Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ne renk aldın?
  • siyah aldım yol tutşu felan cok beğendim 1.2 motor bu araca yetiyor göstergeye göre vites atıyorum devirsiz kullanıyorum gibi geliyor ama arac neredeyse sürekli 2000 devir ve altında seyrediyor bu yakıt tüketimi acısından cok önemli bence ....
  • Beyler yokusta dur kalkta zorlanıyorum eski arabama alistigim içinmidir bilmiyorum ama epeyce zorlanıyorum. onun dışında herşey mükemmele yakın.
  • bol gazlı kalktığın zaman sorun yok hocam ben cli kullanıyordum clio 1.4 kadar performanslı neredeyse....
  • yan camlar aşırı derecede buğu yapıyor yan görüş neredeyse sıfır bunun bi çözümü vardır herhalde...
  • 10 numara araba
    benim boy 184cm o yüzden olsa gerek 250km otobanda yol yaptım sağ ayağımı biraz ağrıttı.
    genelde 120km hızla gittim. 30km de istanbul şehiriçi yaptım. bir ara 188'i de gördüm :) bu halde km'ye 28 kuruş yaktı.
    aracın içide, gidişi de, dışı da mükemmel.
    10 üzerinden 10 yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranoix

10 numara araba
    benim boy 184cm o yüzden olsa gerek 250km otobanda yol yaptım sağ ayağımı biraz ağrıttı.
    genelde 120km hızla gittim. 30km de istanbul şehiriçi yaptım. bir ara 188'i de gördüm :) bu halde km'ye 28 kuruş yaktı.
    aracın içide, gidişi de, dışı da mükemmel.
    10 üzerinden 10 yani.

bu sağ bacak meselesi bende de oldu ama sorun denilebilecek bir durum değil aracımı aldığımda 100 liralık benzinldım 23,5 litre yarım deponun bir kademe üstüne cıkmıştı şuanda 350 km oldu 1/4 depo görünüyor hala....yolda hep 80-90 ile gittim hatta bazı yerlerde 70 ile bile gittim az yaksın diye...yakıt da on numara arkadaşlar kim ne derse desin otomobil i almanlar yapar diğerleri de taklit eder.....
  • ARKADASLAR MERHABA..

BEN ARACIMI ALALI TAM 25 GÜN OLDU. SU ANDA 2700 KM DEYİM. İLK ANLARDA NE KADAR YAKACAĞINI ÇOK MERAK ETMİŞTİM. CİDDİ BİR ÖLÇÜM YAPMAYA KARAR VERDİM. BENZİN İ BİTİRDİM. IŞIK YANDI VE 40 KM YOL YAPTIM. ARDINDAN DEPOYU YEDEK DEPO DENİLEN DEPO DAHİL DEPO KAPAGININ AĞZINDA BENZİNİ GÖRENE KADAR DOLDURDUM. 51,25 LT YAKIT ALDI İÇİ. KM Yİ SIFIRLADIM VE ANA KM Yİ BİR KAĞIDA YAZDIM. SONRA YOL YAPMAYA BAŞLADIM. AŞAGIDA SİZE DETAYLI OLARAK YAZIYORUM.

IıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııI 1724 KM VE KM SIFIRLADIM VE YOL YAPMAYA BASLADIM.
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııI 2074 KM OLDU TOPLAM 350 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX HIZ 100 KM
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııIıııııIıııııIıııııIıııııI 2144 KM OLDU TOPLAM 420 KM ŞEHİR İÇİ 25 KM Sİ 160 KM HIZ İLE KALANI MAX 100 KM HIZ İLE
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııIıııııIıııııIıııııI 2244 KM OLDU TOPLAM 520 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııIıııııIıııııI 2344 KM OLDU TOPLAM 620 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııIıııııI 2444 KM OLDU TOPLAM 720 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııIıııııI 2544 KM OLDU TOPLAM 820 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IıııııI 2565 KM OLDU TOPLAM 841 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE VE BENZİN IŞIĞI YANDI.
    1/4 2/4 3/4 4/4
    IııI 2487 KM OLDU TOPLAM 841 KM ŞEHİR İÇİ YARISI KÖPRÜ TRAFİĞİ MAX 100 KM HIZ İLE VE BENZİN IŞIĞININ İLK KADEMESİ SÖNDÜ
    1/4 2/4 3/4 4/4
    0/4 2624 KM OLDU EN AZINDAN ARTIK BİR DEPO YAKIT HAKETTİĞİNE İNANDIM :) VE BENZİNCİYE GİTTİM :)

