Şimdi Ara

vw polo gti ın yazısını sökersek..... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan kişi niye bu kadar eleştirilmiş anlamadım. BMW'ler Audi'ler Merso'lar sol şeritten kaptırıp selektör ata ata 220 ile giderken iyi, ama gariban bir ergen kardeşimiz Polo GTI ile onlara kafa tutunca kötü öyle mi?
  • volvo v40 yada s60 görürsen t4 t5 bence o oyunlara girme pişman ettirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 6 Ocak 2014; 16:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

quote:

Senin yanına iyi sürücü gelmemiş.Polo GTI yı 1.16 i sport ile rahat geçerim.

geçersin ama geriden geçersin..sallamanın da bu kadarı!

Hayatında kullanmadığın bir araba için yorum yapma bence.Ayrıca ben sana diyorum ki vw nin özel olarak ürettiği polo gti ı bmw nin en ucuz arabalarından biri olan 1.16i sport modeli ile geçerim.İstediğin kadar 3.20 leri solla makas at polo polodur.İsterse 1000 Hp olsun polo yine polodur.

polo yine polo mudur :)) gülerim sana! bmw 1.16 kullanmama gerek yok verileri ortada 100 km hızlanması 12 saniye ! polonun belli..bende peugeot208 GTI var polonun avukatı değilim ama benim arabaya tek rakip arabadır polo GTI..benim araba ile 100 km hızlanması 12 saniye olan bmw 1.16 yı 6.8 sn hızlanmam ile yerim yer :))) tokatlarım anlayacağın! arabadan anlamıyorsun yazıyorsun aradaki 5 sn saysana bir 1 den 5 e kadar o 5 saniyede sana el sallarım göremezsin beni:)) hadi sen hayallerinle yaşamaya devam et!

• Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    bu ne ya çocuk gibi tokatlarım falan :D

alamadığınız arabalar çamur atmayın lütfen millet boşuna para yardırmıyo o kadar süs olsun diye değil

bu kadar fan boy olmayın lütfen

bazılarıda kendini toretto falan sanıyo heralde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 6 Ocak 2014; 16:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yanına iyi sürücü gelmemiş.Polo GTI yı 1.16 i sport ile rahat geçerim.

geçersin ama geriden geçersin..sallamanın da bu kadarı!

Hayatında kullanmadığın bir araba için yorum yapma bence.Ayrıca ben sana diyorum ki vw nin özel olarak ürettiği polo gti ı bmw nin en ucuz arabalarından biri olan 1.16i sport modeli ile geçerim.İstediğin kadar 3.20 leri solla makas at polo polodur.İsterse 1000 Hp olsun polo yine polodur.

polo yine polo mudur :)) gülerim sana! bmw 1.16 kullanmama gerek yok verileri ortada 100 km hızlanması 12 saniye ! polonun belli..bende peugeot208 GTI var polonun avukatı değilim ama benim arabaya tek rakip arabadır polo GTI..benim araba ile 100 km hızlanması 12 saniye olan bmw 1.16 yı 6.8 sn hızlanmam ile yerim yer :))) tokatlarım anlayacağın! arabadan anlamıyorsun yazıyorsun aradaki 5 sn saysana bir 1 den 5 e kadar o 5 saniyede sana el sallarım göremezsin beni:)) hadi sen hayallerinle yaşamaya devam et!

arkadaşım sana tamamen katılıyorum benim gözümdede gti lar kardeştir bmw 3.20d,mercedes c180 gibi araçları yer gti.bmw 1.16 mı güldürme

Alla askina bi resim paylasirmisin aracinin GTİ yazisi sokuk sekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yavaşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

bu ne ya çocuk gibi tokatlarım falan :D

alamadığınız arabalar çamur atmayın lütfen millet boşuna para yardırmıyo o kadar süs olsun diye değil

bu kadar fan boy olmayın lütfen

bazılarıda kendini toretto falan sanıyo heralde :D

adam gelmiş 1.16 ile geçerim demez mi :)) alamadığım araç niye olsun ki benim aracım 58 000 tl peugeot208 GTI bakabilirsiniz! sırf o GTI olduğu için 58 000 bunu da unutmayın..yoksa 208 hdi alırdım ekonomiyi düşünen yok zevk meselesi! ne kadar beygir o kadar benzin o kadar para!! o kadar para sayıyorlar o araçlara ama dur ya ben bu kadar para saydım bmw var mercedes altımda bir gazlayalım dediğinde GTı lara denk gelirse adamlar ben nerde yanlış yaptım diyorlar :)))
  • Ekonomi için yapilan 3.20d nin gti tarafından geçilmesi zaten normal birşey bu tartisiliyorsa bu BMW nin dizel motoru taktir edilmeli

