Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanusta

bunu öğrendiğim iyi oldu iki gün öncede gösterge panalinde dijital hız göstergesi olduğunu fark ettim fakat mil cinsinden

km cinsinden yokmu.herhalde bir üst versiyonunda vardır oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

bunu öğrendiğim iyi oldu iki gün öncede gösterge panalinde dijital hız göstergesi olduğunu fark ettim fakat mil cinsinden

km cinsinden yokmu.herhalde bir üst versiyonunda vardır oda

km ye çevriliyordu ama unuttum :)))
  • hocam çevirilmiyo desen daha iyiydi:)))
  • arkadaşlar bende de 1,2 yeni kasa polo var, bu araba 50 kuruş yakmaz, yanlış hesaplanıyor, benim araba şehir içi şuan ki benzin fiyatı 4,20 ile hesaplanınca 29 kuruş yakıyor ve bu gerçek rakamdır ve arabayı istanbul içi kullanıyorum, rakamı hesaplamak için arabaya 20-30 tl yükleyip benzin ibaresi bitince kaç km gittiğine bakılarak hesaplanmaz, bu araba şehir içi 100 km 7 litre yakıyor. bilginize...
  • quote:

hocam çevirilmiyo desen daha iyiydi:)))

SİNAN USTA ARACIMIZIN Bİ HARARET GÖSTERGESİ NEREDE :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenist

arkadaşlar bende de 1,2 yeni kasa polo var, bu araba 50 kuruş yakmaz, yanlış hesaplanıyor, benim araba şehir içi şuan ki benzin fiyatı 4,20 ile hesaplanınca 29 kuruş yakıyor ve bu gerçek rakamdır ve arabayı istanbul içi kullanıyorum, rakamı hesaplamak için arabaya 20-30 tl yükleyip benzin ibaresi bitince kaç km gittiğine bakılarak hesaplanmaz, bu araba şehir içi 100 km 7 litre yakıyor. bilginize...

BEN FUL YAPIYORUM ARACI. 110 KM GİDİYORUM 1 ÇİZGİ AŞAĞI DÜŞÜYOR. SONRA BİR DAHA FUL YAPIYORUM 110 KM GİDİYORUM YİNE 1 ÇİZGİ AŞAĞI İNİYOR. ANLAYACAĞIN 50 TL YAKIYOR 110 KM DE. :) BU ARADA ARACI DEVRİNDE DÜZGÜN KULLANIYORUM. YARISINDAN ÇOĞUNU UZUN YOLDA YAPTIM. VW YURT DIŞINA MAİL ATTIM DÖNÜŞ BEKLİYORUM. ARACIM 300 KM DE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlusoner -- 2 Aralık 2011; 17:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlusoner

quote:

arkadaşlar bende de 1,2 yeni kasa polo var, bu araba 50 kuruş yakmaz, yanlış hesaplanıyor, benim araba şehir içi şuan ki benzin fiyatı 4,20 ile hesaplanınca 29 kuruş yakıyor ve bu gerçek rakamdır ve arabayı istanbul içi kullanıyorum, rakamı hesaplamak için arabaya 20-30 tl yükleyip benzin ibaresi bitince kaç km gittiğine bakılarak hesaplanmaz, bu araba şehir içi 100 km 7 litre yakıyor. bilginize...

BEN FUL YAPIYORUM ARACI. 110 KM GİDİYORUM 1 ÇİZGİ AŞAĞI DÜŞÜYOR. SONRA BİR DAHA FUL YAPIYORUM 110 KM GİDİYORUM YİNE 1 ÇİZGİ AŞAĞI İNİYOR. ANLAYACAĞIN 50 TL YAKIYOR 110 KM DE. :) BU ARADA ARACI DEVRİNDE DÜZGÜN KULLANIYORUM. YARISINDAN ÇOĞUNU UZUN YOLDA YAPTIM. VW YURT DIŞINA MAİL ATTIM DÖNÜŞ BEKLİYORUM. ARACIM 300 KM DE :)

giden benzini hesaplamak için aracı fullemek gerekir.yoksa 50 tl alınıp çizgiye göre hesaplamak yanlış sonuç verir.benim aracı fulleyipilk çizgiye inmesi yaklaşık 100 km olurken yarıyı geçtikten sonra inmesi yaklaşık 150-200 km arası oluyor
    not.şehirdışı 90 km verisi
    size önerim aracı fullemeniz.yoksa içiniz içinizi yiyecek aldığınız aracın zevkine varamıyacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

giden benzini hesaplamak için aracı fullemek gerekir.yoksa 50 tl alınıp çizgiye göre hesaplamak yanlış sonuç verir.benim aracı fulleyipilk çizgiye inmesi yaklaşık 100 km olurken yarıyı geçtikten sonra inmesi yaklaşık 150-200 km arası oluyor
    not.şehirdışı 90 km verisi
    size önerim aracı fullemeniz.yoksa içiniz içinizi yiyecek aldığınız aracın zevkine varamıyacaksınız

Adam haklı beyler. bence de gösterge çizgisi çok doğru bir bilgi kaynağı olmaz

• quote:

quote:

hocam çevirilmiyo desen daha iyiydi:)))

