Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

Arkadaşlar aracım 30.000 km oldu 30bin bakımı ortalama kaç tl tutmaktadır bilen var mı neleri değişiyor ne bakımı yapılıyor. ??

Birde benim araçta malum lpg var doğuş otoyu arayıp sormadım ama lpg li araçları almıyorlar diye biliyorum. Ankara'da güvenilir tanınır bilinir kaliteli özel servis bilen arkadaşlar önerebilirlemi bu konu ile ilgili bir başlık falan varsa yönlendirebilir misiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ederim.

Lpgli araç alıyorlar benim 2001 golfü sokmuştum bakıma

Bilmiodum bi dahaki bakima artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun vw sitesine baktim bizim aracin satisi yok. Yerine 1. Motor gelmis. Bizim icin iyimi kotumu oldu?

• Bende daha gecen gün 2. El 2012 modelini aldım. Park sensörü, sis farı var. Ama yol bilgisyarı olmaması kötü bence.

Silecek kolunda bi sürü işaret falan bar onlar ne demek? Kitapçığı yok bende çoğu şeyi anlayamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • contavolta kullanıcısına yanıt
    yol bilgisayarı var servise müracaat edip açtırır
    can

• MEVLANA CELALETTİN kullanıcısına yanıt
    ne kadara açıyolar ki
  • S0N3R S kullanıcısına yanıt
    fiyatını bilmiyorum ama yüksek modelleri satılsın diye bazı modellerin ki ne kapiyorlar satış politikası reno da benden para almadılar wosvageni bilemicem

• Merhaba arkadaşlar..
    1.2 polo trendline araç satın almak istiyorum nasipse..
    Hatasız boyasız kazasır hasar kayıtsız; velhasıl sorunsuz bir araç, 25.000 km'de.
    çelik jant, navigasyon geri görüş kamerası GTI 16" çelik jantlı, xenon farlı bi araba. sağı solu içi dışı temiz. geçen hafta muayeneden geçmiş.
    29.000 fiyat çekti, ben de 28.500 dedim. Satıcı düşünüp dönüş yapacak.

İstanbul içi tek veya 2 kişi kullanacak aracı.

sizlerden sorum
    -Yakıtı, performansı ve saydığım özelliklere göre fiyatı nedir? tavsiye edebileceğiniz bir husus var mıdır?

teşekkürler, herkese hayırlı yolculuklar..
  • o cantlar bence aracı yorar(yakıt artabilir) yanaklarda inceyse konforda da sıkıntı olur aracın tescil tarihine dikkat edin kaçın el olduğu da önemli ayrıca muhakkak kullanıp test etmenizi öneririm direksiyondan ses gelebiliyor bazen aracı olduğu yer tam sağ ve sol yapın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

o cantlar bence aracı yorar(yakıt artabilir) yanaklarda inceyse konforda da sıkıntı olur aracın tescil tarihine dikkat edin kaçın el olduğu da önemli ayrıca muhakkak kullanıp test etmenizi öneririm direksiyondan ses gelebiliyor bazen aracı olduğu yer tam sağ ve sol yapın....

adam 1 lira pazarlık etmem deyince vazgeçtim.. oysa ki kullanmıştım iyiydi.. ama nasip değilmiş..
    şimdi 1.25 fiesta'lara yöneldim..
    trendline'ların içi tamamen plastik..
    dacia'ya küfrederken (arka kapılarda hoparlör ızgarası var ama içinde hoparlör yok diye) sanırım polo'da da yok..

fiestalar hakkında ne dersiniz?
  • valla hocam ben de bundan sonraki aracımı focus almak niyetindeyim fiesta ile polo arasında cok bi fark yoktur hangisinin tasarımı hoşuna gidiyorsa ondan al fiyatlar da yakın zaten. yani polo nun fiestaya baris bi üstünlüğü yoktur temelde ama donanımlar şanzıman felan işin icine girdiğinde tabi o zaman karşılaştırma yapılır önemli olan temiz kullanılmış aracına özen gösteren aracını seven birinden bulmak
  • Bugün yeni polo 1.2. 4 silindir tsı motor comfortline modelinde test sürüşü yaptım muhteşem bütün güvenlik sistemleri var start stop var bana göre en güzel özelliği HIZA DUYARLI SERVO direksiyon... klimayı açınca hiç performans düşmüyor .. Gerçekten mükemmel fiyat 46000

• portrey P kullanıcısına yanıt
    iyiymiş fakat 46 tl
  • www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

ilgilenenlere duyrulur...

otomatik araç hasıl oldu
  • quote:

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

ilgilenenlere duyrulur...

otomatik araç hasıl oldu

Linkte sorun var açılmıyor.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-memur-temiz-kullanilmis-orjinal-bir-arac-167675146/detay

Aracınızı otomatik araç almak için satıyorsunuz? Açıkçası araç almak gibi bir düşüncem olsa hiç kaçırmaz alırdım. Az çok yazılarınızla sizi burada tanıyorum. Aracınızı kullanırken ki titizliğinizi de anlayabiliyorum. Hayırlı satışlar.

• aynen sadece otomatik için değiştiriyorum teşekkür ederim ilginize
  • arkadaşlar aranızdan aracı lpg ile kullananlar lpg nin markası yorumunu yazabilirmi ? lpg taktırmayı düşünüyorum benim gibi arkadaşlara fikir verir
  • Lovato obd 2 11 ay oldu cok memnunum.

• forumu bayadır takip edemiyorum güncel yakıt tüketimim uzun yolda 220 TL ile 815 km.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.