Şimdi Ara

vw polo gti ın yazısını sökersek..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yazdığın her şeye bir tarafımla güldüm. Biraz ciddi olursak.
    Polo GTİ VW'in ürettiği özel seri araç değil mi ? Sen tutmuş 1.16yla c180le karşılaştırıyorsun. Bir defa bu çok saçma. İkincisi sen de biliyorsunki Polo Gti dediğimiz araç o kadar abartılacak derecede iddialı değil. Eğer hızlı olduğunu düşünüyorsan git diğer markaların özel üretim araçlarıyla yarış. Tabii ki caddede değil pistte. Yenersin yenemezsin o ayrı.
    Normalde denemen gerekenler. (Yerse )
    Mini Cooper John Works
    Seat Leon Cupra-R
    İbiza Cupra
    Pug GTi serileri
    Type-R
    Mini Cooper S
    Megane RS
    Focus ST
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

oldu bide 1.2 8v yazdir:) iyice millet afallasin

benim chipli doblo 2,0 aracın arkasına 1,3 multijet yazısını yapıştırmıştım...bi keresinde seketör atan bi audiye istanbul bolu arasında 1 paket sigara içirmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

/>

• foto gelecek mi merak ettim
  • Aracınız 180 beygir Bmw 320D 184 beygir Bmw 520D 184 beygir bu araçları park halindeyken mi geçtiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Ocak 2014; 13:27:17 >
  • işine gücüne giden insanların yanına gelip gaza basıp yarıştığını falan sanıyosun yazık çoğu umursamıyodur bile seni kaldı ki o saydıklarının çoğucunun polonun gti diye bi modelinden falan filan haberi yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

işine gücüne giden insanların yanına gelip gaza basıp yarıştığını falan sanıyosun yazık çoğu umursamıyodur bile seni kaldı ki o saydıklarının çoğucunun polonun gti diye bi modelinden falan filan haberi yoktur

Zaten kimsenin haberi yok polo ya geçildim diye kenara gecip mercedesini tekmeleyeni gördüm

He he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mng1, sen bizim polo konusuna hiçbir şey yazmamışsın.. biraz araba ile ilgili tecrübelerinden bahset..

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=48664206&mpage=36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 6 Ocak 2014; 13:46:47 >
  • Araç kameranı tak, körfez pistine çık buraya gel tur zamanını söyle sonra takdir bekle...
  • Sonun

Benzemez ise Sıkıntı yok
  • Büyük başarı madalyanı vermek için seni piste davet ediyoruz.
  • Polo felan denk gelince ben hiç kale almıyorum, sikletim olmayan araç ile ne yarışacağım. Aynı şey 3.20/5.20 kullansamda geçerli olurdu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Kapak jant taktırıp arkaya da 1.2 yazdırın tam olur.

+ düğmesiz boş direksiyon
  • Araç seri hiç lafım yok ona fakat üç kuruşa alınan 1.4 aşırı beslemeli kutu kılıklı bir araçla kesinlikle kapışmaya çalışmazdım bile o saydığınız araçlarla..

Millet sizi kale almıyordur..

GTI'a çok bindim, çokta sürdüm, Ankara'nın en yüklü GTI'ı çok yakın arkadaşımdaydı hesabını siz yapın.. Buna hiçbir lafım yok, GTI çok seri araç fakat böyle apaçi hareketlere gerek yok..

GTI'ı bilmeyen densizin biri gelir birgün yanınıza, o zaman ağzının payını verirsiniz ama böyle av aramaya gerek yok logo falan söktürüp..

Birgün C63 AMG nin biri çıkar yazıları söktürmüş olarak karşınıza, sanarsınız AMG paket C180K.. Alır aklınızı gider, birdaha kendinize gelemezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

yağ lambası yanar yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

quote:

BMW 1.16i polo gti ı geçemez

Öğrenci kimliğini ss at arabana ve bu sayfanın önüne koyup.

olmayan şeyi nasıl atsın adam.insan olsa güzel güzel cevaplar yazardı o kadar mesaja karşılık..Dediğiniz gibi ağır liseli bir çocuk

Birde plaka nasıl saklanıyor yazmış :)

• Un Helvası Tarifi:
    Bir tavanın içine tereyağını koyun ve köpürene kadar eritin
    Köpüren tereyağının içine un ilave edip 20 dakika boyunca sık sık karıştırarak kavurun
    Bu esnada şeker ve suyu bir tencereye koyun ve kaynamaya bırakın
    Şeker ve su kaynayınca 20dakikası dolan un helvasının içine yavaşça ilave ederek karıştırmaya devam edin
    Un helvası suyunu çektikten sonra 10dakika daha ocakta kavurmaya devam edin ve ocaktan alın
    Servis tabağına kaşık yardımı ile veya dondurma kaşığı ile koyup servis edin
    Afiyet olsun
    Bir Başka Un Helvası Tarifi:
    Malzemeler:
    >500gr.sarı kırma un
    >250gr.margarin veya tereyağ
    >1/2 litre süt
    >600gr.toz şeker
    >50 gr.beyaz fıstık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Hayatında kullanmadığın bir araba için yorum yapma bence.Ayrıca ben sana diyorum ki vw nin özel olarak ürettiği polo gti ı bmw nin en ucuz arabalarından biri olan 1.16i sport modeli ile geçerim.İstediğin kadar 3.20 leri solla makas at polo polodur.İsterse 1000 Hp olsun polo yine polodur.

senin de mgn1'den farkın yok.. al birini vur ötekine
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

bmw 3.20d çok kolay ama 3.20i için aynı şey söylenemez

yanliz f30 kasa 3.20d yolu yalatabilir dikkat et cok acilma

Onuda alıyor.

yavaş alsın. şimdi bana youtube'dan ne olduğu belli olmayan çipli modlu polo videoları atma da.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.