Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forum başlığı benzinli kullanıcılar diyor sen 1100 km den bahsediyosun. Ben 750 km görsem öpüp başıma koyucam siz dizelden mi bahsediyosunuz? nedir?
  • C_A_N_ C kullanıcısına yanıt
    ilk aylarda verimli kullanamadığım için çok benzin harcıyordum ama zaman içinde uygun devirde kullanınca aracın değerini anladım.

arkadaşımda clio 4 1.2 motor var onunla daha düşük tüketim yapabiliyor. bir sonraki arabamı dizel seçmek yerine 1.2 clio 4 almak istiyorum. dizel bir araba için 10.000tl daha fazla vermek çok hesaplı değil.
  • Merhaba,
    Beyler 1.2 trendline 2012 polom var. Aracıma LPG taktıracağım, BRC'yi 1.800 TL ye Lovato'yu 1.500 TL'ye takıyorlar. Sizce hangisini taktırmalıyım. ikiside italyan markası ve kalite olarak bir farkı yok diyor takan usta. Lovato'da sorun yaşayan birileri varmı?

LPG li araç kullananlar BRC mi? Lovato mu?
  • ludacris0652 kullanıcısına yanıt
    Abim 1.4 ibizasına lovato taktırdı hiç sorun yaşamadı şu ana kadar 2 sene oluyor. Lpg taktırdıktan sonra yakıt tüketimi konusunda bilgi verir misin? bende düşünüyorum artık. @ludacris0652 @ludacris0652
  • ARKADAŞLAR LPG TAKAN VAR MI?
  • Arkadaşlarlar saat ayarını değiştirme ve digital olarak hız ayarını km ye çevirmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • berkan40 B kullanıcısına yanıt
    Evet ekranda sürekli mil hızı gösteriyor bunu değiştirmenin bir yolu yokmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,
    Polo 1.2 TSI almayı düşünüyorum.
    fiyatlar, web sitesindeki gibi midir, bayi indirimi vb şeyler olmaz mı?
    Polonun orijinal rengi, web sitesinde gösterdiği gibi mavi mi?
    bir de sizce hangi aksesuarlar olmazsa olmazdır?

binekarac.vw.com.tr
    404 Not Found
    http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-polo.aspx

• daha yeni bir arkadaşa aldık 1.2 tsi dsg comfortline 49500 e sadece corumdaki bayi veriyor en az 8-10 tane bayi aradık ankara istanbul izmir felan filan
  • Arkadaslar merhaba,
    2012 model, beyaz Polom var ve satmayi dusunuyorum. Ilk aracimdi, arka tampon Dogus ta degisti bir iki cizigi var. 20.400 de, 5 yil mekanik garanti yaptirdim ekstra. Trendline duz benzinli. Galiba en bosu, dokunmatik ekranli calar yok, park sensoru vs.de. Sizce ederi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29-30 arasi gider. ...

• Arkadaşlar Merhaba,
    2012 polo 1.2 Trendline aracımın direksiyonunu hareket halinde veya park esnasında (fark etmiyor), sağa sola çevirdiğim esnada plastiğe bir şey sürtüyor gibi hafif hafif ses geliyor. VW Özel Servisi airbag içine toz girdiğini söyledi.
    Böyle bir olay yaşayan var mı?
    Çözüm ne olabilir?
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • disastrousss D kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim aracımdada aynen bir cız cız diye ses geliyordu yıllık bakımı galmişti aracın dedim gidince söylerim sevise gittim kesildi dediler olunca yeniden gel bakımdan çıktı araç kesildi dedim bir şey yapıldımı yapmamışlar. ama dikkatimi çeken ben hataydayım hatay nemli o ses olduğunda ankaraya gitmiştim2 günlüğüne kuru havaya geçtiğinde olmuş gibiydi sanki hataya dönüncede vardı ama 2 gün sonra kesmişti birkaç kişiden de aynı şekilde duymutum bu olayı söyleyim gıcırtı yaparken garantisi varsa aracın düşünme direk götür kessinler kesemiyorlarsa direk sistemi değiştirseinler söyle.
  • Garantisi bitti Burak.. .ama 15 gün sonra mersin e gideceğim. Bakalım ses geçecek mi? Bir de zaten 40bin bakımı geldi. Özel Servise götüreceğim. Onlara da söyleyeyim olmazsa..
  • Bügün aracımı yıkatmaya görürdüm üzerinde kuş pislikleri vardı baktım aracın boyası gitmiş ne yapmalıyım . Aracımın değerini düşürürmü

• quote:

Orijinalden alıntı: portrey

Bügün aracımı yıkatmaya görürdüm üzerinde kuş pislikleri vardı baktım aracın boyası gitmiş ne yapmalıyım . Aracımın değerini düşürürmü

Ayni problem benim aractada var 2013 model yikandi kus pisliklerinin izi kaldi anlamadim nasil gecirecez

• Kasko şirketini aradım cepten ödeniyor dedi yandık valla

• portrey P kullanıcısına yanıt
    Hım anladım nasipmiş aracımı bugün sattım bir iki ay beklicem 1.2 tsi düşünüyorum bakalım uygun fiyat veren yer olursa 43 bıne alan duydum cunku ozaman dırek nıyetlıyım bakalım

Bu benim makina video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-doganay -- 13 Temmuz 2014; 0:35:26 >
  • disastrousss D kullanıcısına yanıt
    Önemli bir şey değil. Korna ve hava yastığının döner bakır tırnakları var. Onlar dan ses geliyor zamanla kesiyor. Yerine mi alışıyor nedir. Tüm polo ve golflerde var.
  • çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın...
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.