Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutlusoner

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

sinan bey yakıt konusundaki paylaşımlarınız bizim için önemli.bekliyoruz
    soner bey arabayı fulleyin.ve kullanın en azından ışık yanana kadar benzin almayın.yapacağı km önemli.eminimki düşündüğünüz sonuç çıkmayacaktır.sizinde bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyoruz.ben 500 km geçeceğini düşünüyorum.

benim aracımda kesinliklikle bir problem söz konusu olduğunu düşünüyorum.

ben aracı fulleyip birkaç kez şunu gördüm 45 lt depo kapasitesinde olan aracı fulledikten sonra 12 litre sonra bir çizgi iniyor ve bu çizgiye inene kadarda 110 km gittim. heralde fulden bir çizgi inmesi standart bir azalma ile gerçekleşiyordur.

şu şekilde test edebiliriz elbette. benzini kapakta görene kadar doldurt. 80 km hızda belli km. git sonra tekrar aynı şekilde ful yap. tüketimi ölç.

soner bey çizgilere bakmayın.çizgileri bırakın.dediğimi yapın.fulledikten sonra benzin bitene kadar geçen yakıt tüketimi önemlidir.geri kalanı boş.önceden yazdığım gibi.benim depo doluyken yaptığım ölçümlerde deponun ilk 1/2 sinde yaptığım km ile son 1/2 sinde yaptığım km arasında fark var.kesinlikle son 1/2 de daha fazla gidiyor araba.sizin aracın ful depoyla 500 km yigeçeceksiniz.içinizi rahatlatmak için yarın çıkın TEM e sabahtan.90 khızla motoru zorlamadan istanbulu kenardan dolaşın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

bende peugot yerine fabia'yı her türlü tavsiye ederim.

yaşar bey 2.el konusunda 206 nın sorun çıkarmayacağından dolayı tercih nedenimiz.ben 5 senedir kullanıyorum.çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım.belkide agresif kullanmadığımdan ötürüdür.fiyat olarakta şuanda piyasadaki endüşük b sınıfı araçlardan biri 2011 modeli için

evet fiyatları uygun 206'nın ama bir kalite aşağı bence skoda'dan. Fabia özellikle skoda'nın en tutulan arabası ve yıllardır kullanışlı olarak biliniyor ve peugot ise malum.
  • quote:

quote:

quote:

sinan bey yakıt konusundaki paylaşımlarınız bizim için önemli.bekliyoruz
    soner bey arabayı fulleyin.ve kullanın en azından ışık yanana kadar benzin almayın.yapacağı km önemli.eminimki düşündüğünüz sonuç çıkmayacaktır.sizinde bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyoruz.ben 500 km geçeceğini düşünüyorum.

benim aracımda kesinliklikle bir problem söz konusu olduğunu düşünüyorum.

ben aracı fulleyip birkaç kez şunu gördüm 45 lt depo kapasitesinde olan aracı fulledikten sonra 12 litre sonra bir çizgi iniyor ve bu çizgiye inene kadarda 110 km gittim. heralde fulden bir çizgi inmesi standart bir azalma ile gerçekleşiyordur.

şu şekilde test edebiliriz elbette. benzini kapakta görene kadar doldurt. 80 km hızda belli km. git sonra tekrar aynı şekilde ful yap. tüketimi ölç.

soner bey çizgilere bakmayın.çizgileri bırakın.dediğimi yapın.fulledikten sonra benzin bitene kadar geçen yakıt tüketimi önemlidir.geri kalanı boş.önceden yazdığım gibi.benim depo doluyken yaptığım ölçümlerde deponun ilk 1/2 sinde yaptığım km ile son 1/2 sinde yaptığım km arasında fark var.kesinlikle son 1/2 de daha fazla gidiyor araba.sizin aracın ful depoyla 500 km yigeçeceksiniz.içinizi rahatlatmak için yarın çıkın TEM e sabahtan.90 khızla motoru zorlamadan istanbulu kenardan dolaşın.

hak vererek şunu söylemek istiyorum. ben hep aynı çizgiyi baz alıyorum. fulden sonra düştüğü ilk çizgi. herşeyi bırakalım ful yaptıktan sonra 110 km gitmişim tekrar fullemişim hesap 12 lt. :)

