Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batur17

Lovato obd 2 11 ay oldu cok memnunum.

Dostum tüketim nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

aynen sadece otomatik için değiştiriyorum teşekkür ederim ilginize

Dostum satış rakamın uygun. Kısa sürede satacağını sanıyorum
  • nogretse kullanıcısına yanıt
    Benim tuketim degerleri sehir ici sizlerden fazlaydi lpg de sehirler arasi 6.5 lt hiz 100-120 arasi. Sehir ici istanbul kisa mesafele 5+5 km ler seklinde 11 lt. Benzin tuketimide kisin 10 lt 1300 km. Yazin 10 lt 3000 km.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar!
    Aracımı alalı 2 hafta oldu 2012 41.000 km de hatasız..
    Yakıt ölçümü yaptım yapabildigim kadarıyla 100-120 km hızla giderken 30 kr. yaktı km de
    80-90 km hızla giderken 28 kr. yaktı..
    Bu bu ölçümüde samsun-ordu arası düz yolda yaptım tabi şehir içi trafiginede girildi zaman zaman..
    Bu yakar normalmidir?

Birde lpg taktırılırmı bu araca italyan marka taktır sorun yaşamazsın diyenler var ama taktırmak mantıklımı?
    LPG bakımı ve sıkıntılarına girmeye değermi yakıt ne kadar düşer. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludacris0652 -- 17 Haziran 2014; 20:47:13 >
  • 1700 km yol yaptım 400tl benzin ile çoğu uzun yol

• İstanbul Canakkale gidis donus ve Canakkale turu 940 km 4 kisi klima acik 60 lt lpg yakti. Canakkale lpg lt fiyati 2.820 26 lt alindi , İstanbul lt fiyati 2.290 34 lt alindi.

• Bende geçen hafta uzun yol yaptım yakıt değeri şu şekilde;

Benzin ışığı yeni yanmıştı depoyu fulledim. Yedek depo ile beraber 51 lt benzin aldım (demekki içinde 4 lt benzin varmış) 256 tl tuttu. İstanbul - antalya side - tekrar istanbul

dönüş yolunda tam benzin alacakken yine benzin ışığı yandı. Arada tam 970 km yol yapmışım. (Araçta 4 kişi ve bagaj ağzına kadar doluydu.Klima çok fazla açık değildi ara ara kısa süreli açtım) Yolda sabit bir hızım olmadı. Hep 100 - 120 km hızla gittim ( Zaten yolda çok radar var daha fazla hız yaparsanız hemen ceza geliyor :)

Çıkan sonuç şu : eğer araçta 2 kişi ve bagajınız yoksa ve 90km hızla sabitleyebilirseniz bir depo ile 1200 km kadar rahatça yapabilirsiniz.
  • Imkanı yok benzinin litresi 5.06 tl 1200 km bir depoyla göremezsin

• benzinin litresinin fiyatı ile gidilen yol km bazında bir alakası yok ki sadece depoyu doldururken daha fazla para verirsin , şöyle anlatayım şehirler arası yolda 100 km de yakıtı 4,5 lt tüketilirse (ki forumda bu rakamları yakalayan arkadaşlar var) 1200 km yol alınır.

Nasıl mı; yedek depo ile toplam 55 lt benzin alınır; 100 km 4,5 lt benzin tüketilir. 55/,4,5 : 12,2 yani 1220 km yapar.

Bu rakamı bulmak zordur ama imkansız değil.
  • arkadaşlar aracımı 30 bin TL ye sattım ve hemen akabinde pazarlığını yaptığım ford fiesta 1.6 105 bg titanium x paket powershift almış bulunuyorum cok hoş bir araç 2013 model 5 bin de yalnız bu araç için sınfının en iyisi diyorlar coğu forum da ben buna katılamayacağım süspansiyonlar polo dan daha yumuşak esp felan var araç polo kadar kaliteli değil ... ama performansı harika 1.2 den sonra bu özellikle 4 bin üzeri araba uumulmadık ara hızlanmalar yapıyor.. eğer 1.6 tdı dsg veya 1.2 tsi dsg alamıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
  • 4.5 litre 100 km de yapabilmeniz demek 1200 km boyunca işkence çekmeniz demektir ayrıca 14 saatlik yolu 20 saate cıkarırısınız 80 le gidicem diye ayrıca yokuş çıkarken veya kavşaklarda yavaşlamanız gereken yerde tekrar hızlanırken ortalama baya yukarı cıkar
  • Hiçbirşey için imkansız değildir ama o değerleri ben hayatımda hiç görmedim görmek isteseydim gücümün yettiği bir diesel araç alırdım alamadım olsun Poloda güzel . Sinan usta senin için çok sevindim Lpg tartırmaktan vaz geçip satmıştım HERALDE aldığın paraya verdin doğrumu. Bende 30350 ye almıştım benimkinde değişen ve boya kesinlikle yok 31500 edermi sence

