ve sportif bence bi bakın derim.
  • 44000 TL'ye e 74000 km'de 2010 Polo sattım Temmuz ayında. 10000 hasar kaydı, 2 değişen 3 parça boya vardı. Airbag açma olayı yoktu. Aylarca ilanda kaldı zor satıldı. Araçtan çok memnundum ama hem bagaj yetmiyordu artık hem de 2 hava yastığı gibi güvenlik endişeleri başlamıştı çocuk olduktan sonra. Aracı bekarken almıştım ve 6 sene kullandım. Demem o ki tavsiye ederim.
    Yılda 6.000 KM yapmış araçlar bir zahmet 65.000 olsun. 100.000 KM yapmış 2013 model bakın.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet 65 mi olsun? 1 sene önce 2012 model 80bin kmde bmwmi 83 bine aldım ben 1 serisi ( hatasız boyasız) Sizce normal mi polo 65 bin? Şaka gibi.
    Yılda 6.500 KM yapsam ben de aynı şekilde yüksek fiyata satardım.
  • Golf 6 alınabilir.Düşük km de ço ktemiz dopdolu kazasız bekasız golf 5 alınabilir.citroen c4 alınabilir.toyota corolla olabilir Ford focus olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesaskiin

Şuan için aklımdakiler : Yaris, polo, ibiza, pejo 208, suziki swift. Başka aklıma gelen yok ancak hepsinin fiyatları uçmuş delirmiş durumdalar
    hocam aynı bütçedeyim ve yaris, polo, swift, ibiza ve 308'e bakıyorum. Dediğiniz gibi bu fiyata bunların temizini ya da yaşının hakkını vereni bulmak zor. 308 f/p olarak en iyisi gibi duruyor şimdilik ama bakalım. Takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.