• quote:

quote:

quote:

yaşar bey 2.el konusunda 206 nın sorun çıkarmayacağından dolayı tercih nedenimiz.ben 5 senedir kullanıyorum.çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım.belkide agresif kullanmadığımdan ötürüdür.fiyat olarakta şuanda piyasadaki endüşük b sınıfı araçlardan biri 2011 modeli için

evet fiyatları uygun 206'nın ama bir kalite aşağı bence skoda'dan. Fabia özellikle skoda'nın en tutulan arabası ve yıllardır kullanışlı olarak biliniyor ve peugot ise malum.

zaten suanda fabia nın rakibi 206 değil 207 dir.207 ile fabia arasında tercih derseniz gözüm kapalı 207 derim.206+ zaten bir alt aşağısı sayılır.zaten gözden çıkarmışlar modeli.2007 model arabamda çift hava yastığı varken şimdiki modelde tek hava yastığı var.2012 de peugeot bitirecek zaten 207 ve 206 yı.208 i tek olarak sürecek.peugeut u malum diyerek bir kenara atmayın derim.hem tip olarak çekici araçlar yapıyorlar hemde çoğu modelinin 2.eli peynir ekmek gibi gidiyor.ben açıkçası durumum elverdiği taktirde 208 çıktığında 206 yı satıp almayı düşünüyorum.206 ilk arabamdı ve bana sorun çıkarmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten suanda fabia nın rakibi 206 değil 207 dir.207 ile fabia arasında tercih derseniz gözüm kapalı 207 derim.206+ zaten bir alt aşağısı sayılır.zaten gözden çıkarmışlar modeli.2007 model arabamda çift hava yastığı varken şimdiki modelde tek hava yastığı var.2012 de peugeot bitirecek zaten 207 ve 206 yı.208 i tek olarak sürecek.peugeut u malum diyerek bir kenara atmayın derim.hem tip olarak çekici araçlar yapıyorlar hemde çoğu modelinin 2.eli peynir ekmek gibi gidiyor.ben açıkçası durumum elverdiği taktirde 208 çıktığında 206 yı satıp almayı düşünüyorum.206 ilk arabamdı ve bana sorun çıkarmadı

bu tarz konuşmaları bence kendi özel sayfalarında yaparsanız. polo hakkında bilgi almak tecrübe edinmek isteyen arkadaşları gereksiz bilgiler ile yormamış olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu tarz konuşmaları bence kendi özel sayfalarında yaparsanız. polo hakkında bilgi almak tecrübe edinmek isteyen arkadaşları gereksiz bilgiler ile yormamış olursunuz.

polo isteyen arkadaşların diğer araçlarla farkını görmelerinde bir sakınca görmüyorum.
    çizgi olayını boşverin.depoyu bitirin .500 km den aşağı yakarsanız servise gidin derim

• Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açan arkadaşlara tşkler.
    Bende foruma yeni katılan biri olarak tüm yorumları okudum bende polo1.2 70 ps benzinli bir araç almayı düşünüyordum. Bu forumu okuyunca kafamdada bir çok şey şekillendi.
    -Ben polo kullanıcılarının kendi kullanmış oldukları araçlarının iç- dış fotolarını ve benzeri özelliklerini burada paylaşmalarını istiyorum.

POO1,2 HEM VERGİ HEMDE YAKIT AÇISINDAN BANADA MANTIKLI GELMEYE BAŞLADI.

alexlovesmacyoutube
    2010 Volkswagen Polo TSI Start-Up and Full Vehicle Tour
    http://www.youtube.com/watch?v=rJYE0T133_Y

Üstteki linkte polo videosu vardır. POLO nun tsı aracı

Benim merak etiğim bazı sorular var.