• benim camurluk varsi degisen ama sadece ufak bir surtunmeden cizilmeden dolayi degistirdiler yani ben aliciya söyledim expertiz yaptirdi soylemedik ve adamlar anlamadi degisensiz boyasiz dediler.lpg ye hic ihtiyac duymadim. Sizin aracinizin modelini kmsini bilmiyorum ama benimki gibiyse o da 30.000-31.500 arasi rahat satilir benim arac icin baya arayan oldu en cok da 29 ve 29500 veren oldu. Gercekten temiz sorunsuz arac arayan biri ciktiginda 500 1000 tl daha fazla verip aliyor.

• Beyler selam. 2012 trendline polom var bugüne kadar hep benzinle idare ettim ama artık canımı yakmaya başladı. Bu arabaya lpg taktırmış, taktırdığıyla memnun kalmış birileri var mı? bir de lpg de full depoyla ne kadar gidiyor.
  • Merhaba;

1.2 benzinli 2012 model aracımla şehir dışı 800km yolu 35,65litre 97 oktan benzin ile yaptım. yani 100km de yaklaşık 4,45 litre benzin harcadım.
    depoyu her dolduruşumda total den yedek depoyu taşıncaya kadar dolduruyorum, böylece hesaplamamda hata payı azalıyor.

aracı kullanırken 90km/sa hızı sollama yapmadığım zamanlar geçmiyorum. kalkış yaparken çok aceleci davranmıyorum. araç için en ideal j,hız 1900rpm'de(devirde) 70km/sa'dır, bu hızda optimum yakıt tüketimi vardır.

göstergenin fotosunu çekerken sarstığım için biraz bulanık çıkmış. 800km yazıyor ekranda.

• C_A_N_ C kullanıcısına yanıt
    ben de işe gelip giderken Mudanya ve Gemlik teki yokuşları inip çıkıyorum. radar olmayan yerlerde bazen hızım 110-120 yapıyorum. bende benzer değerleri yakalayabildim.
  • 4 bile yakalayabilirsin. Ben basiyorum 5.5 yakiyotrum

• sinanusta kullanıcısına yanıt
    Dostum 1.6 fiestanin yakitiyla bas edebilecek misin

• valla hocam tahmin ettiğim daha az yakıyor yalnız polo daki gibi geniş geniş basmıyorum gaz pedalına yani iki yıl kullandım polo yu memnundum da .şu forumlara test sitelerine bakıyorum bu fiestayı öve öve öve bitiremiyorlar yok direksiyon sistemi telepatik calışıyormuş yol tutuş üst segmenleri bile zorluyormuş sınıfının acık ara birincisiymiş falan filan neyse ama ben aracı aldığım kişiye benım poloyu öyle anlatmışım ki adam gitti çorumdan 1.2 tsi dgs comfortline ın pazarlığını yaptı kaporasını verdi. benım anladığım şu ki biraz daha param olsa bir tanede polo alırım ikisi de ayrı zevk biri parlıament biri marlboro yani :)
  • m_hatip M kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki sefer aracı durdurup fotoyu çek daha sağlıklı olur :)) Gördüğüm kadarı ile 800km yarı depo harcamıssın bende öyle değerler yakalıyorum ancak depo altı oval olduğu için sanıyorsam yarıdan sonra cok cabuk düşüyor gösterge.. Tam bir depo da sende 1100 km falan yakalarsın çok rahat .. Benim söylediğim rakamlar abartı gelmesin kimseye araç zaten 1,2 70 beygir..
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.