Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rodaj süresinde illaki dikkat ettiğiniz bişey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlusoner

Aracımı dün aldım. Yol tutuşu iyi beyazım yolda kaymak gibi 2 bin devirde çalışıyor . Vites geçis göstergesi mevcut. Otomatik değilsede sana ekranından emir vererek yönetiyor. VW onu 5.viteste kayıp gitsin diye üretmiş. Motoru 1.6 passatın hantallığına alıştığım için bana yeterli. Motorun içine dizel kaçmış kükrüyor. Sakin sakin 2+1 bebek olarak kullanılabilecek bi araç. 1,88 boy 100 kilo biri için yeterli alana sahip. Arka tarafı ise unutun gitsin :)

walla patron biz 2+2 yiz

ben de 188 cm 95kg aynen bize yeterli yani.
    çocuklar memnun ben memnun.
    ama 6,5 litrenin altına düşemedim
    o da heralde 4 yıldır dizel araç kullanmamdan kaynaklı olabilir
    alıştık 3000 devirlerde vites değiştirmeye

• valla ben ok işaretini görüdüğüm andan itibaren atıyorum vitesimi devir düşük gibi geliyor ama napalım böyle buyurdu vw yapacak bişey yok.....
  • Valla bilmiyorum bu 1.2 motoru rodajlama derken zarar vermemek lazım. Benim şuan yolum gidiş dönüş 6 km de ne yaparım :)

Motorun sesi beni rahatsız ediyor bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Önerimi mantıksız bulursanız alıntı yapın. Motor ısınmadan aşağıdakileri yapmamalıyız . Düşük kilometrelerden itibaren silindir basıncı oluşturmak için uygun viteslerde tam gaz hızlanmalar gerçekleştirilir. Ve yavaşlarken vites freni yapmalıyız. 1000 km rodaj için yeterli süredir. Motor içindeki sürtünmenin azaltılması motor açma maksadıyla disiplinli bir sürüş tarzı benimsenebilir.
    Bende balata şuan sert oturması gerek. Bunun dışında lastik üzerindeki koruma kaplaması çıktıktan sonra lastik oturacaktık. Ben şuanlık vw ne diyorsa onu yapıyorum. Sonuçta eski nesil bir motor değil. Zaten motorun belli. Ben gaza bastığında karşılık verdiğini düşünüyorum.
  • Servisi aradım. Biraz devirli kullanmamı söyledi. Şuan vites geçişlerinde 2 bin devir yerine 3bin devirde vitesi arttır dedi. ilk 5 binde biraz daha fazla yakar dedi. Bide vites küçültürken komprese yük bindirerek aracı yavaşlatma freni kullanarak yavaşlamayı tercih edersen daha iyi olur dedi.
  • arkadaşlar son günlerde aldığınız fiyatları paylaşırsanız bizim gibi almayı planlayanlara yardımcı olur.
  • valla ben kaporayı verdim 32.000 trafik sigortası dahil plaka ve bandrol bana ait
    1.4 comfortline şeker beyazı
    pahalı mı _?
  • valla ben 3 bin deviri kesinlikle geçmiyorum ani hızlanmalardan kaçınıyorum motor sesi cok hoş geliyor bana kıtır kıtır genelde 2bin ve 3 bin devirleri arasında kullanıyorum ama şu 1500 km yi bi geçeyim o zaman daha devirli kullanıcam fakat yine de max torku 3000 devirde veren bir motoru kullanırken yüksek devirlere pek ihtiyaç duymazsınız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

valla ben kaporayı verdim 32.000 trafik sigortası dahil plaka ve bandrol bana ait
    pahalı mı _?

1.2 trendline bana 32 ye geldi kasko garanti uzatımı trafik sigortası bandrolu derken.....
  • İstanbul trafiğinde fazla yakıyor kırmızıdan kırmızıya 100 tl lik yakıt alıyorum en fazla 265 km gidiyor ama
    şehirler arası az yaktığı kesin. Frenlere takmış durumdayım frene bastığımda araç sanki durmuycakmış gibi kayıyor ve abs yi bitürlü devreye sokamadım anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

quote:

valla ben kaporayı verdim 32.000 trafik sigortası dahil plaka ve bandrol bana ait
    pahalı mı _?

1.2 trendline bana 32 ye geldi kasko garanti uzatımı trafik sigortası bandrolu derken.....

garanti uzatımı yapmıycam fakat kasko yeni araba tatlısı kurban kesme vs vs vs:))))) 2bin tl de bunlara versem arabayı da anahtar teslim 32500 e getirsem toplam 34.500 allah bereket versin:)))
  • quote:

pahalı mı _?

Bence çok iyi fiyat,hayırlı olsun.En son bir arkadaşa 32.600 e bırakmışlardı,nerden alıyorsunuz aracı bir sakıncası yoksa?Birde plaka ve bandrol ücretleri ne kadar tuttu acaba?
  • @DJVENOMSS
    Bence çok iyi fiyat. Bende piyasa araştırması yaptıktan sonra sizinle bilgi paylaşımınıa geçeceğim.
  • abi yapalım tabiki araştırma.adamlar bizi keklemesin:))))
    ben ilk geldiğinde 2009 eylülde 30.800 e herşey dahil kauçuk paspas hediyeli bayılmıştım sonra millet ucuza aldı valla:)))
    şimdi araştırmadan almıycam kapora verdim fiyat garantiside aldım inşallah bişi olmaz ocağın ilk günlerinde kavuşurum beyaz düldülüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

pahalı mı _?

Bence çok iyi fiyat,hayırlı olsun.En son bir arkadaşa 32.600 e bırakmışlardı,nerden alıyorsunuz aracı bir sakıncası yoksa?Birde plaka ve bandrol ücretleri ne kadar tuttu acaba?

plaka 160 tl(ankara)
    bandrol 385 tl
    tahminim bunlar tutucaktır.Bir arkadaşım var araç teslimde çalışıyor onun sayesinde bu fiyat yoksa vermezler sanırım bu fiyatlara
  • 1.2 en son kaç yaptınız
  • bandrol ücreti dediğiniz nedir acaba... mtv mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06.04.2007 -- 23 Kasım 2011; 19:17:14 >
  • evet
  • 1.4 araçlar için 348.5 tl diye biliyordum 385 niye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06.04.2007 -- 23 Kasım 2011; 19:25:07 >
  • Ben bayramdan bir hafta önce aldim 30.500 metalik boya çakıl grisi trafik sigortasi içindeydi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.