-Sıfır POLO ya tüp taktırılınca garanti bozuluyormu?
    -TÜP taktıran varsa tüpten verim alınabildimi
    -Motorlu taşıtlar vergisi olarak MALİYENİN sistesinden baktığımda 218+218=436 tl YILLIK BİR VERGİSİ çıkıyor bu tutar doğrumudur.
    -polo1,2 lara, POLO GTI jantı takılabiliyormu. Bu jantlar pololarda çok hoş duruyor o bakımdan.
    -Arkada Hoporlör olmadığını yazmışar arkadaşlar, anlaşılan hopörlerü kendimiz alıp taktıracağız. Önceki hopörlörler kapıda sanıdırm öylemi?
    -Bagaj kapasitesi falan nasıl, kullanıcılar bilir.
    - Müzüik sisteiminide merak ediyorum tabi flash disk girişi falan varmı?
    -Birazdaha beklesek bu aracın fiyatı biraz daha düşermi ne dersiniz? Bana sanki düşer gibi geliyor.
    -Bu araca sunroff taktırsak ne kadara mÂl olur.
    -Birde arabasının jantlarını değiştirenler jantlarının fotolarını paylaşırlarsa bizede faydalı olur.
    Arabasının anahtarını resim olarak çekip foruma bir arkadaş koyabilirmi?
    Bu aracın arkasına müzik sistemi boofer nasıl gider.
    CEVAPLARNIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞKLER.
    EN KISA SÜREDE BİR VW BAYİNE GİDP DAHA AYRINTILI İNCELEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

• Sıfır POLO ya tüp taktırılınca garanti bozuluyormu?

BUNU BEN DE MERAK EDİYORUM:)
    TÜP taktıran varsa tüpten verim alınabildimi
    SAHİBİNDEN.COM DA ARKADAŞ TAKTIRMIŞ VE PERFORMANS KAYBI KESİNLİKLE YOK ŞEHİR İÇİ 17-18 KURUŞ YAKIYOR DİYORDU.

Motorlu taşıtlar vergisi olarak MALİYENİN sistesinden baktığımda 218+218=436 tl YILLIK BİR VERGİSİ çıkıyor bu tutar doğrumudur.

DOĞRUDUR BEN 218 LİRA ÖDEDİM

-Arkada Hoporlör olmadığını yazmışar arkadaşlar, anlaşılan hopörlerü kendimiz alıp taktıracağız. Önceki hopörlörler kapıda sanıdırm öylemi?

BENİM ARACIM 1.2 TRENDLİNE 4 HOPARLÖR VAR DİYE BİLİYORUM KAPILARDA(YERİ VAR İÇİ GÖRÜNMÜYOR BELKİDE İÇİNDE HOPARLÖR YOKTUR AMA SES GELİYOR SANKİ ARKALARDAN)....VE 4 CAM OTOMATİK

Bagaj kapasitesi falan nasıL ?- Müzüik sisteiminide merak ediyorum tabi flash disk girişi falan varmı?

BAGAJ KAPASİTESİ HB OLDUĞU İÇİN DAR AMA KENDİ SINIFI İÇİN BİR KAŞILAŞTIRMA YAPILDIĞINDA STANDARLARIN NE ALTINDA NEDE FAZLASI 280 LİTRE CLİO DA 290 LİTRE MESELA CORSADA 285 LİTRE FELAN .MÜZİK SİSTEMİNDE SES NET PÜRÜSSÜZ FLAŞ DİSK GİRİŞİ YOK

HOCAM FİYAT KESİNLİKLE BURDAN AŞAĞIYA DÜŞMEZ HATTA BİRAZ DAHA GEÇ KALIRSANIZ YÜKSELEBİLİR DİYORUM

1.2 LER İÇİN 15 CANT DAN YUKARINI TAVSİYE ETMİYORLAR ARACIN TUKETİMİNİ ARTTIRACAĞI İÇİN

BOOFER İÇİN DİYECEK SÖZÜM YOK CÜNKÜ BAGAJ.....

• SİNAN USTA ÇOK SAĞOL.BİRDE ŞU TÜP OLAYINI KESİNLEŞTİRSEK.HİÇBİR SORUN KALMAYACAK.

4 CAMDA OTOMATİK DEMİŞİN. BUNA SEVİNDİM. BEN ARKALAR OTOMATİK DEĞİL BİLİYORDUM.

BİRDE ŞEYİ SORACAM : 1.2 POLODA ,SUSTALI ANAHTARDA KAPI AÇMA TUŞUNA UZUN BASILINCA CAMLARIN DÖRDÜDE AÇILIYORMU BU DORUMU ?

