Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu polonun fitilleri audiden mersodan bmw den fird dan farkli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nogretse

Bu polonun fitilleri audiden mersodan bmw den fird dan farkli mi

Babamda 2012 tıguan var,onun fitilleri olması gerektiği gibi.Geçen gün jetta ya baktım onunda aynı polo gibi fitilleri.Opel corsaya baktım onunda olması gerektiği gibi yani toz kir,minik taşların araya girmesi mümkün değil.

Bizim arabada ki asıl sorun fitil aralarına giren pislik vs nin tahliye olamaması ve orada öyle birikmesi.Clıo nun,punto nun falan bizim arabayla hiç alakası yok fitil sisteminin, yani cam ile fitil arasına pislik girmesi imkansız.Bizim arabada camı indirdiğiniz zaman fitil arası kirli ise cam aşağı inişe geçmesiyle beraber pislikler acam ile fitil arasına giriyor.

Polo da böyle sorunla karşılaşmak istemiyorsak arabanın kapalı garajda durması ve en az haftada 1 kere yıkatmak lazım ayrıca lodoslu havalarda garajdan çıkarmamak lazım.Lodoslu havada havada uçan minik bir taş fitil arasına girip cam benim ki gibi çizilebilir.

• Dostum bakalim 7r in fitili nasil olacak. Artik indirip islak mendille sileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: nogretse

Dostum bakalim 7r in fitili nasil olacak. Artik indirip islak mendille sileriz

7r yi bilmem ama vw grubun çoğu modeli bu şekilde seat ibiza da dahil.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır diye kullanmaya devam edicez yada satıp başka modellere bakıcaz
  • Arkadaşlar aracım 30.000 km oldu 30bin bakımı ortalama kaç tl tutmaktadır bilen var mı neleri değişiyor ne bakımı yapılıyor. ??

Birde benim araçta malum lpg var doğuş otoyu arayıp sormadım ama lpg li araçları almıyorlar diye biliyorum. Ankara'da güvenilir tanınır bilinir kaliteli özel servis bilen arkadaşlar önerebilirlemi bu konu ile ilgili bir başlık falan varsa yönlendirebilir misiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ederim.
  • haziran ayında ikinci peryodik bakım zamanı geliyor. Tabi aynı zamanda garanti süreside dolmuş oluyor.
    Bu durumda ikinci peryodik bakımı yetkili serviste yaptırmanın ne avantajı var.
    İyi niyet süresi diye bir şey duymuştum.Bİlgisi olan varmı.
  • Aşağıdaki linkten polo 7r resimlerini görebilirsiniz. (ilk 4 sayfa.)
    Kaynak autobild dergisi.

• Arkadaşlar merhaba,

Aracı yarım kontak yaptığınızda gösterge ışıklarının tamamı yanıp sonra birer birer sönüyor da bir kaç ışık yanık kalıyor ya kontağı çevirince onlarda kayboluyor. İşte kontağı çevirene kadar yarım kontakta yanık kalan gösterge ışıkları hangisi

Aracımda bir hata var mı diye merak ettiğimden soruyorum. Çünkü kontak çevirene kadar kalan ışıkların içinde katalatik konventör arıza lambasıda yanıyor. Bunun yanık kalması normal mi? tabi kontağı çevirince sönüyor ancak hazırlık aşamasında sizlerin aracında da yanıyor mu. Benim aracımda yananlar

EPC - konventör arıza lambası - el freni ve Akü

Birde araca kaç psı hava basmamız gerektiği nerde yazıyor. Yada sizler kaç basıyorsunuz.
  • Arabayı satmaktan vazgeçtim, abuk sabuk fiyatlar çıkıyor ortaya. Deneyimi olan arkadaşlardan 15'' jant önerisi alabilir miyim acaba? Replika yada orjinal olarak hangi marka ve modelleri önerirsiniz. Replika güvenilir midir size göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

Arabayı satmaktan vazgeçtim, abuk sabuk fiyatlar çıkıyor ortaya. Deneyimi olan arkadaşlardan 15'' jant önerisi alabilir miyim acaba? Replika yada orjinal olarak hangi marka ve modelleri önerirsiniz. Replika güvenilir midir size göre?

