Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanusta

1.2 en son kaç yaptınız

188 bayıraşağı
  • fiyat araştırması yapanlar konuyu şaşırdı heralde..

burası 1.2 trendline
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlusoner

Valla bilmiyorum bu 1.2 motoru rodajlama derken zarar vermemek lazım. Benim şuan yolum gidiş dönüş 6 km de ne yaparım :)

Motorun sesi beni rahatsız ediyor bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Önerimi mantıksız bulursanız alıntı yapın. Motor ısınmadan aşağıdakileri yapmamalıyız . Düşük kilometrelerden itibaren silindir basıncı oluşturmak için uygun viteslerde tam gaz hızlanmalar gerçekleştirilir. Ve yavaşlarken vites freni yapmalıyız. 1000 km rodaj için yeterli süredir. Motor içindeki sürtünmenin azaltılması motor açma maksadıyla disiplinli bir sürüş tarzı benimsenebilir.
    Bende balata şuan sert oturması gerek. Bunun dışında lastik üzerindeki koruma kaplaması çıktıktan sonra lastik oturacaktık. Ben şuanlık vw ne diyorsa onu yapıyorum. Sonuçta eski nesil bir motor değil. Zaten motorun belli. Ben gaza bastığında karşılık verdiğini düşünüyorum.

walla çok faydası oldu paylaştığın için tşk...

motor sesi beni de rahatsız ediyor. gereğinden fazla gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

valla ben kaporayı verdim 32.000 trafik sigortası dahil plaka ve bandrol bana ait
    1.4 comfortline şeker beyazı
    pahalı mı _?

Bence çok iyi fiyat,hayırlı olsun.En son bir arkadaşa 32.600 e bırakmışlardı,nerden alıyorsunuz aracı bir sakıncası yoksa?Birde plaka ve bandrol ücretleri ne kadar tuttu acaba?

plaka 160 tl(ankara)
    bandrol 385 tl
    tahminim bunlar tutucaktır.Bir arkadaşım var araç teslimde çalışıyor onun sayesinde bu fiyat yoksa vermezler sanırım bu fiyatlara

Teşekkürler,hayırlı olsun tekrar.

• 1.2 polo şehir içinde 110 km de 50 kr yaktı. şok içindeyim.
  • hocam vardır bunda bi yanlışlık benzin alırken aracın başındaydın dimi yani pompacı depo yerine bidon doldurmamıştır umarım.ama uğraşmak lazım bu kadar yaktırmak için...
  • araci yeni aldigndan olmasin depo boş veriyorlar nerdeyse?
  • ingilizceyi ilerletmemiz lazım
  • quote:

1.2 polo şehir içinde 110 km de 50 kr yaktı. şok içindeyim.

Arkadaşım şehir içi degerleri çok orantısız çıkabilir 50krş yakan araç bir anda 300krş da düşebilir kısa mesafe kullanım ve trafik ve mevsim bunun için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

hocam vardır bunda bi yanlışlık benzin alırken aracın başındaydın dimi yani pompacı depo yerine bidon doldurmamıştır umarım.ama uğraşmak lazım bu kadar yaktırmak için...

Bilmiyorum . Forumda bir arkadaş yedek depodan bahsediyordu. Belkide İkinci doldurduğum yer yedek depoyu doldurmuş olabilir. Bakalım ne olacak. Sinirim bozuldu !
  • şuana kadar aracıma 210 TL lik benzin aldım 4.26 dan ve şuanda 760 km de ışık yandı karışık kullanım aracı ilk aldığımda ışık yanıyordu ve sadece bir diş vardı ama şuanda ışık yanıyor fakat iki diş var yani bi 20 km daha yaparım diyorum......
  • Yakıt durumu istanbul için belli oldu gibi ful istanbul trafiğinde kullanıyorsanız bugünkü yakıt fiatlarina göre 370-400 arası yakıyor bununda altına düşmez gibi gözüküyor. Bundan önce kullandiğim 1.2 fiat panda 325-350 arası yakıyordu iki araç arasındada 120 kg gibi bi fark var yakıt farkıda budur herhalde. Ayrıca dizel kullanan arkadaşlarımda var onlarda istanbul trafiğinde 300 e yakın yakıyorlar. Bu durumda 1.2 polomuzun 400 bile yakması normal karşılanmalı.
  • fabia ve ibiza ile aralarında 1000 tl fark var sadece. polo almak çok daha mantıklı geliyor bana. kullananlar kıyaslayabilir mi bu araçları?
  • Ben ibizaya bakmistim arka koltuk mesafesi poloya gore kısaydı ve malzeme kalitesi gorsel olarak kötü görünüyordu o yuzden seçeneklerden çıkarmıştım ama fabia ya bakmamiştim.
  • malzeme kalitesi ve işçilik açısından polo ile aynı olması mümkün değil bence ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: batur17

Ben ibizaya bakmistim arka koltuk mesafesi poloya gore kısaydı ve malzeme kalitesi gorsel olarak kötü görünüyordu o yuzden seçeneklerden çıkarmıştım ama fabia ya bakmamiştim.

ibiza test sürüşü yaptık; içi basık ve ön panel kötü ve dar gelmişti.ama fabia ya bakamamıştık. Polo kullandım çok güven vermişti, acemi olmama rağmen
  • ben clio dan indim poloya bindim polo cok daha fazla gven veren tok bir arac 140 dan sonra sağı solu oynamaya başlayan virajlarda her an bi tarafa fırlayacakmış hissi veren cliodan sonra bunların hiç birini hissetmemek cok güzel cliodan daha dar fakat daha konforlu....
  • samomarkyoutube
    Polo 6R 1.2 TSI - Questione finestrini
    http://www.youtube.com/watch?v=3zSJkQY6jfs&feature=related

uzaktan kumandalı merkezi kilitin bazı özellikleri açmaya basılı tutunca 4 cam kendiliğinden iniyor

bu da bagaj açma tuşuna basılı tuttuğunuz zaman bagaj kendiliğinden açılıyor.....

• quote:

Selam beyler.

Bende Polo 1.2 70ps aracımı (16" comfort jant) 278 TL trafik sigortası ile anahtar teslim 1.04 faiz oranı ile 28 900 e aldım. Faiz oranları birazdaha uygun olsaydı daha iyi olurdu elbette. Bende burdan tatmin edici bilgiler aldım sayılır. Devamını aracı hafta başı teslim aldıktan sonra paylaşacağım selamlar.

SONER KUTLU

çok iyi fiyata almışsınız.istanbuldanmı aldınız.bende 1.2 benzinli polo düşünüyorum.internette 29.900 fiyat diyor.daha düşük alabileceğim yer varsa yazabilirmisiniz.aralık ayı geliyor.10 gün sonra alsam acaba fiyatlarda bir düşme olurmu.son sorumda bu araçta yol bilgisayarı yokmu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.