BİRDE BAGAJ TUŞUNA UZUN BASILINCA BAGAJ KAPAĞI KENDİ KENDİNE GERÇEKTEN AÇILIYORMU?
  • fiyat daha fazla düşmeyeceği de kesin bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranoix

vay anasına tüp hiç düşünmemiştim ama kafama yatacak galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakmadan-gecme-lpg-li-dikkatle-okuyun-65902171/detay/

sıfırını 29000 a bırakıyorlar amcam tamponu değişmiş 2011 modelini 28 e veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat1453

SİNAN USTA ÇOK SAĞOL.BİRDE ŞU TÜP OLAYINI KESİNLEŞTİRSEK.HİÇBİR SORUN KALMAYACAK.

4 CAMDA OTOMATİK DEMİŞİN. BUNA SEVİNDİM. BEN ARKALAR OTOMATİK DEĞİL BİLİYORDUM.

BİRDE ŞEYİ SORACAM : 1.2 POLODA ,SUSTALI ANAHTARDA KAPI AÇMA TUŞUNA UZUN BASILINCA CAMLARIN DÖRDÜDE AÇILIYORMU BU DORUMU ?

BİRDE BAGAJ TUŞUNA UZUN BASILINCA BAGAJ KAPAĞI KENDİ KENDİNE GERÇEKTEN AÇILIYORMU?

anahtar sustalı açma tuşuna uzun basınca camlar ınıyor yine kapama tuşuna uzun basınca camlar kendiliğinden kalkıyor fakat bagaj kapağının tamamen acılması olayı yok cok denedim ama olmuyor bunun için gti almamız gerekecek galiba
  • arkadaşlar aracınızın lastik ölçüleri nedir bilgilendirirseniz sevinirim.yani 185 60 15 ebatları standartmıdır acaba? mesela yukarıdaki ilanda görünen siyah poloda zannedersem 175 65 14 ebat lastik var cant kapakları da değişik sanki benımkinden
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakmadan-gecme-lpg-li-dikkatle-okuyun-65902171/detay/

sıfırını 29000 a bırakıyorlar amcam tamponu değişmiş 2011 modelini 28 e veriyor.

tüp 1000 - 1500tl
    bence normal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyranoix -- 4 Aralık 2011; 19:39:16 >

• BENCE EN GÜZEL GTI JANTI.
    BİLMEDİĞİM BİŞEY VAR. 1.2 TRIDLİNE ALACAM AMA BU ARACA GTI JANTI TAKABİLİRMİYİM.

BİRDE ARACI SIFIR ALIRSAK JELİK JANTLIMI GELİYOR.
  • quote:

quote:

quote:

tüp 1000 - 1500tl
    bence normal gibi

ne olursa olsun.anahtarı ilk takınca 5 kağıt iner.bunu galerici tanıdığım dün söyledi.sakın yenide olsa 2 yada 3bin farka ikinci ele bulaşma dedi.

• çelik jant yok da ebatları da deişkenlik gösteriyor diye biliyorum 15 cantlar biraz daha farklı cant farkı var
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Akşamdan beri forumda yazılanları okuyorum ve içim oldukça rahatlamış durumda. Bugün öglen Opel corsa,Chevrolet Yeni Aveo,Seat İbiza,Ford Fiesta gibi arabalara baktım kendi satış yerlerinde.. Geçen seneden beri Polo'ya karşı olan zaafım kendini gösterdi ve aralarında en çok Polo'yu begendim. Volkswagen her zaman iyidir diye düşünüyorum yol tutuş,süspansiyon.. vb. şeyler bakımından. Aklıma takılan tek şeyin 1.2 Motorun yokuşlarda bayılacağıydı fakat yazdıklarınız içime su serpti. Ankara Şaşmaz Doğuş Otoda 29000 TL + Trafik sigortası ve Park Sensörü fiyatı aldk fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz ?
  • valla ben hiç düşünme derim cok iyi fiyat almışsınız polo sınıfısnın en kalitelisi 1.2 trendline ucuza kaliteyi yaşamanın tek yolu diğerlerinin donanımlarına cok takılmayın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.