Şimdi Ara

VW Polo 6n2 (2001) Direksiyon sağ cok kolay ve hissiz dönüyor (Halatı salincağa baglamislar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracim 2001 model Polo 6n2 kasa, durbun gogus model.
    Gecen hafta arabayi bi arkadasima vermistim. Olmayacak bi yerde ariza yapmis. Arabayi bi 300-500 metre cekmek zorunda kalmislar. Normalde çeki demirim vardi ama bulamamislar. Çekme halatini, arabanin altina eğilip sağ salincağa baglamak zorunda kalmislar ve bu sekilde cekmisler arabayi.

Bu duruma cok kizdim ve sonucunda da su an aracimda bi sorun mevcut.

Önceden direksiyonum harikaydi. Pamuk gibiydi ve hissiyati mükemmeldi.

Simdi ise direksiyon ozellikle saga donuslerde cok hissiz davraniyor. Sanki ben biraksam kendi de saga donecek gibi. Tabi arabada su an saga cekme problemi de mevcut.
    Mesela 80km/s hizda giderken sola cevirdigimde en azindan direksiyon bana biraz kuvvet uyguluyor, ama saga cevirirken direksiyon resmen bombos geliyor elime. Cok kuvvetsiz ve kolayca dönüveriyor. Arabayi düz yolda tutamiyorum zaten resmen. Güvensizlik oluştu.

Rot-balansciya gittim. Biraz duzeltme yapmaya calisti. Ayarlari yerine getirdi. Ama nafile. Sorun yine devam ediyor.

Arabayi sağ salincaga halat baglayip cektikleri icin neye zarar vermis olabileceklerini dusunuyorum? Sanirim neye zarar geldiyse direksiyon saga donuslerde bu yuzden bozuldu, guvensizlesti.

Yorumunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o çekicinin gidip burnundan fitil fitil getireceksin, kendi arabasını çekebiliyor mu haysiyetsiz
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Olmus artik bi is hocam. Ben 1 aydir cozum bulayim diye ugrasiyorum kafayi yicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.