• mahalleden bi abisinde polo gti vardır onun yaptıklarını kendi yapıyormus gibi yazıyordur simdi de o abisini arıyor kesin benim diye resmini atıcak buraya
  • Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    hocam alamadığı araba derken kastım sana değilde halk otobüsünden arabalara çamur atanlar var

ama bi yerde yanlışın var tamam kendi denkleri arasında iyi olabilir ama tutupta bi Alfa Romeo Giulietta yada e250 v40 s60 t4 yada ne biliyim evo ya kafa tutamazsın yada ne biliyim bi Nissan 350Z e skyline a nasıl kafa tutuyosun açıklar mısın
  • gti yazısı sökülünce Polo'da gizli menü açılıyor ve 1.4 TSI 199hp oluyor. 0-100 4.5-5sn civarı oluyor son sürat 260km kadranı kırıyorsun.
    sonra uykundan uyanıyor elini yüzünü yıkıyor sırt çantanı alarak okul yolunu tutuyorsun bu arada açık kalan konsolunu kapatmayı unutmuyorsun.
  • infinite kullanıcısına yanıt
    hahaahaha +199
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

hocam alamadığı araba derken kastım sana değilde halk otobüsünden arabalara çamur atanlar var

ama bi yerde yanlışın var tamam kendi denkleri arasında iyi olabilir ama tutupta bi Alfa Romeo Giulietta yada e250 v40 s60 t4 yada ne biliyim evo ya kafa tutamazsın yada ne biliyim bi Nissan 350Z e skyline a nasıl kafa tutuyosun açıklar mısın

hocam şimdi o zaman arkadaşın avukatlığını yapmıyım kendimden örnek vereyim..ben golf olsun scirocco olsun bu araçlar ile gazlamayı seviyorum..özellikle scirocco alan sever gazı!! ama benim aracaıma denk geldiğinde maalesef sonları hep hüsran..bu saydığın alfa vs araçların özelliklerini bilemiyorum ama benden öyle kolay kolay kaçamazlar yani zevk vermem anlayacağın.hızlanmam iyi beygir ile orantılı..ama dersen ki bir ferrari veya 3000 4000 motor 300 HP araba onlarda tabi ki maalesef beni tokatlarlar:) bir de şöyle bir durum var arkadaş demişti bmw mercedesin motorundan iyi diye ona katılmıyorum sonuçta araba evet polo..mercedes veya bmw nin kalitesi ortada tartışılmazlar!

• .
     vw polo gti ın yazısını sökersek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azure_wolf -- 6 Ocak 2014; 17:18:54 >
  • hocam şimdi nissan skyline GT-R ye baktım da dehşet dehşet :)) 100 km hızlanması 3.5 sn..fiyatına göre gerçekten de güzel makine!
  • Tamam tamam en iyi araba POLO GTI üstüne araba tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Orijinalden alıntı: mng1

bmw 3.20d çok kolay ama 3.20i için aynı şey söylenemez

yanliz f30 kasa 3.20d yolu yalatabilir dikkat et cok acilma

Onuda alıyor.

yavaş alsın. şimdi bana youtube'dan ne olduğu belli olmayan çipli modlu polo videoları atma da.

Valla abartmadım bilerek ama şimdi söyleyeceğim. Polonun plakasını okuyamaz bir süre sonra.

http://www.zeperfs.com/en/duel4198-3278.htm
    http://www.zeperfs.com/en/duel4183-3278.htm

Manuel otomatik fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 6 Ocak 2014; 18:26:57 >

• Güzel Taktit
  • Sizinki clio RS olayı gibi dışardan clio hatchbcak gibi duruyor 2000li modelleri ama içinde bin kaplan var.Sizde gti yazısını sökünce normal polo gözüyle bakıyorlar ama soldan akıyorsunuz.POlo gti yağ yakmıyor muydu forumda hep söylenir?
    Birde bir şey söyliyicem şu net polo gti seri bir araç olabilir 320d ye göre ama emin olun o araç kadar yüksek hızlarda seğir edemezsiniz bunun garantisii veriyim 520d tokatlamak kolay araç ağır zaten motor ne kadar büyük olsada ama birde 525xdrive ile kapışın derim ama uzun soluklu ışıktan ışığa yarış oyuncaklara göre olur.BMW her türlü uzun soluklu olur ama polo gti iyi kaçıyor genç arabası 520dler yaşlı olup 160 sabitliyip solan giden yanından bir heyecan geçen gençleri izleme arabası.
  • Beyin nakli yaptırın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.