Şimdi Ara

VW POLO'da ''OTOŞEMSİYE'' ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili VW sever DOSTLAR.iki senelik arge çalışması sonucu ortaya çıkarttığımız DÜNYA'da ve TÜRKİYE'de İLK olan PATENTi alınmış ayrıca''otoşemsiye''ve''autoumbrellas'' marka tescilleri ile %100 TÜRK Malı olan ürünümüzü siz sevgili Dostlara tanıtmaktan gurur duyarız..İnanın şu an DÜNYA'da ilk kez sizler görüyorsunuz.İki senelik bir arge çalışması sonucu.ciddi bir emek vererek çok şükür bugüne geldik.Vaktinizi biraz çalacağım ama müsadeniz ile biraz ürünümüz ile ilgili sizleri bilgilendirmeyi arzu ediyorum...''Aracınızın üzerine meleke kespettiğinizde 1-1,5 dakikalık zaman içerisinde ''otoşemsiye''yi kurabiliyorsunuz (2-3 kez yaptığınızda) ve yine 1-1,5 dakikalık bir süre içerisinde katlayıp aracınızın bagajınıza koyabiliyorsunuz.Ürünümüzün beş ayrı farklı ölçüsü var.Yaptığımız istatistik çalışmalarına göre dünya üzerinde üretilen vasıtaların (sedan,cupe,cabrıolet,station wagon,suv,jeep,münübüs,karavan v.s lerin nerede ise %90 nına ölçü itibari ile uyubilmektedir.(çok istisnalar hariç).Katlandığında ise eni 22 cm x boyu 90 cm (en uzun boy 1,20 cm En hepsinde 22 cm olmaktadır).Yani aracınızın bagajına rahatlıkla yer kaplamadan koyabileceğiniz şekilde ve çantası mevcuttur.Yani PORTATİF VE HAFİF dir....4,3 kg ile 4,8 kg arasıdır (Ebatlarına göre).Ürünümüzün ''otoşemsiye''nin en güzel tarafları ise vasıtanın üzerinde takılı iken motor kaputunu,bagajını,kapılarını rahatlıkla açabililmeniz,aracınızın içine girip çıkabilmenizdir.vasıtanıza ayrıca mevki,yer değişimi yapabilmenizdir.Bir çok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olup vasıtanızı GÜNEŞTEN,YAОMURDAN,DOLUDAN,çok af edersiniz KUŞ PİSLİKLERİNDEN,AĞAÇ REÇİNELERİNDEN VS. mümkün mertebe koruyabiliyorsunuz.Bin bir zorlukla aldığımız araçlarımıza boya koruma vs. yaptırıyor daha tadına varamadan,keyfini süremeden maalesef boya korumamız dış etkenlerin yoğunluğu sebebi ile kısa sürede önemini yitiriyor.Buna da kesin çözüm olduğuna inanıyoruz.Ayrıca ''OTOŞEMSİYE''araç üzerinde iken arabanızı rahatlıkla yıkayıp kurulayabilirsiniz.Daha bir çok artısı ile ön plana çıkacağına inanıyoruz.Brandaların yeri tabiiki de ayrı,ancak mukayese edilemiyeceği düşüncesini taşıyoruz.Yanlış anlaşılma lütfen olmasın,satma maksatlı yazmıyorum bunları,sadece bilgilendirme ve tanıtım amaçlı.Tam olarak SATIŞ ŞEKLİMİZİ,STRATEJİMİZİ henüz belirlemedik,nasip olursa niyetimiz TÜRKİYE'de İL bazında bayilik vermek sureti ile satmak.Ürünlerimiz zaten stoklu ve hazır.Nasip olursa çok yakında piyasada olacak inşaallah.Biliyorum vaktinizi çaldım,affınıza sığınıyor bu vesile ile tüm siz dostların her bir şeyinizin gönlünüzce olmasını temenni ediyor,en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. NOT:SORULABİLECEK SORULARA İMKANLARIM DAHİLİNDE CEVAP VERMEYE GAYRET EDERİM....https://www.facebook.com/autoumbrellas

• Fikir güzel video olsa daha iyi anlaşılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF 8 ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.