Şimdi Ara

vw polo airbag açılmadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CSB.

Madem Sıfır aldığını göster, aldığın listeyi de hava yastığı görsün gözümüz, polo dediğin tırtlek arabada ne arasın 10 adet hava yastığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktfn

Arkadaşlar aracı 2012 yılında 0 aldım. Dikkatle inceledim. Toplam 10 hava yastığı var. Lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayalım. Aracımın sağ ön kapı içinde ve tavanında hava yastığı olduğundan eminim. Ayrıca darbeye gelince belediye otobüsü çarpıp metrelerce sürükledi aracımı. Daha nasıl bir darbe gerekiyor?

Hocam olmayan bir şeyi var diye iddia ediyorsun.
    2012 yılında Poloda standart 2 hava yastığı var. 1,4 TSI gti olanlarda 4 hava yastığı vardı. Ama senin aracın GTI değil diye görüyorum resimlerde.
    Opsiyon ile ilave ettirdiysen 2 tane de yan hava yastığı alabilirsin en fazla.
    Yazdıklarından anladığıma göre böyle bir ilave de yaptırmamışsın.
    Dolayısıyla aracından sürücü ve yolcu hava yastığı dışında başka hava yastığı olması mümkün değil.
    Eğer dava açarsan aç. Açtığınla kalırsın. Çünkü yok hava yastığı falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 23 Aralık 2016; 10:55:7 >

•  vw polo airbag açılmadı?

Bu kazada sürücü ve yolcu hava yastıkları açıldı. Allah benim belamı vermiş o zaman

• ktfn K kullanıcısına yanıt
    dostum öncelikle geçmiş olsun. Ama şu kıytırık markayı bu kadar gözünde büyütme. Satın alırken iyi kazıklamışlar. B sınıfı bir araçta standart donanım 10 hava yastığı olacağına inandırmışlar. Mini cooper'da bile 6 tane var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.