Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Orijinalden alıntı: cyranoix

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Polo cu Kardeşlerim Arkadaşlarım,Dostlarım...ben derimki forumda dikkat ettim,VW bölümünde Polo 1.2 benzinciler ayrı telden, Bluemotioncular ayrı,1.2 dizelciler ayrı yerlerde farklı köşelerde yazıyorlar bence biraz garip sonuçta burası VW POLO V KULÜBÜ burada sadece genel olarak 1.4 benzinli ve 1.6 dizelci arkadaşlar var diğer motor seçeneklerini kullanan arkadaşlar yok.Olsa bile genelde oralara gidiyorlar ve buradan uzakta kalıyorlar yada oraya yönlendiriliyorlar.
    Neden yoklar bence olmalılar Comfortline ya da Trendline diye ayrım olmamalıdır hepimiz aynı kasayı kullanmaktayız ve burada bulunmalılar burada yazmalılar sonuçta onlarda POLO V kasa ve en son modeli kullanıyorlar.
    Motor farkı derseniz bizimkilerde farklı değil mi ha 1.4 MPI 1.6 TDI (biz burada yzıyoruz) ha 1.2 MPI,TDI,BM ne fark eder (bu arkadaşalar farklı köşelerde ) ha Comfortline ha trendline ha Highline ufak donanım farkları vardır elbette fakat kasa aynı haliyle kulüpte %100 katılmalı ve her düşünce burada gerçekleşmelidir derim. Bence yanlış hepimiz sorunlarımızı resimlerimizi sohbetlerimizi burada yapmalıyız diye düşünüyorum.
    Doğrusuda budur çünkü burası VW POLO V KULÜBÜ ....son kasa olmak şartıyla her motor seçeneği her donanım katılmalı bence
    Tüm arkadaşlara iyi bayramlar

bence ayrı olması güzel.

Neden !

sonuçta aynı ayaçları kullanıyoruz motor zaten diğer lerindede farklı bence

Hocam ana başlık iyi güzel de bir günde kaç sayfa yazı yazılıyor hızına da yetişilmiyor. Oku oku bitmiyor.

• sorun da burada motor farklı (yakıt değeri,çekişi,donanımı vs..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranoix

sorun da burada motor farklı (yakıt değeri,çekişi,donanımı vs..)

aslında sorun edicek birşey yok ki biz orada yazıyoruz sonuçta bizim motorlarda çekişlerde farklı biri 1.4 MPI comfort diğer 1.6 TDI comfort farklı yani buraya özel değil yakıt değerleri bile farklı
  • aracım daha 440 km de ben 5.8 yaktım %80 ni uzun yol olmak kaydıyla 80-90
  • hayır göstermiyor ama sonradan takılıyor galiba. cruze kontrol ve yol bilgisayarı adı altında 500 TL ye takıyorlar diye biliyorum.
  • serviste mi yapıyorlar bu işşlemi?
  • servis lerden net bir cevap alamıyorum. biri olur diyor diğeri olmaz diyor. ama ender elektronik diye bir firma var orası yapıyormuş. hatta sahibinden.com da ilanları bile var
  • Bayramda istanbul izmit arasi gidip geldim otobanda 100 le 120 arası hizla gittim 150 tl benzinle 542 km yaptim km nin yarisi istanbul trafiginde. yokusta kalkmaya hala alişanmadim sanirim eski arabadan kalma alişkanlık . Yokuş kalkış desteği takılabilse taktırırdım herhalde.
  • yakıt gayet güzel ..... yarısı istanbul trfiğinde ise yanı tamamen şehirler arası trafikte 22-23 arası yakağız desenize
  • herkes arabasının keyfini sürüyor heralde

