Şimdi Ara

vw polo airbag açılmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, aracım vw polo 2012, ankara ego otobüsünün aracıma yandan çarpması sonucu aracım ağır hasar aldı. Sağ ön kapı içinde, ön koltuklarda ve tavanda hava yastıkları olmasına rağmen açılmadı.(Hızım oldukça yavaştı, araçta 5 kişiydik 2 kişi yaralandı. Yaralının biri sağ ön koltukta oturuyordu.) Ayrıca aracımın tavanı da hafif bir şekilde hasar gördü. Sizce dava açsam sonuç alabilir miyim? vw polo airbag açılmadı?

• Bu kazada açılmasın hocam bir zahmet. Sonuçta hava yastığının açılması hem maddi olarak büyük zarar veriyor hem de böyle ciddi yaralanmaların olmadığı kazalarda içerideki insanların da yaralanmasına yol açabiliyor. Yani büyük çaplı kazalar hariç açılmaması daha iyi ve bana kalırsa araç burada görevini yapmış. Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
    bu kazada acılmayacaksa neyleyim o hava yastıgını
    2003 clio aracım kayıp sol önden kaldırıma çarptığında bile (hasar sadece jantta vardı) yan hava yastığım acılmıştı ki araç ozaman 12 yaşındaydı sizin araç 4 yaşında
  • Geçmiş olsun.
    Yan hava yastığı olmama ihtimali var mı arabanızda.
    Bence yan hava yastığı yok poloda.
  • poloda 2 hava yastığı var benim bildiğim... Yani yanlış anlaşılma olmasın Türkiye ye özel...

Çünkü buradakiler godmode da takılıyor ölümsüzler...
  • Hangi polo imiş o tavanda hava yastığı olan

Polo 2airbag, üst paket ise koltuklarda da oluyor o kadar.

Neyse das otoo idi amblemi yeter tok kapı o yüzden kolu yaralanmıştır
  • Geçmiş olsun sanırım aracınızda yan hava yastığı yok, öndekilerin açılması için aracın önden darbe alması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyyyy -- 22 Aralık 2016; 16:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Polo Hata
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun öncelikle ama açılmaması bence ilginç bir durum 2011 fiorinom var aynı şekilde bende sağ direkten darbe aldım , aldığım darbe sizinkine göre daha az olmasına rağmen açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al301u

geçmiş olsun öncelikle ama açılmaması bence ilginç bir durum 2011 fiorinom var aynı şekilde bende sağ direkten darbe aldım , aldığım darbe sizinkine göre daha az olmasına rağmen açıldı.

Olmayan airbag nasıl açılsın hocam. Konu fake gibi.
  • sen veriyor az para biz veriyor no airbag

poloda yan airbag yok diye biliyorum o sınıf bir çok araçta öyle sanırım
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    dacia da bile var yan hava yastığı = ) o sınıfta sadece poloda yok...
  • golfle karıştırmışsındır...
  • VW değil mi bu araç? Hava yastığı olmasada açılması lazım.
  • Arkadaşlar aracı 2012 yılında 0 aldım. Dikkatle inceledim. Toplam 10 hava yastığı var. Lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayalım. Aracımın sağ ön kapı içinde ve tavanında hava yastığı olduğundan eminim. Ayrıca darbeye gelince belediye otobüsü çarpıp metrelerce sürükledi aracımı. Daha nasıl bir darbe gerekiyor?
  • ek olarak vw güvenliği üst düzeyde tuttuğu için hava yastıkları her aracında standarttır. Modele göre hava yastığı uygulaması yok.
  • Bizle billur mu geçiyorsun

2012'de poloda 2adet standart, opsiyonla 4airbag oluyor.

10tane zaten ömrü hayatında görmedi polo. Billur geçmiyorsan ağır cahilsin.
  • Çayımı aldım beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktfn

ek olarak vw güvenliği üst düzeyde tuttuğu için hava yastıkları her aracında standarttır. Modele göre hava yastığı uygulaması yok.

Yanlışınız var arkadaşlar haklı VW in güvenliği üst düzeyde falan tuttuğu yok olsa haklıydınız.

Polo da ön 2 hava yastığı standart o kadar, isterseniz 2016 donanım listesinden inceleyebilirsiniz.

Olsa 2016 da olurdu.. >> https://binekarac.vw.com.tr/polo.aspx#donanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Aralık 2016; 10:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktfn

ek olarak vw güvenliği üst düzeyde tuttuğu için hava yastıkları her aracında standarttır. Modele göre hava yastığı uygulaması yok.

Yav keşke böyle bilmeden etmeden marka fanboyu olmasanız Modele göre hava yastığı uygulaması var.2016 trendline Jetta da yan hava yastıkları var 2016 poloda allstar da var trendline ve comfortline da yok yani ne demişler Ne kadar ekmek o kadar köfte

2015 modelde de comfortline ve trendline da yok sadece lounge donanımla geliyor.
    ...
    Otomatik yanan kısa farlar
    -Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
    -Yorgunluk tespit sistemi
    ...

2016 da opsiyon olarak da sunulmuyor

Haa birde bunu ncap reklamıyla satıyorlardı 5 yıldız diye Amma TR ye gelen donanımlarda yan hava yastıkları olmadıği için 5 yıldızlık da değil.

Poloda hiç 10 hava yastığı olmadı
    2012 yılında bu araç gti comfortline ve trendline olarak satıldı gti de 4 standart hava yastığı var Diğerlerinde standart 2 adet. O zaman da opsiyon mevcuttu ama yine toplasan 10 adet etmez. Yazdıklarındaki bilgi seviyesine göre opsiyon falanda eklettiğin muamma yazmazsan da bilemeyiz.

Yeni üyelik ve ilk mesaj buram buram csb kokuyor ama olurda bir bilmeyen görür diye yazıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Aralık 2016; 11:24:54 >

• airbaglerin kaza anında açılmasını istiyorsanız açılline + patlat prestij paketi satın almalıydınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.