Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
359.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende Polo 1.2 70ps aracımı (16" comfort jant) 278 TL trafik sigortası ile anahtar teslim 1.04 faiz oranı ile 28 900 e aldım. Faiz oranları birazdaha uygun olsaydı daha iyi olurdu elbette. Bende burdan tatmin edici bilgiler aldım sayılır. Devamını aracı hafta başı teslim aldıktan sonra paylaşacağım selamlar.

SONER KUTLU
  • hocam hayırlı olsun cok iyi almışssın valla bedava.....
  • hayırlı olsun başlarken 1000 tl karlısın

• bugün memlekete giderken yol bitmesin istiyor insan hep 80-90 gidiyorum benzin hiç bitmeyecek izlenmi veriyor insana bi ara 140 seyrettim bi süre hızı hiç hissetmiyorsunuz hele ki clio dan sonra benım için bambaşka bir deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlusoner

Selam beyler.

Bende Polo 1.2 70ps aracımı (16" comfort jant) 278 TL trafik sigortası ile anahtar teslim 1.04 faiz oranı ile 28 900 e aldım. Faiz oranları birazdaha uygun olsaydı daha iyi olurdu elbette. Bende burdan tatmin edici bilgiler aldım sayılır. Devamını aracı hafta başı teslim aldıktan sonra paylaşacağım selamlar.

SONER KUTLU

Öncelikle hayırlı olsun aracınız. Liste fiyatı zaten 29.900 , siz hem kredili hemde 28.900 TL ye aldınız dogrumu anladım ? Eğer gercekte boyle aldıysanız çok güzel fiyat.
  • 1.2 70 ps araçların performans grafik eğrisi elinde olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranoix

hayırlı olsun başlarken 1000 tl karlısın

Evet. Bir yandan araç alacaklar için yükselmemesi temennisi içindeyken alırken karlı çıktığım ve fiyatının 2012 de yükselmesi için dua ettiğim aracım :).

Büyük beklentim yok elbette ama 2011 passat aracımızı 41 500 almış ve şuanki piyasası 46 47 bine dayanmış olması güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

bugün memlekete giderken yol bitmesin istiyor insan hep 80-90 gidiyorum benzin hiç bitmeyecek izlenmi veriyor insana bi ara 140 seyrettim bi süre hızı hiç hissetmiyorsunuz hele ki clio dan sonra benım için bambaşka bir deneyim.

sinanusta km de ne kadar yaktınız.
    bu arada hangi benzini kullanıyorsunuz. full petrol fiyatları uygun ama sonradan bozduğu için bıraktık. sizin tercihiniz ne yönde. istanbuldan cevap vercek arkadaşlar hangi ofisten aldıklarınıda yazarlarsa memnun olurum.
  • quote:

quote:

bugün memlekete giderken yol bitmesin istiyor insan hep 80-90 gidiyorum benzin hiç bitmeyecek izlenmi veriyor insana bi ara 140 seyrettim bi süre hızı hiç hissetmiyorsunuz hele ki clio dan sonra benım için bambaşka bir deneyim.

sinanusta km de ne kadar yaktınız.
    bu arada hangi benzini kullanıyorsunuz. full petrol fiyatları uygun ama sonradan bozduğu için bıraktık. sizin tercihiniz ne yönde. istanbuldan cevap vercek arkadaşlar hangi ofisten aldıklarınıda yazarlarsa memnun olurum.

ben po dan alıyorum ama artık total denicem karşılaştırma yaparım
    sanki biraz çok yakıyor gibi

• ben samsunda opetten alıyorum genelde shell ve opet tercih ediyorum....valla aracım daha 500 km felan almasına rahğmen 400 ü şehirler arası 80-90 geri kalanı şehir içi olmak üzre 5,7 felan ölçtüm bu bence cok güzel bi rakam 940 kg clio ile şehirler arası 6.1-6.2 lt altına düşemiyordum 100 km de
  • quote:

ben samsunda opetten alıyorum genelde shell ve opet tercih ediyorum....valla aracım daha 500 km felan almasına rahğmen 400 ü şehirler arası 80-90 geri kalanı şehir içi olmak üzre 5,7 felan ölçtüm bu bence cok güzel bi rakam 940 kg clio ile şehirler arası 6.1-6.2 lt altına düşemiyordum 100 km de

24 kr yakmışınız.
  • bence iyi....daha da iyi olacak inşallah sizin yakıt tüketimi nasıl ...
  • quote:

bence iyi....daha da iyi olacak inşallah sizin yakıt tüketimi nasıl ...