SİNAN USTA ARACIMIZIN Bİ HARARET GÖSTERGESİ NEREDE :)

soner kardeş ben aracı bayiden aldım eve doğru gididyorum benzin göstergesi ortada köşelere felan bakıyorum sağa sola yok başka bir gösterge yok hemen aradım bayii adam dedi hocam pololarda gösterge yok ama hararet yaptığı zaman uyarı ışığı yanıyo dedi...

ve senın araçtaa mutlaka bir probelem var uğraşşan okadar yaktıramazsın bu araca

• sinan bey yakıt konusundaki paylaşımlarınız bizim için önemli.bekliyoruz
    soner bey arabayı fulleyin.ve kullanın en azından ışık yanana kadar benzin almayın.yapacağı km önemli.eminimki düşündüğünüz sonuç çıkmayacaktır.sizinde bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyoruz.ben 500 km geçeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 2 Aralık 2011; 22:19:28 >
  • benzin ışığı yanmış ve tek diş kalmıştı sonra 50 tl lik benzin aldım çeyrek deponun bir diş üstüne cıktı ve şuanda çeyrek depo benzin var tam olarak 62 km yaptım ve sürekli 2-3. vites mahalle arası 2bin devire gelmeden vites değiştirdiğim oluyor arkadaşlar eski alışkanlıklarınıza göre kullanırsanız cok yakarsınız ben aracımı 1500 ve 2500 devir aralığında kullanıyoru biim 1.2 ler için bence 3000 devir yüksek .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurhankeskin

Merhaba arkadaşlar. bende 2 hafta önce 1.2 trendline aracımı teslim aldım.

araç çok sessiz ve çok konforlu henüz hiçi uzun yol yapamadım ev iş arası 4 km :D araba daha ısınmadan durmak zorunda kalıo
    bu yüzden sanırım biraz fazla yakıyor.

jant almayı düşünen arkadaşlar bence 15 ten yukarı çıkmasınlar çünkü 1.2 70 beygir bir aracı bu çok zorlar yakıt tüketimi artar ve lastik yanağı düşeceğinden konfor da azalmalar olur.

ideal jant 185/60r15 lastik ile birlikte 15 hafif kaliteli temizlenmesi kolay bir jant olmalı.

benim işim jant lastik üzerine ben bile aracıma 15 ten üstünü takmayı düşünmüyorum ki bana maliyeti yok :)

bu yüzden 16 takıp aracı yormaya hiç gerek yok saygılar

selam aynı zamanlarda almışız. günlük yolumuz aynı gibi. sizde tüketim nedir bende iki keredir km. de 50 kr. yakıyor.

abi korkutmayın beni bende 1.4 aldım daha gelmedi cidden çok yakıyor

bende de aynı yakıor bilmiorum valla bana çok geldi bu kadar yakacagını beklemıyordum acıkcası :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. bende 2 hafta önce 1.2 trendline aracımı teslim aldım.

araç çok sessiz ve çok konforlu henüz hiçi uzun yol yapamadım ev iş arası 4 km :D araba daha ısınmadan durmak zorunda kalıo
    bu yüzden sanırım biraz fazla yakıyor.

jant almayı düşünen arkadaşlar bence 15 ten yukarı çıkmasınlar çünkü 1.2 70 beygir bir aracı bu çok zorlar yakıt tüketimi artar ve lastik yanağı düşeceğinden konfor da azalmalar olur.

ideal jant 185/60r15 lastik ile birlikte 15 hafif kaliteli temizlenmesi kolay bir jant olmalı.

benim işim jant lastik üzerine ben bile aracıma 15 ten üstünü takmayı düşünmüyorum ki bana maliyeti yok :)

bu yüzden 16 takıp aracı yormaya hiç gerek yok saygılar

selam aynı zamanlarda almışız. günlük yolumuz aynı gibi. sizde tüketim nedir bende iki keredir km. de 50 kr. yakıyor.

abi korkutmayın beni bende 1.4 aldım daha gelmedi cidden çok yakıyor

bende de aynı yakıor bilmiorum valla bana çok geldi bu kadar yakacagını beklemıyordum acıkcası :(

5bin km den sonra tüp taktıracam.taktıranlara soruyorum 18-20 kuruş yakıyor diyor şehir içi

• Arkadaslar bu aracin fiyati gercekten cok uygun almayi dusunuyorum istanbul trafiginde sehir ici kullanacagiz genelde esim kullanacak ama kararsiz kaldim tavsiye edermisiniz garantisi bitince lpg taktirabilirim
  • yokmu 30 kuruşun altına inen bu arabada yaw.valla almıyacam bu yorumlardan sonra
  • lpg garantiyi bozar mı arkadaşlar haberiniz var mı ?
  • 300 kuruşun altına düşülse kimse dizel almazdi herhalde:)
  • şehr dışında 24 kuruş yaktım
  • quote:

şehr dışında 24 kuruş yaktım

1.2 1.4'e göre daha mı az yakar ş.dışı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

şehr dışında 24 kuruş yaktım

1.2 1.4'e göre daha mı az yakar ş.dışı?

az yakar hocam! ama şöyle bir durum var eğer tek şerit gidiş geliş varsa sürekli sollamalar ani hızlanlanmalar yapmak zorunda kaldığın bir şehir dışı yol ise söz konusu bu durumda hangisi az yakar konusu tartışılabilir.ama burda sürücü karakteri cok önemli yumuşak kullanmak gerekiyor ani hızlanmalardan elimizden gelindiğince kacınmamız lazım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.