ŞİMDİ BU TABLOYA BAKTIĞIMIZDA İNANMAYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR AMA BEN FOTOĞRAFINI DA EKLİYORUM. SİZDE EMİNİM BENİM GİBİ YAKIT KONUSUNDA ÇOK TİTİZSİNİZDİR. BUNDAN DOLAYI İLGİNİZİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM. SADECE KULLANIRKEN DİKKAT ETTİĞİM ŞEY GEREKSİZ OLARAK ENERJİ ÜRETMEMEKTİ. EĞER FREN İ SIK SIK KULLANIP HER 10.000 KM DE BALATA DEĞİŞTİRİYORSANIZ BENCE ARABANIZ SUÇLU DEĞİL. BEN ŞİMDİ YENİ BİR TESTE DAHA BAŞLADIM VE HEDEFİM 1050. DAHA İYİSİNİ YAPAN ARKADAŞIMIZ VARSA BİZLERİ BİLGİLENDİRMESİNİ RİCA EDİYORUM. YİNE DE 2. TESTİMDE DAHA DİKKATLİ OLUP NE YAPABİLİRİM DAHA FAZLA İSTANBUL TRAFİĞİNDE DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLİYİM ARACIM FULL BOŞ DEPO DA 54,23 LT YAKIT ALDI. SİZE HEM BOŞ İKEN HEMDE DOLDURDUKTAN SONRAKİ FOTOGRAFLARI AŞAĞIDA PAYLAŞIYORUM. TÜM GELİŞMELER VE TÜKETİMLE İLGİLİ VERİLERİ TEKRAR PAYLAŞACAĞIM.

SAYGILARIMLA
    SAMET

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya

• arkadaşlar lastik ebatınız nedir ? kapaklı 15 cantlar olduğunda ne kadar opsiyon koyuyorlar .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_206

ARKADASLAR MERHABA..

BEN ARACIMI ALALI TAM 25 GÜN OLDU. SU ANDA 2700 KM DEYİM. İLK ANLARDA NE KADAR YAKACAĞINI ÇOK MERAK ETMİŞTİM. CİDDİ BİR ÖLÇÜM YAPMAYA KARAR VERDİM. BENZİN İ BİTİRDİM. IŞIK YANDI VE 40 KM YOL YAPTIM. ARDINDAN DEPOYU YEDEK DEPO DENİLEN DEPO DAHİL DEPO KAPAGININ AĞZINDA BENZİNİ GÖRENE KADAR DOLDURDUM. 51,25 LT YAKIT ALDI İÇİ. KM Yİ SIFIRLADIM VE ANA KM Yİ BİR KAĞIDA YAZDIM. SONRA YOL YAPMAYA BAŞLADIM. AŞAGIDA SİZE DETAYLI OLARAK YAZIYORUM.

ŞİMDİ BU TABLOYA BAKTIĞIMIZDA İNANMAYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR AMA BEN FOTOĞRAFINI DA EKLİYORUM. SİZDE EMİNİM BENİM GİBİ YAKIT KONUSUNDA ÇOK TİTİZSİNİZDİR. BUNDAN DOLAYI İLGİNİZİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM. SADECE KULLANIRKEN DİKKAT ETTİĞİM ŞEY GEREKSİZ OLARAK ENERJİ ÜRETMEMEKTİ. EĞER FREN İ SIK SIK KULLANIP HER 10.000 KM DE BALATA DEĞİŞTİRİYORSANIZ BENCE ARABANIZ SUÇLU DEĞİL. BEN ŞİMDİ YENİ BİR TESTE DAHA BAŞLADIM VE HEDEFİM 1050. DAHA İYİSİNİ YAPAN ARKADAŞIMIZ VARSA BİZLERİ BİLGİLENDİRMESİNİ RİCA EDİYORUM. YİNE DE 2. TESTİMDE DAHA DİKKATLİ OLUP NE YAPABİLİRİM DAHA FAZLA İSTANBUL TRAFİĞİNDE DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLİYİM ARACIM FULL BOŞ DEPO DA 54,23 LT YAKIT ALDI. SİZE HEM BOŞ İKEN HEMDE DOLDURDUKTAN SONRAKİ FOTOGRAFLARI AŞAĞIDA PAYLAŞIYORUM. TÜM GELİŞMELER VE TÜKETİMLE İLGİLİ VERİLERİ TEKRAR PAYLAŞACAĞIM.

SAYGILARIMLA
    SAMET

walla bravo.
    hem yakıt hem de paylaşımın için..

sizde de yakıtın anlık durumunu göstermiyor değilmi?
    yani kademe azalmadan alt kademeye birdenbire düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

1.2 aracın teknik özellikleri bana az geldiği için 1.4 versiyonunu aldım.

Umarım yakıt konusunda sorun çıkarmaz

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Alsancak İzmir

Teşekkürler

Vosmer Alsancak şubesinden almışsınız.Tuna beymi Hale hanımdan mı aldınız arabayı
  • quote:

30100+sigorta aldım bugün. :))

Allah kaza bela vermesin cümlemize

Arabanızı güle güle kullanın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

arkadaşlar polo mu aldım süperrrrrrr ya 1.2 motor çok hoşuma gitti 130 km yol yaptım yani 80 le giderken araç neredeyse 1900 devirde...