kimse yok

• yakıt degerleri performansla ilgi yorumlarınızı beliyoruz ben yapamıyorum cunküufak bi kaza yaptım ve aracı kullanamıyorum suanda....
  • Polo 1,2 lerde indirim var kaçırmayın...
  • Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun..Alan arkadaşlara hayırlı olsun..
    Konu bu şekilde ayrı güzel çünkü herkes aradığını burada bulabiliyor sadece 1.2yle alakalı.
    diğer konuları isteyen "yeni konu" olarak ne istiyorsa açabilir.
    Saygılar
  • aracınızın performansı nasıl arkadaşlar.....bu arabayı alamdan önce clio le arasında kalmıştım baya bi gittim geldim donanım felan clio da cok daha fazla idi ama vw kalitesi de tartışılmaz o yüzden clio forumlarında dolanıyorum arada bir ve aracın yokuşta bayıldığı cok fazla vites değiştirdiğini yazan arkadalar var bizimkiler ne durumlar nasıl paylaşımlarınızı bekliyorum aracım hafta sonu servisten cıkıyor tamponda biraz boya ve iç plaştikleri davlumbaz felan değişecek ...ufak bir sürtme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

aracınızın performansı nasıl arkadaşlar.....bu arabayı alamdan önce clio le arasında kalmıştım baya bi gittim geldim donanım felan clio da cok daha fazla idi ama vw kalitesi de tartışılmaz o yüzden clio forumlarında dolanıyorum arada bir ve aracın yokuşta bayıldığı cok fazla vites değiştirdiğini yazan arkadalar var bizimkiler ne durumlar nasıl paylaşımlarınızı bekliyorum aracım hafta sonu servisten cıkıyor tamponda biraz boya ve iç plaştikleri davlumbaz felan değişecek ...ufak bir sürtme....

öyle sorunlar yok ama bayırda kalkış yaparken biraz gazlamak gerekiyor
    2 kez stop ettirdim. ama alışınca olmuyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyranoix -- 19 Kasım 2011; 11:54:16 >
  • ayrıca aracı aldığım yeri bir arkadaş için aradık. 28800 dediler fiyatına
    şuan kaçmaz
  • Bu indirim işi bayramdan önce alanlara büyük haksızlık ve ticari ahlaka sığmayan birşey bence.
  • öncelikle arabalarınız hayırlı olsun umarım kazasız belesız ömür boyu kullanırsınız.Bende almayı düşünüyorum 1,2 trendline.Sorum su .1,2 savurma yapıyormuş ama 1,4 de bu
    sorun yok diye bir yorum yapmış birisi.sizlerden ricam bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı.en büyük korkum çekiş zorlanmasıydı ki çekişi iyi diye yazmışsınız.bu beni çok rahatlattı.eğer savurma olayını da ğrenirsen gönlüm çok rahat alacağım arabayı.
    kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.teşekkürler...
  • hocam savurma diye bişey kesinlikle yok 1.2 zaten istesen de limitlerini cok fazla zorlayamazsın o yüzden kafana takma .

ayrıca bu indirim olayı benım de cok canımı sıktı fakat aracını krediyle alanlar için değişen bişey olmayacak cünkü biz 0,99 ve ya 0,89 gibi rakamlardan kredi kullanırken şimdi arkadaşlar 1.14-1,15 gibi rakamlardan kredi kullanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

hocam savurma diye bişey kesinlikle yok 1.2 zaten istesen de limitlerini cok fazla zorlayamazsın o yüzden kafana takma .

ayrıca bu indirim olayı benım de cok canımı sıktı fakat aracını krediyle alanlar için değişen bişey olmayacak cünkü biz 0,99 ve ya 0,89 gibi rakamlardan kredi kullanırken şimdi arkadaşlar 1.14-1,15 gibi rakamlardan kredi kullanıyor...

mazide kalmış hayırlısı diyordum ama
    hep içimden de;
    keşke 15 gün sonra alsaydım, bayramdan önce almasaydım derken
    bunu yazman içime su döktü hocam. ben de 17000 kredi kullandım
    sağol varol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyranoix -- 20 Kasım 2011; 12:16:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.