Şimdi Ara

vw polo için birkaç sorum olucak yardım bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • b2015 gibi bir araba almayı planlıyorum. Fiyat performans ve yakıt tüketimi olarak polo biraz daha öne çıkıyor bende de.

polo kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlara birkaç soru sorma istiyorum.

1. trendline , comfortline ya da diğer modeller arasındaki farklar neler?

2. Saffet'in garajı adlı programda izledim.

a) Araç 4 silindir ama belli bir tork ya da hızdan sonra araç gerekli duyarsa iç silindirleri devre bırakıp, iki silindirde ateşleme yapıyormuş. Bu her modelinde var mı ?

b) Benzinli aracın motor gövdesinin alüminyumdan yapıldığını söyledi, dizel ya da diğer araçlarda aynı mı ve hangi modelde alüminyuma geçiş yaptılar?

3. Yeni modellerinde stepne var mı?

4. İç hacim ve çatı yüksekliği sizce yeterli mi ?

5.ikinci el fiyatları nasıl ve 2. elde de tutulan bir araç mıdır?

Biliyorsunuz ki ülkemizde maalesef araç fiyatları çok fazla ve bir araç alınca onu tam anlamıyla ödeyene kadar 3,4 sene kullanmanız gerekiyor. bu sebepten dolayı bence bu soruların cevapları çok önemli.

şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

• İlk soru için sizi markanın sitesine yönlendireyim. Tüm farklar açıkca yazmakta sitede.

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo-main.aspx

İki silindir iptal etme olayı sadece Blue GT TSI 150 HP DSG modelinde var. Onun da üç kapı fiyatı 61.000 TL.

Alüminyum malzeme konusunda bilgim yok.

Stepne sadece Bluemotion modellerinde yok. Ağırlık azaltma adına. Onun dışındakilerde var.

Boyut yeterli, benim için bir sıkıntı oluşturmuyor. 1.80 cm boy.

Volkswagen ikinci elde değer kaybetmeyen en iyi markadalardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Jacket -- 17 Temmuz 2014; 13:31:58 >
  • machonur M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım polo 1.4 tdi 90 ps comfortline manuel araç aldım.araba gerçekten tek kelimeyle mükemmel.Yakıt,performans,comfor.............vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoshow1222

Arkadaşım polo 1.4 tdi 90 ps comfortline manuel araç aldım.araba gerçekten tek kelimeyle mükemmel.Yakıt,performans,comfor.............vs.

Hayırlı olsun arkadaşım. Şehir içi ortalama ne kadar yakıyor ve ne kadara aldın paylaşırsan sevibirim.
    Bir de Ben kendi sitesine de baktım ama trendine comfortline gibi ayrımların ne olduğunu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk
    Araç şehir içi 4 lt civarı yakıyor.Trendline boş olanı.ben 53000 tl ye doguş otodan aldım.Comfortlinede herşeyden önce blumotion var.Ben derim alacak olanlar hiç düşünmesin.gerçekten harika bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.