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • Arkadaşlar 1.2 lerde yol bilgisayarı var mı?
  • Polo cu Kardeşlerim Arkadaşlarım,Dostlarım...ben derimki forumda dikkat ettim,VW bölümünde Polo 1.2 benzinciler ayrı telden, Bluemotioncular ayrı,1.2 dizelciler ayrı yerlerde farklı köşelerde yazıyorlar bence biraz garip sonuçta burası VW POLO V KULÜBÜ burada sadece genel olarak 1.4 benzinli ve 1.6 dizelci arkadaşlar var diğer motor seçeneklerini kullanan arkadaşlar yok.Olsa bile genelde oralara gidiyorlar ve buradan uzakta kalıyorlar yada oraya yönlendiriliyorlar.
    Neden yoklar bence olmalılar Comfortline ya da Trendline diye ayrım olmamalıdır hepimiz aynı kasayı kullanmaktayız ve burada bulunmalılar burada yazmalılar sonuçta onlarda POLO V kasa ve en son modeli kullanıyorlar.
    Motor farkı derseniz bizimkilerde farklı değil mi ha 1.4 MPI 1.6 TDI (biz burada yzıyoruz) ha 1.2 MPI,TDI,BM ne fark eder (bu arkadaşalar farklı köşelerde ) ha Comfortline ha trendline ha Highline ufak donanım farkları vardır elbette fakat kasa aynı haliyle kulüpte %100 katılmalı ve her düşünce burada gerçekleşmelidir derim. Bence yanlış hepimiz sorunlarımızı resimlerimizi sohbetlerimizi burada yapmalıyız diye düşünüyorum.
    Doğrusuda budur çünkü burası VW POLO V KULÜBÜ ....son kasa olmak şartıyla her motor seçeneği her donanım katılmalı bence
    Tüm arkadaşlara iyi bayramlar

• arklar bende 1.2 trendline aldım yakıt tuketımı burda yazılanlar kadar iyimser degil bence bende aksesuarla kafayı bozdum extra yaptıklarım 16 alısımlı boavısta jant rns 510 navıgasyon teyp cok fonksiyonlu deri direksiyon simidi kol doyama sis farı hız sabitliyici benzin mil göstergesi butun bunlar arabamda mevcut bugun confortlinedan dolu bı arac halıne getırdım sevgılerr :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Polo cu Kardeşlerim Arkadaşlarım,Dostlarım...ben derimki forumda dikkat ettim,VW bölümünde Polo 1.2 benzinciler ayrı telden, Bluemotioncular ayrı,1.2 dizelciler ayrı yerlerde farklı köşelerde yazıyorlar bence biraz garip sonuçta burası VW POLO V KULÜBÜ burada sadece genel olarak 1.4 benzinli ve 1.6 dizelci arkadaşlar var diğer motor seçeneklerini kullanan arkadaşlar yok.Olsa bile genelde oralara gidiyorlar ve buradan uzakta kalıyorlar yada oraya yönlendiriliyorlar.
    Neden yoklar bence olmalılar Comfortline ya da Trendline diye ayrım olmamalıdır hepimiz aynı kasayı kullanmaktayız ve burada bulunmalılar burada yazmalılar sonuçta onlarda POLO V kasa ve en son modeli kullanıyorlar.
    Motor farkı derseniz bizimkilerde farklı değil mi ha 1.4 MPI 1.6 TDI (biz burada yzıyoruz) ha 1.2 MPI,TDI,BM ne fark eder (bu arkadaşalar farklı köşelerde ) ha Comfortline ha trendline ha Highline ufak donanım farkları vardır elbette fakat kasa aynı haliyle kulüpte %100 katılmalı ve her düşünce burada gerçekleşmelidir derim. Bence yanlış hepimiz sorunlarımızı resimlerimizi sohbetlerimizi burada yapmalıyız diye düşünüyorum.
    Doğrusuda budur çünkü burası VW POLO V KULÜBÜ ....son kasa olmak şartıyla her motor seçeneği her donanım katılmalı bence

bence ayrı olması güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertesaker

arklar bende 1.2 trendline aldım yakıt tuketımı burda yazılanlar kadar iyimser degil bence bende aksesuarla kafayı bozdum extra yaptıklarım 16 alısımlı boavısta jant rns 510 navıgasyon teyp cok fonksiyonlu deri direksiyon simidi kol doyama sis farı hız sabitliyici benzin mil göstergesi butun bunlar arabamda mevcut bugun confortlinedan dolu bı arac halıne getırdım sevgılerr :D:D

hayırlı olsun

yakıt değerleriniz nedir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Polo cu Kardeşlerim Arkadaşlarım,Dostlarım...ben derimki forumda dikkat ettim,VW bölümünde Polo 1.2 benzinciler ayrı telden, Bluemotioncular ayrı,1.2 dizelciler ayrı yerlerde farklı köşelerde yazıyorlar bence biraz garip sonuçta burası VW POLO V KULÜBÜ burada sadece genel olarak 1.4 benzinli ve 1.6 dizelci arkadaşlar var diğer motor seçeneklerini kullanan arkadaşlar yok.Olsa bile genelde oralara gidiyorlar ve buradan uzakta kalıyorlar yada oraya yönlendiriliyorlar.

bence ayrı olması güzel.

Neden !

sonuçta aynı ayaçları kullanıyoruz motor zaten diğer lerindede farklı bence

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.