Ben bu akşam yada yarın sabah teslim alacağım :) İlk benzinimi ise opetten almayı düşünüyorum.
  • inşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaslar herkeze merhabalar.öncelikle herkesin arabaları hayırlı olsun.Yanılmıyorsam 1.2 motorun comfortline paketi yok heralde degilmi?
    Bir sorum daha var belirteceğim her iki araca binmedim o yüzden soruyorum,1.25 motor olan fiestalar yanilmiyosam 80 yada 85 beygir olması lazım ve yine pklonun fiyatıyla karsilastirdigimizda aynı paraya fiestada daha fazla donanım alıyoruz sanırım? Ve birde benim için en onemli olanı her iki aracada dışarıdan baktığımızda Fiesta daha heybetli ve ici daha ferah gibi duruyor( gerçi her iki aracın teknik ozelliklerine baktığımızda her ikiside hemen hemen aynı ) içinizde hem poloya ve fiestaya binenler varsa sorum onlara hangisinin ici daha ferah?
    Biraz uzattım kusura bakmayın amacım polemik yaratmak değil aksine siz Polo kullanıcılarından yeni poloyu biraz daha iyi tanımak. Saygılar

Fiesta 1.25 alın bence de. My Fiesta donanımlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DePalma

servisi aradım kapı kolları boyama 200 YTL
    park sensörü 350-400 YTL
    ön kol dayama 1.200 YTL ancak (139 YTL'ye internette var kendi servisine götürüp işçilik ödeyerek taktırılabiliyor garanti dışına çıkmadan)
    sis farı 400 YTL
    lastik ve jant fiyatlarını biliyorsunuzdur ztn o isteğe göre oluşan fiyatlar..

Park sensörünü toplamda 100 TL hallettirirsiniz. Servise boşuna 4 kat para vermeye gerek yok.
  • quote:

abicim teşekkürler ilgilenenlere. ve bilgilendiren herkese.

bugün gittim 30900'e beyaz renk polomuzu okeyledik. yarın işlemlere başlayacaktım ama bakıyorum da herkes daha ucuza alıyor.
    ben edirne'de olduğumdan mı böyle acaba?

İstanbul'dan mı alsam?

Listesi zaten 29900 TL. 29.000 civarına rahatça alınır. 30.000 üstü saçma olmuş fiyat olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

abicim teşekkürler ilgilenenlere. ve bilgilendiren herkese.

bugün gittim 30900'e beyaz renk polomuzu okeyledik. yarın işlemlere başlayacaktım ama bakıyorum da herkes daha ucuza alıyor.
    ben edirne'de olduğumdan mı böyle acaba?

İstanbul'dan mı alsam?

Listesi zaten 29900 TL. 29.000 civarına rahatça alınır. 30.000 üstü saçma olmuş fiyat olarak.

abicim mesaj tarihine bakarsan..

daha yeni düştü fiyatlar.

o zaman 30900 dü

nitekim istanbuldan 30100 e aldım şimdi aynı yer 28800 den satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyranoix -- 21 Kasım 2011; 23:59:54 >

• quote:

quote:

bence iyi....daha da iyi olacak inşallah sizin yakıt tüketimi nasıl ...

Ben bu akşam yada yarın sabah teslim alacağım :) İlk benzinimi ise opetten almayı düşünüyorum.

opeti onermem.shell den al kafan rahat olsun.
  • Aracımı dün aldım. Yol tutuşu iyi beyazım yolda kaymak gibi 2 bin devirde çalışıyor . Vites geçis göstergesi mevcut. Otomatik değilsede sana ekranından emir vererek yönetiyor. VW onu 5.viteste kayıp gitsin diye üretmiş. Motoru 1.6 passatın hantallığına alıştığım için bana yeterli. Motorun içine dizel kaçmış kükrüyor. Sakin sakin 2+1 bebek olarak kullanılabilecek bi araç. 1,88 boy 100 kilo biri için yeterli alana sahip. Arka tarafı ise unutun gitsin :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.