Bende 1.2 TDI var. Zamanında çok jant baktım 15 inch ve sonunda istediğim modeli aldım. Replika aldım ama baya baya kaliteli. Doğuşta Zirkonia model jant olarak geçiyor bu ve acayip pahalı. Ben bu jantların replikasını 600 TL.'ye Kayseri'de bir jantcıda buldum ve internetten sipariş ettim. Bence araca çok yakışıyor. Tavsiye ederim.

Yalnız bir türlü resim ekleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

Arabayı satmaktan vazgeçtim, abuk sabuk fiyatlar çıkıyor ortaya. Deneyimi olan arkadaşlardan 15'' jant önerisi alabilir miyim acaba? Replika yada orjinal olarak hangi marka ve modelleri önerirsiniz. Replika güvenilir midir size göre?

Bende 1.2 TDI var. Zamanında çok jant baktım 15 inch ve sonunda istediğim modeli aldım. Replika aldım ama baya baya kaliteli. Doğuşta Zirkonia model jant olarak geçiyor bu ve acayip pahalı. Ben bu jantların replikasını 600 TL.'ye Kayseri'de bir jantcıda buldum ve internetten sipariş ettim. Bence araca çok yakışıyor. Tavsiye ederim.

Yalnız bir türlü resim ekleyemedim.

Hocam bende zaten replika olursa Boavista yada Zirkonia nın modelini düşünüyordum, ama replikaya güven olur mu onu bilemedim. Gerçi bizim araçlar hafif bende zaten genelde tek kişi biniyorum öyle yük yolcu durumu fazla olmuyor.

• Benim ufaklıktan birkaç kare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Jacket -- 2 Mayıs 2014; 10:24:16 >

• Maşallah. Allah kazasından belasından saklasın.

Sislerin sana maaliyeti ne kadar. Yakışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathar

Maşallah. Allah kazasından belasından saklasın.

Sislerin sana maaliyeti ne kadar. Yakışmış.

Teşekkür ederim. Amin, cümlemizi korusun Allah.
    Led sis farları, kablo tesisatı, plastik kapaklar: 170 tl
    Far anahtarı: 50 tl
    Kargo: 10 tl
    Montaj 70 tl
    Toplam: 300 tl

• 2011 ve 2012 model polo 1.2 benzinli araçların motoru atmosferik mi yoksa TSI mı? Yardımcı olur musunuz?
  • Tsi motor polo larda yok belki yeni pololarda gelebilir 2014 den sonra...

• Life Jacket L kullanıcısına yanıt
    maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

2011 ve 2012 model polo 1.2 benzinli araçların motoru atmosferik mi yoksa TSI mı? Yardımcı olur musunuz?

2011, 2012 ve 2013 modellerin hepsinin motorları atmosferik. Haziran ayı itibari ile satışına başlanacak olan makyajlı yeni polo da TSI motorlar olacak. Chrome Edition paketlerde yanlış bir algı var herkes 1.4 TSI olarak belirtiyor ama büyük bir yanlış bence.
  • Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler, bende ilk aracım olarak polo almayı düşünüyorum.
    2001 model comfortline veya highline düşünüyorum.İlk aracım ve tecrübesiz olduğumu düşünürsek, ağırlıklı şehir içi kullanımı belki yılda birde ikide şehir dışı kullanımı olucak doğru seçim olurmu acaba ?
    ( tahmini 18 20 bin kredi çekip temiz bir araç bulmayı düşünüyorum.Araç konusundaki her türlü tecrübelerinizi dinlemekten mutluluk duyarım :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

Arkadaşlar aracım 30.000 km oldu 30bin bakımı ortalama kaç tl tutmaktadır bilen var mı neleri değişiyor ne bakımı yapılıyor. ??

Birde benim araçta malum lpg var doğuş otoyu arayıp sormadım ama lpg li araçları almıyorlar diye biliyorum. Ankara'da güvenilir tanınır bilinir kaliteli özel servis bilen arkadaşlar önerebilirlemi bu konu ile ilgili bir başlık falan varsa yönlendirebilir misiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ederim.

Lpgli araç alıyorlar benim 2001 golfü sokmuştum bakıma
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.